ζωδια για ελεύθερους 13/03 Δευτέρα

astrologia-evdomadas

ζωδια για ελεύθερους 13/03 Δευτέρα

ζωδια κριός
Θυμάστε ποια ήταν η τελευταία φορά που πήγατε στο γυμναστήριο; Ακόμη κι αν δεν έχετε χρόνο να γυμναστείτε, πάντα μπορείτε να κάνετε λίγες ασκήσεις κάθε μέρα. Να επιλέγετε τις σκάλες αντί για το ασανσέρ όπου θέλετε να ανέβετε ή να κατέβετε, διανύστε με τα πόδια μια μικρή απόσταση αντί να πάρετε το αμάξι ή τη συγκοινωνία.

ζωδια ταύρος
Όταν προσπαθείτε να εντυπωσιάσετε ένα καινούργιο άτομο που έχετε γνωρίσει, δεν χρειάζεται να γίνεστε επιδεικτικοί – δεν πρόκειται για επαγγελματική συνέντευξη! Καλύτερα να είστε μετριόφρονες για όσα έχετε καταφέρει και να αφήσετε τα γεγονότα και τις πράξεις να μιλήσουν δυνατότερα από τα επιτεύγματά σας. Σε κανέναν δεν αρέσει η υπερβολή.

 

ζωδια δίδυμοι
Το να είστε άτομο με άποψη, δεν σημαίνει ότι πρέπει να επιβάλετε τις δικές σας σκέψεις και θέσεις. Κανένας δεν κέρδισε υποστηρικτές με την επιβολή. Φυσικά δικαιούστε να έχετε τη δική γνώμη για τα πράγματα, όμως το ίδιο δικαίωμα έχουν και οι υπόλοιποι, κάτι που πρέπει να το σέβεστε και να το δείχνετε!

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Μπορεί σήμερα να μπείτε στον πειρασμό να κάνετε λίγη επίδειξη, όταν θα παρίσταται στο περιβάλλον σας το άτομο που σας έχει τραβήξει το ενδιαφέρον. Όμως θα ήταν συνετό να αποφύγετε να δώσετε ατομική παράσταση, όσο κι αν η ζωή είναι μια σκηνή. Δεν είναι απαραίτητο να είστε εσείς πάντα το πρώτο όνομα…

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ζωδια λέων
Σήμερα η αυτοπεποίθησή σας θα σας χαρίσει μια πιο σέξι αύρα, καθώς η άνεσή σας επιτρέπει στους άλλους να χαλαρώσουν και να εκτιμήσουν και τα δικά τους θετικά στοιχεία. Αυτή η αυτοεπιβεβαίωση είναι ιδιαίτερα μεθυστική και ενθουσιώδης!

ζωδια παρθένος
Σήμερα αποφύγετε τον πειρασμό να καυχηθείτε για τις πρόσφατες κατακτήσεις σας στο ρομαντικό τομέα, ειδικά σε συνεργάτες και συναδέλφους σας. Όσο κι αν θέλετε να επιδείξετε τις σεξουαλικές νίκες σας, ο εργασιακός χώρος δεν είναι το σωστό περιβάλλον. Καλό θα ήταν να κρατήσετε τις προσωπικές σας επιτυχίες για τον φιλικό σας κύκλο.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια ζυγός
Οι λεπτομέρειες δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία σήμερα, αν δεν έχετε δώσει την απαραίτητη σημασία από την αρχή. Ένα ιδιαίτερο άτομο αφήνει υπονοούμενα με κάθε ευκαιρία, ότι σας βλέπει σαν κάτι παραπάνω από μια απλή γνωριμία. Ανοίξτε τα μάτια σας για να δείτε την πιθανότητα ενός νέου ρομάντζου.

ζωδια σκορπιός
Σήμερα θα πρέπει να επιδείξετε σύνεση όταν θα γνωρίσετε κάποια καινούργια άτομα. Δεν υπάρχει λόγος να φερθείτε όπως όταν είστε με τον φιλικό σας κύκλο – ή να χάσετε το όριο με πολλές ιστορίες και ανέκδοτα. Πρέπει να αφήνετε τους άλλους να ανακαλύπτουν σταδιακά την εξαιρετική σας προσωπικότητα.

ζωδια τοξότης
Η ειλικρίνεια είναι ένα εξαιρετικό χάρισμα, όμως τα ψυχρά σχόλια ενδέχεται να σας βάλουν σήμερα σε μπελάδες. Είναι καλύτερα να αποφεύγετε να προβαίνετε σε σκληρές παρατηρήσεις και αυστηρή κριτική, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να πείτε ψέματα. Απλώς κρατήστε τα σημεία της πικρής αλήθειας, μέχρι να έχετε να την συνοδεύσετε με κάποιο θετικό σχόλιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια αιγόκερως
Σήμερα κάποια άτομα ενδέχεται να γίνουν ιδιαίτερα απαιτητικά προς τον χρόνο σας. Όσο και να θέλετε να τα στηρίξετε, δεν θα πρέπει να παραμελείτε τις δικές σας ανάγκες. Δεν πρέπει να αλλάζετε τις προτεραιότητές σας, ανάλογα με τις απαιτήσεις των προσκολλούμενων σε εσάς.

ζωδια υδροχόος
Πραγματικά δεν υπάρχει ιδανικός τρόπος για την εύρεση της ιδανικής σχέσης. Ο καθένας καλείται να μπει στην αρένα και να δοκιμάσει την τύχη του με πολλά είδη ανθρώπων, μέχρι να εντοπίσει αυτό που θεωρεί πιο ταιριαστό στον ίδιο. Σήμερα εσείς πρέπει να παραμείνετε ανοικτοί στην κάθε ευκαιρία που θα σας παρουσιαστεί.

ζωδια ιχθύες
Όσο ψυχρή κι αν σας φαντάζει η πραγματικότητα που ζείτε, ποτέ δεν αποκλείεται να συναντήσετε την αγάπη στην επόμενη γωνία. Όλα εξαρτώνται από τη δική σας ετοιμότητα και οπτική. Αν έχετε πείσει τον εαυτό σας ότι το ρομάντζο σας προσπέρασε, είναι πιθανό να συμβεί και πραγματικά. Γι’ αυτό ανοίξτε κάποια παραθυράκια στο σκεπτικό σας, προκειμένου να μπει από κάπου ο έρωτας!