ζωδια για ελεύθερους 18/10 Τρίτη

zwdia-29-6-eksapatisi-psemata

ζωδια για ελεύθερους 18/10 Τρίτη

ζωδια κριός
Θα είναι πολύ εύκολο να μπείτε σε περιπέτειες σήμερα. Γι’ αυτό αν θέλετε να παραμείνετε ήρεμοι και ακμαίοι, φροντίστε να έχετε γύρω σας τους σωστούς ανθρώπους. Εκείνοι θα καταφέρουν να εστιάσουν την προσοχή σας σε θέματα που δεν αφορούν εσάς – για αλλαγή.

ζωδια ταύρος
Δεν σας απασχολεί ιδιαίτερα σήμερα η επιδίωξη να βρείτε νέο ρομαντικό ταίρι. Η προσοχή σας είναι στραμμένη στη δική σας ζωή και την πορεία που θέλετε να της δώσετε από τούδε και στο εξής. Σκέφτεστε ακόμη και να γυρίσετε στα θρανία, για λίγη πρόσθετη επιμόρφωση. Θα σας κάνει πολύ καλό μια τέτοια επιλογή, ειδικά επειδή μέσα σε νέους κύκλους θα γνωρίσετε νέα ενδιαφέροντα άτομα.

 

ζωδια δίδυμοι
Έχετε αρκετές εκκρεμότητες στα σχέδια και τους στόχους σας, ωστόσο αυτό που προέχει αυτή την περίοδο είναι να εντοπίσετε την αιτία που σας εμποδίζει να προχωρήσετε. Το πιο πιθανό είναι να φταίνε τα αντικείμενα των επιδιώξεών σας, που φαίνεται να μην ταιριάζουν πλέον στην καθημερινότητά σας. Ίσως έχει έρθει η στιγμή να αποχαιρετήσετε τα παλιά σχέδια και να θέσετε νέες φιλοδοξίες.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Ένα πολύ ενδιαφέρον και αναζωογονητικό «αεράκι» θα φυσήξει σήμερα μέρα στη ζωή σας. Όσο έντονη κι αν θα είναι η ανάγκη σας να μιλήσετε και να πείτε τα πάντα για τον εαυτό σας, η συμβουλή είναι να σιωπήσετε και να αφήσετε το άλλο άτομο να μιλήσει. Μπορεί να είστε κοινωνικά άτομα και να χειρίζεστε επιδέξια κάθε ρομαντική προσέγγιση , ωστόσο αυτή η περίπτωση θα ανακαλύψετε ότι διαφέρει…

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Η συνεχής αναβολή των υποχρεώσεών σας, δεν σας επιτρέπει να σημειώσετε καμία πρόοδο στη ζωή σας. Κινήστε με ρυθμό χελώνας και όλα τα σπουδαία σας σχέδια παραμένουν παγωμένα, ενώ αυξάνεται η έντασή σας – αλλά δεν κάνετε κάτι! Πάψτε να είστε συνεχώς στο τηλέφωνο, και ανασηκώστε τα μανίκια σας.

ζωδια παρθένος
Η εποχή δεν ενδείκνυται για να είστε τσαπατσούληδες! Ακόμη κι αν είστε ως ιδιοσυγκρασία ακατάστατοι, τώρα πρέπει να κάνετε προσπάθεια να συντονίσετε τις καταστάσεις σας. Δεν πρόκειται να καταφέρετε να εντάξετε μια αγάπη στη ζωή σας, αν δεν βάλετε τάξη στο υπόλοιπο χάος. Ελέγχετε ξανά και ξανά το πρόγραμμά σας, καταγράφετε τις υποχρεώσεις και να επιβεβαιώνετε τα ραντεβού σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια ζυγός
Είναι πολύ εύκολο να έχετε μια εικόνα για το πού βρίσκεται μια σχέση σας – όπως και το αντίθετο. Θα είναι όμως καλό να μην θεωρείτε τίποτα δεδομένο, ακόμη και στις πιο ανέμελες επαφές σας. Αν δεν ειπωθούν κάποια πράγματα, τα πάντα είναι πιθανά και ανοικτά. Ακόμα και η αποκλειστικότητα και η μονογαμία, πρέπει να ξεκαθαρίζεται.

ζωδια σκορπιός
Θέλετε να ρίξετε την ευθύνη για την ανυπαρξία ρομαντισμού στη ζωή σας, στην ατυχία σας και σε εξωτερικούς παράγοντες. Ενδόμυχα όμως γνωρίζετε ότι όλα εξαρτώνται από εσάς. Για να προκύψουν ιδιαίτερες γνωριμίες, πρέπει να βρίσκεστε στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή. Άρα πρέπει να κλείσετε τηλεοράσεις και υπολογιστές, και να βγείτε επιτέλους από το καβούκι σας.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια τοξότης
Μην αρνείστε στον εαυτό σας κάποια μικρή επιβράβευση – την αξίζετε. Έχετε δουλέψει σκληρά τον τελευταίο καιρό, και πρέπει να χαρείτε την αναγνώριση των κόπων σας. Γι’ αυτό σήμερα ολοκληρώστε τις υποχρεώσεις σας όσο γίνεται πιο γρήγορα, ώστε να αφιερώσετε το απόγευμα σε εσάς με τη χαλάρωση και τη διασκέδαση που θα επιλέξετε.

ζωδια αιγόκερως
Αν σήμερα αρχίσετε τη μέρα σας με το σκεπτικό ότι τα πάντα είναι εφικτά, να ξέρετε ότι είστε σε καλή πορεία. Ορίστε από νωρίς τους στόχους σας, από τα ψώνια για το σπίτι μέχρι τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Αν θέλετε να τελειώσετε τα πάντα πιο γρήγορα και πιο άρτια, καλέστε τους γνωστούς – αγνώστους συνένοχους στο έγκλημα, και μοιραστείτε τις κοινές σας αγγαρείες.

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια υδροχόος
Είχατε την αίσθηση ότι όλα πήγαιναν από το καλό στο καλύτερο σε μια ρομαντική νέα γνωριμία σας. Κάποιες αναποδιές που θα προκύψουν όμως, θα σας αναγκάσουν να αναθεωρήσετε τις πάγιες θεωρίες σας για την αγάπη και τη δέσμευση. Να ξέρετε ωστόσο ότι κάθε εμπόδιο, είναι μια μεταμφιεσμένη νέα ευκαιρία – γι’ αυτό χειριστείτε την κατάσταση με αισιοδοξία.

ζωδια ιχθύες
Αν δεν έχετε συλλέξει όλα τα στοιχεία επί ενός θέματος, μην αρχίσετε να το επεξεργάζεστε. Πρέπει να διασφαλίσετε ότι έχετε καλυμμένες όλες τις πτυχές πρώτα, πριν αρχίσετε να αρμενίζετε σε αχαρτογράφητα νερά. Ξέρετε ότι οι υποτυπώδεις σχεδιασμοί δεν είναι αρκετοί, για να κάνουν αξιόπιστη μια πορεία. Μην ρισκάρετε άδικα να πάτε στον πάτο, χωρίς σωσίβιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66