ζωδια για ελεύθερους 1/07 Παρασκευή

ζωδια για ελεύθερους 1/07 Παρασκευή

ζωδια κριός
Εστιάστε στο παρόν! Μπορεί ένα ιδιαίτερο άτομο να σας έχει ξελογιάσει και να ξεφυλλίζετε ήδη εφημερίδες για την κοινή σας φωλίτσα, πρέπει όμως να προσγειωθείτε. Δώστε σημασία στον χαρακτήρα αυτού του ατόμου. Σας φέρεται με σεβασμό; Έχει συνέπεια στα λόγια και τις υποσχέσεις του; Ενδιαφέρεται και ρωτά για την καθημερινότητά σας; Σέβεται το περιβάλλον και τους φίλους σας; Από τις απαντήσεις σε ερωτήσεις τέτοιου είδους θα βγάλετε τα συμπεράσματά σας.

ζωδια ταύρος
Μην αρνείστε ότι έχετε σωματικές ανάγκες! Ίσως λίγη επαφή  να είναι όλο κι όλο που αναζητάτε αυτή την εποχή. Εξάλλου ξέρετε πού έχετε το τηλέφωνο του φιλικού σας ατόμου με προνόμια… Να ξέρετε ότι κι αν δεν προχωρήσετε στα «μη περαιτέρω», ακόμη και τα παθιασμένα προκαταρκτικά μπορούν να κάνουν θαύματα στην ψυχολογία και την αναζωογόνησή σας.

 

ζωδια δίδυμοι
Αφού την βλέπετε τη βέρα στο δάκτυλο, τι στέκεστε και κοιτάτε; Απομακρυνθείτε πάραυτα από αυτές τις απαγορευμένες περιοχές! Όποια κι αν είναι η συμπεριφορά του δεσμευμένου ατόμου απέναντί σας, εσείς δεν έχετε κανένα λόγο να εμπλακείτε σε τέτοιες περιπέτειες που μόνο τη δική σας καρδιά θα ραγίσουν. Ασχοληθείτε καλύτερα με πιο ανθρωπιστικές φιλανθρωπίες, αντί να ενδώσετε στις ανασφάλειες παντρεμένων ατόμων.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να καταναλώνετε το χρόνο ή τις προσπάθειές σας σε λόγια του αέρα. Αν θέλετε πραγματικά να σαγηνεύσετε, κάντε εσείς τα κομπλιμέντα που θα σκλαβώσουν το ιδιαίτερο άτομο που σας ενδιαφέρει. Να είστε ειλικρινείς, να είστε αληθινοί, να πείτε τα πράγματα δελεαστικά και πικάντικα με το όνομά τους. Μην προσποιηθείτε για τίποτα.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια λέων
Το παρελθόν σας χτυπά την πόρτα; Αν έχετε διατηρήσει επαφή με την πρώην σχέση σας και είναι σε φιλικό επίπεδο, δεν αποκλείεται να χτυπά ξανά την πόρτα του συναισθήματος και του κρεβατιού σας. Εσείς τι κίνητρο έχετε όμως; Θέλετε να διορθώσετε κάτι που δεν διορθώθηκε την πρώτη φορά, ή σας τρομάζει η μοναξιά; Έχει λείψει το σεξ από τη ζωή σας; Ζυγίστε μόνοι σας αν αξίζει τον κόπο να πάρετε ένα συναισθηματικό ρίσκο στην φάση που είστε.

ζωδια παρθένος
Ωραία, μπορεί η χημεία να μην υπάρχει πάντα με την πρώτη ματιά. Όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν υποβόσκει κιόλας. Από εσάς εξαρτάται να μετατρέψετε μια ψυχρή συνάντηση σε μια φλογερή εμπειρία. Επιστρατεύσετε την φαντασία σας: αν μπορείτε να φανταστείτε τον εαυτό σας να περνά στα πιο «ζουμερά» με αυτό το άτομο, όλα πάνε καλά! Αυτή η σκέψη του πόθου όχι μόνο θα χαλαρώσει τη γλώσσα του σώματός σας, θα φανεί και στο βλέμμα σας. Και όλα θα πάρουν το δρόμο τους!

