ζωδια για ελεύθερους 1/03 Τρίτη

zwdia-tis-gis

ζωδια κριός
Η γοητεία σας σήμερα ξεχειλίζει και μπορείτε να κερδίσετε ό,τι θελήσετε. Γιατί λοιπόν να χαραμίσετε αυτή τη δύναμή σας στους συναδέλφους; Αναζητήστε το άτομο που έχει τραβήξει το ενδιαφέρον σας τελευταία και κάντε εσείς την πρώτη κίνηση. Χαμογελάστε, φλερτάρετε και τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους.

ζωδια ταύρος
Ενώ θέλετε να κάνετε καλή εντύπωση σε ένα άτομο που γνωρίσατε πρόσφατα, παράλληλα δεν θέλετε να φανείτε υπερβολικοί. Υπάρχει μια λεπτή γραμμή μεταξύ του ενθουσιασμού και της απελπισίας. Προσπαθήστε να μην την περάσετε.

 

Διαβαστε αναλυτικα για καθε ζωδιο το ωροσκοπιο του Μαρτιου

zodia-taro-45

κριος  ταυρος  διδυμοι  καρκινος  λεων  παρθενος  ζυγος  σκορπιος  τοξοτης  αιγοκερως  υδροχοος  ιχθυες

ζωδια δίδυμοι
Έχετε έντονη ενέργεια και αυτό ακριβώς χρειάζονται αυτή την περίοδο οι φίλοι σας ως κίνητρο. Είστε σαν μια πνοή φρέσκου αέρα στους ανθρώπους που νιώθουν ότι η ζωή τους βρίσκεται σε ένα τέλμα. Βομβαρδίστε τους με τις ιδέες σας αλλά και την θετική σας ενέργεια.

ζωδια-ταρο-99

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια καρκίνος
Σήμερα η μέρα απαιτεί από εσάς να προσέξετε πολύ τα αισθήματα των άλλων. Μπορεί άθελά σας να προσβάλλετε κάποιον με ένα σαρκαστικό σχόλιό σας. Άτομα που δεν σας γνωρίζουν καλά, δεν είναι εξοικειωμένα με το χιούμορ σας. Θα είναι συνετό να φανείτε συντηρητικοί στην έκφραση των απόψεών σας.

ζωδια λέων
Έχει έρθει η κατάλληλη στιγμή να ζητήσετε εσείς από το άτομο που σας ενδιαφέρει να βγείτε ραντεβού. Μην έχετε άγχος, θεωρήσετε ότι είναι μια συνήθης πρόσκληση και απλά τολμήστε το. Όσο λιγότερο το σκέπτεστε, τόσο πιο εύκολο θα είναι. Ακολουθήστε την καρδιά σας.

zodia-zvdia-oroskopio-11
ζωδια παρθένος
Μήπως σας έχει πιάσει μια κρίση αναποφασιστικότητας όσο αφορά τα σοβαρά θέματα της ζωής σας; Ενίοτε η πίεση που ασκούμε οι ίδιοι στον εαυτό μας, είναι πολύ μεγάλη για να πάρουμε τις απαραίτητες μεγάλες αποφάσεις. Συζητήστε το με άτομα που εμπιστεύεστε απόλυτα και μετά ζυγίστε τις εναλλακτικές σας για να κάνετε την καλύτερη επιλογή. Δεν θα σας βοηθήσουν εδώ οι λίστες με τα υπέρ και τα κατά…

ζωδια ζυγός
Η μέρα σήμερα ενδείκνυται για να δοκιμάσετε το χάρισμά σας στο φλερτ, με κάποιον που θέλετε να γνωρίσετε καλύτερα. Να δώσετε όμως ιδιαίτερη προσοχή στη γλώσσα του σώματος, τόσο τη δική σας όσο και του άλλου. Αν είστε προσιτοί, χαμογελαστοί και η συζήτηση κυλάει, όλα θα πάνε πολύ καλά.


ζωδια σκορπιός
Οι ευκαιρίες σας να βρείτε την αληθινή αγάπη εξαρτώνται ιδιαίτερα από την υπομονή που επιδεικνύετε. Αν προσπαθήσετε να πιέσετε καταστάσεις, το πιο πιθανό είναι να βρεθείτε πάλι μόνοι αντί με παρέα. Η αγάπη έχει τον δικό της τρόπο, να εμφανίζεται εκεί που δεν την περιμένουμε. Σταματήστε λοιπόν να κοιτάτε το ρολόι σας.

Διαβαστε αναλυτικα για καθε ζωδιο το ωροσκοπιο του Μαρτιου

κριος  ταυρος  διδυμοι  καρκινος  λεων  παρθενος  ζυγος  σκορπιος  τοξοτης  αιγοκερως  υδροχοος  ιχθυες

ζωδια τοξότης
Το γέλιο δεν αποτελεί μόνο το καλύτερο φάρμακο για όλα, είναι και η καλύτερη μέθοδος για φλερτάρισμα! Την επόμενη φορά που το αντικείμενο του πόθου σας θα πει κάτι αστείο, δείξτε με το γέλιο σας ότι το απολαμβάνετε. Γυμνάστε λίγο τους μύες του προσώπου σας!

ζωδια αιγόκερως
Σήμερα θα έχετε την αίσθηση ότι οι προκλήσεις ξεφυτρώνουν από κάθε πλευρά. Μπορείτε βέβαια να σηκώσετε τα χέρια ψηλά και να παραδοθείτε, είτε να εντοπίσετε τα εμπόδια ένα – ένα με τη σειρά και να τα χειριστείτε. Αν προσεγγίσετε με ηρεμία το κάθε θέμα, ίσως ανακαλύψετε ότι όλα επιλύονται πιο εύκολα.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια υδροχόος
Η μέρα σήμερα ζητά από εσάς να βιώσετε μια νέα εμπειρία. Η ζωή είναι πολύ σύντομη για να μην εξερευνείτε νέα μέρη ή να μην δοκιμάζετε νέες γεύσεις. Προσπαθήστε να φανείτε εφευρετικοί και τολμήστε να ρισκάρετε. Θα δείτε ότι πολλοί θα θέλουν να σας ακολουθήσουν στο άγνωστο…

ζωδια ιχθύες
Δεν είναι παραγωγικός τρόπος να περάσετε τη μέρα σας, το να σκέφτεστε πόσα και τι σας χρωστούν οι άλλοι. Ακόμη κι αν συνηθίζετε να δίνετε πιο πολλά απ’ όσα λαμβάνετε, δεν είναι λόγος αυτός για να καταγράφετε τι δικαιούστε!