ζωδια για ελεύθερους 16/11 Τετάρτη

zwdia-simera-erwtikes-18-7-14

ζωδια για ελεύθερους 16/11 Τετάρτη

ζωδια κριός
Έχει έρθει η στιγμή να απελευθερωθείτε από παλιές υποθέσεις σας, προκειμένου να προετοιμαστείτε για άλλου είδους ρομαντικές δράσεις που σας επιφυλάσσουν τα άστρα… Το μόνο που δεν πρέπει να αμελήσετε, είναι τα προσωπικά σας όρια. Καλές είναι οι αλλαγές, όμως πρέπει να διατηρείτε την αίσθηση του πότε κάτι είναι υπερβολικό.

ζωδια ταύρος
Κάθε σχέση που έχετε βιώσει – παντός τύπου – σας έχει διδάξει και κάτι, τόσο για τον εαυτό σας όσο και για το πώς αλληλεπιδράτε με τους άλλους. Πρέπει να είστε περήφανοι για όλη αυτή την ωριμότητα και γνώμη που έχετε αποκτήσει. Η επόμενη ρομαντική σας σχέση θα διέπετε από ισχυρούς δεσμούς και ειλικρίνεια.

 

ζωδια δίδυμοι
Πρέπει να πάψετε να είστε τόσο πρακτικοί, ειδικά όταν πρόκειται για ρομάντζο! Εννοείται ότι είναι ένα συναίσθημα που σας ξεμυαλίζει – έστω και λίγο. Αφήστε τον εαυτό σας να απελευθερωθεί και να εκφραστεί. Όσα σκαμπανεβάσματα και να συναντήσετε στην πορεία σας, είναι βέβαιο ότι θα τη διασκεδάσετε πολύ.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Αυτή την περίοδο λάμπετε σαν ένα πολύτιμο πετράδι – κάτι τέτοιο είστε εξάλλου! Να βάζετε πάντα τον εαυτό σας σε θέσεις που αναδεικνύουν τις εξαιρετικές σας ικανότητες και τα χαρίσματά σας. Αυτό σημαίνει ότι αν έχετε έφεση στον πνευματώδη διάλογο, δεν επιλέγετε μια έξοδο σε απρόσωπους χώρους.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Σας διαπερνά ένα δυνατό κύμα αδρεναλίνης, προκειμένου να κάνετε κάθε είδους αλλαγή στην ερωτική σας ζωή. Η συμβουλή για εσάς σήμερα είναι να κάνετε μια μικρή παύση, και να φροντίσετε να βεβαιωθείτε ότι έχετε πλήρη γνώση για την κατεύθυνσή σας. Διαφορετικά ενδέχεται να βρεθείτε να τρέχετε σαν αποκεφαλισμένο κοκόρι…

ζωδια παρθένος
Σκέφτεστε κατά πόσο θέλετε πραγματικά να δεχθείτε την πρόσκληση για έξοδο, με ένα άτομο που φαίνεται εξαιρετικό στα «χαρτιά». Υπάρχει όμως μια φωνούλα μέσα σας που λέει «φύγε όσο πιο μακριά μπορείς»! Πρέπει να υπακούετε στο ένστικτό σας, για να μην βρεθείτε μπερδεμένοι σε ανεπιθύμητες καταστάσεις.

ζωδια ζυγός
Η διαδικασία της γνωριμίας με έναν άνθρωπο, και μέχρι να φτάσει το ενδιαφέρον να μετασχηματιστεί σε συναίσθημα και στη συνέχεια σε σχέση, μπορεί να σας φαντάζει ανυπέρβλητα περίπλοκη αυτή την περίοδο. Ωστόσο ξέρετε κατά βάθος ότι όλα αυτά είναι μια αλυσίδα από μικρά και εύκολα διαχειρίσιμα βήματα, που κυλούν σαν γάργαρο νερό. Τολμήστε το, αρχίστε να κάνετε τα μικρά βήματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια σκορπιός
Θεωρείτε ότι ένα άτομο είναι ανώτερου του επιπέδου σας; Ακολουθείτε λάθος σκεπτικό. Αν το εν λόγω άτομο ενδιαφέρεται ειλικρινά για εσάς και δεν βλέπει κάποιο λόγο σχολιασμού «επιπέδων», το πρόβλημα το έχετε εσείς! Αυτό που πρέπει να σκεφτείτε είναι ότι ίσως κάποιοι να μην είναι αρκετά αντάξιοι για εσάς.

ζωδια τοξότης
Πώς περιμένετε να ανοίξετε την πόρτα της ζωής σας και να υποδεχθείτε κάτι καινούργιο, αν πρώτα εσείς δεν έχετε απαγκιστρωθεί από τα παλιά; Είναι καιρός να αναθεωρήσετε ρεαλιστικά κάθε πεποίθηση και άποψή σας, όπως και όλες τις πρώην σχέσεις σας. Αφού απομακρύνετε όλα όσα δεν έχουν πια θέση στο μυαλό και τη ζωή σας, μετά αποφασίστε και τι θέλετε να υπάρχει σε αυτή.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια αιγόκερως
Μπορεί το άτομο που θεωρούσατε ιδανικό ως τώρα, να αποδειχθεί ότι ήταν… στιγμιαία. Εκτιμήστε αυτό που είναι, και στη συνέχεια ανοίξτε του την πόρτα χωρίς καμία πικρία. Σας αναμένουν πολλά και σπουδαία στο μέλλον, και δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην προχωράτε εξαιτίας αχρείαστων βαρών.

ζωδια υδροχόος
Πάλι αποδεχθήκατε μια πρόταση για έξοδο επειδή θεωρήσατε ότι αυτό ήταν το σωστό; Πρέπει επιτέλους να αρχίσετε να ζείτε τη ζωή σας με βάση αυτά που θέλετε εσείς, όχι αυτά που νομίζετε ότι πρέπει να κάνετε. Θα δείτε πόσο γρήγορα θα βελτιωθεί η προσωπική σας ζωή αφότου υιοθετήσετε αυτό το σκεπτικό.

ζωδια ιχθύες
Μπορεί να κάνατε μια λάθος εκτίμηση για ένα πιθανό ρομάντζο, αλλά ποτέ δεν είναι αργά να διορθώσετε την κατάσταση. Το μόνο που χρειάζεται είναι να αποχωρίσετε το συντομότερο δυνατόν, με ευγένεια και χάρη. Πάρτε το μάθημά σας και προχωρήστε μπροστά.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66