zwdia - love

ζωδια ζυγός
Είναι εμφανές ότι εσείς και το ιδιαίτερο άτομο που σας είχε τραβήξει το ενδιαφέρον, δεν έχετε κοινά ερωτικά σημεία. Κάνατε την προσπάθειά σας αλλά δεν υπάρχει «φλόγα». Δεν έχετε κανένα λόγο να δώσετε συνέχεια, γιατί ίσως και να δίνετε ελπίδες που δεν υπάρχουν. Φανείτε ειλικρινείς στην απόσυρσή σας, την οποία μπορείτε να θέσετε και από τηλεφώνου – με ευγένεια – αν δεν επιθυμείτε άλλη συνάντηση.

ζωδια σκορπιός
Ξεχάστε για λίγο την πραγματικότητα – θα σας πιάσει κατάθλιψη. Η κρεβατοκάμαρα είναι ο χώρος που θέλετε να δραστηριοποιηθεί. Η σεξουαλική σας ενέργεια σας σιγοκαίει, και δεν αποκλείεται να δείτε τα ρούχα σας κουβάρι στο πάτωμα, μπερδεμένα με κάποιου άλλου. Ενόσω χρησιμοποιήσετε τις απαραίτητες προφυλάξεις, είστε ειλικρινείς και δεν προδίδετε κανέναν, μπορείτε να το «πάτε το γράμμα» χωρίς κανέναν ενδοιασμό.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια τοξότης
Η μέρα σήμερα θα σας καταστήσει ιδιαίτερα ευάλωτους σε απάτες, γι’ αυτό προσέξτε για τους ψεύτες που θα σας προσεγγίσουν. Αν μελετάτε στο διαδίκτυο τα δεδομένα κάποιων ατόμων που σας ενδιαφέρουν, ρίξτε μια ματιά στο προφίλ τους για το αν είναι δεσμευμένοι. Αν παντού βλέπετε φωτογραφίες ζευγαριού, είναι εμφανές ότι απομακρύνεστε.

ζωδια αιγόκερως
Αν ανανεώνετε ή στήνετε ένα νέο διαδικτυακό προφίλ σε σελίδα γνωριμιών, μην πέσετε στην παγίδα των κλισέ δηλώσεων. Όλοι θέλουν να κάνουν περιπάτους στην ακροθαλασσιά κάτω από το φεγγαρόφωτο, πιασμένοι χέρι – χέρι… Εντάξει, καλά είναι κι αυτά, αλλά πολύ κοινότυπα και τετριμμένα. Έχετε πολλά μοναδικά και ουσιαστικά χαρίσματα! Αυτά να καταγράψετε και να αναζητήσετε τα ανάλογα από όποια άτομα ανταποκριθούν.

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια υδροχόος
Θα ήταν αφελές από πλευράς σας να πιστεύατε ότι κάθε ζεστό κορμί είναι σε θέση να ικανοποιήσει και τις συναισθηματικές σας ανάγκες. Η εύρεση του ιδανικού ατόμου για τον καθένα, χρειάζεται τον χρόνο της. Στο μεταξύ μπορείτε να γεμίσετε τη ζωή σας με πράγματα που έχουν σημασία, όπως να προσφέρετε τη βοήθειά σας σε άτομα που την έχουν ανάγκη. Όσο πιο απασχολημένοι είστε, τόσο δεν κινδυνεύετε να νιώσετε μοναξιά.

ζωδια ιχθύες
Εσείς το ξέρετε, το άλλο άτομο όχι. Αυτή η νέα γνωριμία δεν έχει αυτά που θέλετε. Διακόψτε τη λοιπόν όσο είναι ακόμη νωρίς, για να μην πληγωθεί κανείς. Να είστε ευγενείς και διακριτικοί, και καλύτερα να επιλέξετε το τηλέφωνο για να το ανακοινώσετε. Η συμβουλή για εσάς, είναι να μην αναφέρετε καθόλου το «μπορούμε να μείνουμε φίλοι». Αφήνει ελπίδες στο άλλο άτομο, που ίσως να τρέφει άλλα αισθήματα για εσάς και να θελήσει να κάνει περαιτέρω άτοπες προσπάθειες να σας προσεγγίσει.

tarw-zwdia