ζωδια για ελεύθερους 22/09 Πέμπτη

agapiste-ton-eayto-sas

ζωδια για ελεύθερους 22/09 Πέμπτη

ζωδια κριός
Κάτι διασκεδαστικό ετοιμάζεται μέσα στο σπίτι σας. Είτε όσοι μένουν υπό την ίδια στέγη με εσάς ετοιμάζουν πάρτυ, είτε είστε κι εσείς συνένοχοι στο… έγκλημα, προετοιμαστείτε για μεγάλα γλέντια! Πολλά θα είναι και τα ενδιαφέροντα άτομα που θα παραστούν, γι’ αυτό μην εκπλαγείτε όποια κι αν θα είναι η ρομαντική κατάληξη της βραδιάς.

ζωδια ταύρος
Το πείσμα σας βγάζει πολλούς ανθρώπους εκτός εαυτού συνήθως. Σήμερα όμως, θα εκτιμήσουν την κίνησή σας να οπισθοχωρήσετε. Εσείς ξέρετε ποιο είναι το καλό σας, ακόμη κι όταν οι άλλοι θεωρούν ότι σας έχουν υπό έλεγχο. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση!

 

ζωδια δίδυμοι
Σήμερα να είστε προετοιμασμένοι για σκαμπανεβάσματα σε διαθέσεις και καταστάσεις. Καλό θα είναι να έχετε σε ετοιμότητα ένα φιλικό σας άτομο, για να σας στηρίζει σε κάθε απρόβλεπτη πρόκληση – που δεν αποκλείεται να έρθει ακόμη και από το αφεντικό σας. Το γεγονός είναι ότι θα καταφέρετε να αντεπεξέλθετε στις δοκιμασίες της ημέρας.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Είστε τόσο προσηλωμένοι στα σοβαρά θέματα της ζωής σας, που οι διασκεδάσεις και οι πειρασμοί περνούν από δίπλα σας και κοιτάτε με απάθεια. Μπορεί να είναι εξαιρετική αυτή η νέα σας διάθεση για εργασιακή απόδοση, αλλά δεν είναι απαραίτητο να το παρακάνετε – όπως συνηθίζει η ιδιοσυγκρασία σας. Θα σας κάνει καλό να κάνετε ένα διάλειμμα από τηλέφωνα και υπολογιστές, και να κάνετε έναν περίπατο στην πόλη.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Δώστε μεγάλη σημασία στα μικρά πράγματα αυτές τις μέρες. Έχετε πάντα την τάση να ξοδεύετε λίγα-λίγα χωρίς να τα υπολογίζετε, και ξαφνικά βρίσκεστε να αναρωτιέστε πού πήγαν τα λεφτά για το ενοίκιο. Αρχίστε να προσανατολίζεστε να τρώτε στο σπίτι, και να πίνετε το καφεδάκι σας στο μπαλκόνι ή το σαλόνι σας. Δεν είναι εποχή για πολυτέλειες.

ζωδια παρθένος
Η μέρα σήμερα δεν ευνοεί το ρομάντζο. Θα είναι καλό για εσάς να αναβάλετε για λίγο τα καυτά ραντεβού και τις μακροσκελείς ολονύχτιες συζητήσεις, μέχρι να αλλάξει το κλίμα σε αυτό τον τομέα. Οι υπόλοιποι τομείς ωστόσο χαίρουν εύνοιας, γι’ αυτό είναι καλή εποχή να κλείσετε εκκρεμότητες και να περάσετε χρόνο με τους φίλους σας.

ζωδια ζυγός
Τον τελευταίο καιρό σας φαντάζει αγγαρεία ακόμη και να μιλήσετε με κόσμο. Κάθε λέξη ή κίνησή σας φαίνεται να βγαίνει εκτός θέματος, και αυτό το κλίμα σας έχει κάνει ιδιαίτερα επιθετικούς με όλους. Η ατμόσφαιρα θα βελτιωθεί αρκετά σύντομα όμως, γι’ αυτό κάντε λίγη υπομονή και θα πείτε όσα θέλετε εκεί που θέλετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια σκορπιός
Δεν πρόκειται να κάνετε καμία νέα γνωριμία, ενόσω αφιερώνετε όλο τον ελεύθερο χρόνο σας στον καναπέ μπροστά στην τηλεόραση. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε για να ανορθώσετε το ηθικό σας, είναι να οργανώσετε μια απόδραση για τον εαυτό σας. Αρχίστε να ψάχνετε για προσφορές και κάντε τις διευθετήσεις σας από νωρίς, για να πετύχετε καλύτερες τιμές. Συνειδητοποιήστε ότι επειδή είστε αδέσμευτοι, είστε έτοιμοι για κάθε περιπέτεια!

ζωδια τοξότης
Έχετε μια τάση να συνδέεστε με ανθρώπους που θέλουν να έχουν τον έλεγχο, λύκους με προβιές αρνιών! Όσο κι αν αρχικά φαντάζουν πρόσχαροι, μόλις τους δώσετε λίγο περιθώριο αρχίζουν να ελέγχουν ακόμη και το τι θα φορέσετε. Από εσάς εξαρτάται να πάψετε να πέφτετε στην ίδια παγίδα. Αν ψάχνετε από νωρίς για τα προειδοποιητικά σημάδια, θα λύνετε άμεσα το πρόβλημα.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια αιγόκερως
Πάρτε βαθιά ανάσα και καθίστε όσο πιο αναπαυτικά γίνεται. Μην αντιδράσετε αμέσως! Μια δυσχερής κατάσταση – ίσως με ένα πρώην ταίρι – θα δοκιμάσει τις αντοχές και την υπομονή σας σήμερα. Χειριστείτε το θέμα έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι το εν λόγω άτομο προσπαθεί επίτηδες να σας προκαλέσει. Μην επιτρέψετε όμως ξανά να καταστρέψουν μια όμορφη μέρα, τα παλιά δηλητηριασμένα συναισθήματα.

ζωδια υδροχόος
Αν συνηθίζετε να αναζητάτε συντροφιά μέσω κοινωνικών δικτύων, φροντίστε να λειτουργείτε έξυπνα. Μην μπλέξετε την προσωπική σας ζωή με την επαγγελματική, να έχετε δύο διαφορετικές σελίδες για να μην εκτεθείτε ανεπανόρθωτα κάποια στιγμή. Ό,τι κι αν κάνετε έξω από τον επαγγελματικό σας χώρο, αφορά εσάς και μόνο.

ζωδια ιχθύες
Όσο αφορά τις νέες γνωριμίες, είστε πάντα αυτοί που ορμάνε για να κατακτήσουν, οι πρωτοπόροι. Αυτό το στοιχείο εξάλλου σας κάνει τόσο ελκυστικούς. Γι’ αυτό και οι άλλοι αφήνουν σε εσάς να παίρνετε τις αποφάσεις, από το πού θα πάτε μέχρι τι θα παραγγείλετε. Η πρωτοτυπία σας είναι μια ευχάριστη αλλαγή, σε σχέση με τα άχρωμα και άοσμα άτομα που κυκλοφορούν!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75