ζωδια για ελεύθερους 12/12 Δευτέρα

zwdia-afroditi-tayros

ζωδια για ελεύθερους 12/12 Δευτέρα

ζωδια κριός
Ό,τι κι αν προσπαθήσετε να ξεκινήσετε τώρα, από ένα επαγγελματικό εγχείρημα μέχρι μια ρομαντική περιπέτεια ή και να βάλετε απλώς πλυντήριο, το πιο πιθανό είναι να παρουσιάσει καθυστερήσεις ή να ναυαγήσει εντελώς. Τα άστρα σας συμβουλεύουν να καθίσετε ήρεμα και ωραία και να οργανώσετε τα σχέδιά σας.

ζωδια ταύρος
Τα όνειρα και όσα εύχεστε είναι πολύ πιο κοντά από ποτέ στην πραγμάτωσή τους αυτή την περίοδο. Ξεπεράστε τα όριά σας και μετατρέψτε τις σκέψεις σας σε πράξη, εντάσσοντάς τις στην υπέροχη πραγματικότητα.

 

ζωδια δίδυμοι
Η συμβουλή από τα άστρα για εσάς σήμερα, είναι να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί για τυχόν παρεξηγήσεις. Υπάρχει αυτός ο κίνδυνος τόσο στο εργασιακό σας περιβάλλον όσο και στο ρομαντικό πεδίο, ειδικότερα μάλιστα αν αυτά τα δύο συμπίπτουν. Να ελέγχετε τα πάντα δύο και τρεις φορές, ακόμη και ότι έχετε βάλει τον σωστό παραλήπτη σε κάθε ηλεκτρονικό μήνυμα που θα στείλετε!

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Η συγκέντρωση δεν είναι το δυνατό σας χαρτί αυτή την περίοδο, γι’ αυτό τα άστρα σας συμβουλεύουν να αδειάσετε το ημερολόγιό σας και να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας και τις ονειροπολήσεις. Περάστε λίγες ώρες σε ένα καφέ για παράδειγμα, όπου τόσο τα μάτια σας όσο και το μυαλό σας μπορούν να περιπλανηθούν στο περιβάλλον.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Ένα συγκεκριμένο άτομο έχει έντονες συναισθηματικές αντιδράσεις για κάποια θέματα, τη στιγμή που εσείς δεν είστε καν βέβαιοι ποια είναι τα συναισθήματά σας. Αναλογιστείτε πώς έχουν κυλήσει ανάλογες συγκυρίες στο παρελθόν και ακούστε τι θα σας πει το ένστικτό σας.

ζωδια παρθένος
Βλέπετε γύρω σας σχέσεις αγαπημένων σας ανθρώπων να είναι απελπιστικά αποδιοργανωμένες. Αντί όμως να τους ασκήσετε ευθεία κριτική, δοκιμάστε να προσφέρετε κάποια βοήθεια μέσω της διπλωματικής οδού. Ακούστε και σεβαστείτε τις απόψεις τους, ενώ παράλληλα θα τους εκφράσετε διακριτικά κάποιες εναλλακτικές προτάσεις σας.

ζωδια ζυγός
Δεν είστε από τα άτομα που θα το βάλουν κάτω, αν η ρομαντική σας ζωή δεν σημειώνει πρόοδο. Γιατί να το κάνετε άλλωστε, όταν υπάρχουν τόσα πολλά άλλα θέματα στη ζωή για να εκτιμήσετε; Κάντε μια παύση και απολαύστε τα πανέμορφα λουλούδια, που εξακολουθούν να έχουν τη χάρη τους ακόμη κι αν είστε αδέσμευτοι!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια σκορπιός
Μέρες σαν τη σημερινή έρχονται, για να κάνουν άνθρωποι σαν εσάς τα απίστευτα μαγικά τους. Μετατρέψτε τη δουλειά σε απόλαυση, μια συνάντηση σε ραντεβού ή μια καινούργια γνωριμία σε φλερτ.

ζωδια τοξότης
Το μυαλό σας είναι απασχολημένο με πολλά και σημαντικά θέματα αυτή την περίοδο, γι’ αυτό μην περιμένετε να βρίσκετε εύκολα τα κλειδιά σας, το ταίρι της κάλτσας σας ή να είστε έγκαιρα όπου πρέπει. Θα σας κάνει καλό ωστόσο αν διαθέσετε άπλετο χρόνο στις σκέψεις σας, καθώς η φιλοσοφία σας περί του ρομάντζου επεκτείνεται!

zwdia shmera

ζωδια αιγόκερως
Σας σχολίασε κάποιο άτομο ότι δεν είστε δημιουργικοί όσο αφορά το ρομάντζο; Εντυπωσιάστε κι εσείς με ένα μικρό και πικάντικο μήνυμα – τηλεφωνικό ή ηλεκτρονικό. Αν είστε ακόμη πιο τολμηροί, δοκιμάστε το πατροπαράδοτο ραβασάκι.

ζωδια υδροχόος
Είναι πολλά τα πλεονεκτήματα στη ζωή ενός αδέσμευτου ατόμου, όπως για παράδειγμα να μπορεί να δίνει προτεραιότητα στον εαυτό του σε όλα. Αγκαλιάστε τον εαυτό σας με στοργή, κάντε του ένα δώρο, αντιμετωπίστε τον με τη χάρη και το γούστο που ξέρετε ότι αξίζετε.

ζωδια ιχθύες
Μπείτε με θάρρος κάτω από το δυνατό φως του προβολέα, που άναψαν τα αστέρια για εσάς και μόνο. Αν είστε έξυπνοι, θα φορέσετε κάτι εκθαμβωτικό και θα χαμογελάσετε σαν να σας ανήκει το σύμπαν ολόκληρο – κάτι που έτσι κι αλλιώς ισχύει αυτή τη στιγμή!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia