ζωδια για ελεύθερους 1/09 Πέμπτη

ζωδια για ελεύθερους 1/09 Πέμπτη

ζωδια κριός
Μια χαρά ακούγεται το σεξ με ένα πρώην ταίρι… μέχρι να προσγειωθείτε στην πραγματικότητα. Τίποτα δεν μπορεί να σας πάει τόσο πίσω στα δυσάρεστα, όσο το να πέσετε στην παγίδα ενός ασταθούς ερωτικού παρτενέρ. Αν ωστόσο ενδώσετε, να είστε προετοιμασμένοι και για ένα πισωγύρισμα που θα πάρει χρόνο να διορθωθεί.

ζωδια ταύρος
Μην τρομάξετε αν σήμερα ξυπνήσετε και τα δάκρυα τρέχουν από τα μάτια σας ανεξέλεγκτα. Μια αγάπη που στράβωσε στην πορεία βασανίζει τη σκέψη σας σήμερα, και δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα. Αποφύγετε μέρη και μουσικές με αναμνήσεις, και μην ενδώσετε στον πειρασμό να δείτε τις φωτογραφίες… Δώστε λίγο χρόνο στο συναίσθημα να αναρρώσει.

 

ζωδια δίδυμοι
Φίλοι; Ερωτικοί σύντροφοι; Όχι, τίποτα τέτοιο σήμερα.
Κάποιες φορές η συνεύρεση με ένα φιλικό άτομο μπορεί να πετύχει, αν δεν εμπλέκονται συναισθήματα. Πριν μπλέξετε με ένα τέτοιο άτομο, υπολογίστε καλά όλες τις συνέπειες.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Πάντα καλεσμένοι σε γάμο, ποτέ οι πρωταγωνιστές; Ίσως και να μην παντρευτείτε ποτέ λοιπόν, και τι έγινε; Πρέπει να αποβάλετε την εμμονή με αυτό το θέμα, το μόνο που κάνετε είναι να επηρεάζετε αρνητικά τον εαυτό σας. Είναι πολύ καλύτερα να μείνετε ανύπαντροι για πάντα, απ’ το να μπείτε σε έναν τέτοιο συμβιβασμό για λάθος λόγους.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Είναι πολύ επικίνδυνο να ερωτευθείτε το καλύτερο φιλαράκι σας ή έστω ένα από τα πολύ κολλητά. Θα πατήσετε πάνω σε μια κινούμενη άμμο, και αν δεν υπάρχει ανταπόκριση θα βρεθείτε σε πολύ άσχημη θέση. Καλύτερα κρατήστε μια απόσταση προς το παρόν.

ζωδια παρθένος
Η δύναμη της σαγήνης δεν βρίσκεται στις λέξεις, βρίσκεται στα υπονοούμενα και τις πράξεις. Οι κυρίες που θέλουν να σαγηνεύσουν, ας φορέσουν τα τακούνια τους κι ας καίγεται ο κόσμος όλος. Και οι κύριοι ας προσέξουν τη γλώσσα του σώματος: αν η κοπέλα παίζει το παπούτσι της στην άκρη των δακτύλων, δεν θα αρκεστεί απόψε σε ένα φιλί για καληνύχτα…

ζωδια ζυγός
Η εξυπνάδα είναι σημαντικό προνόμιο, γι’ αυτό μην εμπλακείτε με άτομο που ο δείκτης νοημοσύνης του είναι χαμηλότερος κι από τη θερμοκρασία περιβάλλοντος. Η ευφυΐα δεν αυξάνεται εν μία νυκτί, την έχει κάποιος ή δεν την έχει. Μην μειώνετε τις προσδοκίες σας, αν το άτομο απέναντί σας δεν καταφέρνει να σας κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Διαβαστε το μεγαλο ερωτικο ωροσκοπιο Σεπτεμβριου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια σκορπιός
Υπάρχει το καλό, υπάρχει και το υπερβολικά καλό. Γι’ αυτό αν το άτομο που γνωρίσατε πρόσφατα, φαίνεται να κατέχει τον έρωτα σε επαγγελματικό επίπεδο, να είστε προσεκτικοί. Ίσως έχετε απέναντί σας μια κατά συρροή απάτη και απιστία.

ζωδια τοξότης
Υπάρχει πάντα ο απόλυτος τρόπος για να κατασταλάξετε πού οδεύει μια γνωριμία σας: ρωτήστε τους φίλους σας τη γνώμη τους για το εν λόγω άτομο. Αν αποφεύγουν να απαντήσουν και κοιτάνε ολόγυρα σφυρίζοντας αδιάφορα, ίσως ξέρουν κάτι που εσείς δεν ξέρετε ή δεν βλέπετε…

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια αιγόκερως
Είστε υπεύθυνοι για τον εαυτό σας και μόνο, τελεία! Αν έχετε γνωρίσει ένα άτομο που δεν φαίνεται αυτοκινούμενο, είναι λανθασμένη επιλογή για εσάς. Δεν έχετε το χρόνο – ούτε λόγο – να διάγετε τη ζωή κάποιου άλλου. Αν το εν λόγω άτομο αναζητά γονέα, εσείς αποστασιοποιηθείτε άμεσα!

ζωδια υδροχόος
Τα χρήματά σας είναι σημαντικό θέμα, των άλλων τα χρήματα είναι κρίσιμο!
Αν πάντα πληρώνετε εσείς για όλα, δεν πρόκειται να πάει μακριά αυτή η γνωριμία. Ενδείκνυται ενίοτε να πληρώνει ο ένας ή ο άλλος σε μία σχέση, αλλά μόνο ο ένας συνεχώς απαγορεύεται.

ζωδια ιχθύες
Η περιέργεια σκότωσε τη γάτα λένε. Η έλλειψή της όμως, ενδέχεται να δολοφονήσει με κίνητρο την πρόσφατη γνωριμία σας. Αν το εν λόγω άτομο δεν έχει ανοίξει ποτέ του ένα βιβλίο, δεν ενδιαφέρεται για κανένα τρέχον γεγονός ή για να γνωρίσει καινούργιους ανθρώπους, και δεν έχει ποτέ να σας πει κάτι για μια καινούργια ταινία έστω, έχετε απέναντί σας την ανία προσωποποιημένη. Τώρα που την γνωρίσατε, απομακρυνθείτε με βήμα ταχύ!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις