ζωδια για ελεύθερους 25/11 Παρασκευή

ζωδια για ελεύθερους 25/11 Παρασκευή

ζωδια κριός
Λεπτομέρειες, πολλές λεπτομέρειες. Δεν είναι το καλύτερό σας, αυτή είναι η αλήθεια. Όμως αν αφιερώσετε λίγο χρόνο για να δώσετε σημασία στις λεπτομέρειες που σχετίζονται με τη ρομαντική σας ζωή, ίσως να κάνετε κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες ανακαλύψεις.

ζωδια ταύρος
Μια εξαιρετική μέρα – και νύχτα – θα είναι η σημερινή για εσάς, με την έμφαση να δίνεται στο ρομάντζο. Αν έχετε κάποιο ραντεβού μάλιστα, το εν λόγω άτομο θα είναι πολύ τυχερό… Αν δεν έχετε όμως, βρεθείτε με ένα φίλο σας και βγείτε για να γνωρίσετε πολλά ενδιαφέροντα άτομα.

 

ζωδια δίδυμοι
Αυτή είναι μια περίοδος που ευνοεί ιδιαίτερα την επικοινωνία στην κάθε της μορφή. Αν έχετε κάποια γνωριμία για την οποία επικοινωνείτε διαδικτυακά ή μέσω τηλεφώνου, τώρα είναι η πιο ευνοϊκή στιγμή για να την κάνετε να πάρει φωτιά. Αν δεν έχετε, ευνοείστε έτσι κι αλλιώς να αποκτήσετε.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Δεν μπορεί να πει κανείς ότι η σημερινή μέρα σας επιφυλάσσει έναν κεραυνοβόλο έρωτα. Όποια σχέδια κι αν έχετε όμως θα κυλήσουν ομαλά και όμορφα, ενώ αν κάνετε κάποιες νέες γνωριμίες, έχουν πολλές προοπτικές να αποδώσουν τα μέγιστα με απρόβλεπτους τρόπους. Κάντε λοιπόν τις δέουσες κινήσεις.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Ίσως παρατηρείτε τις τελευταίες μέρες ότι μια ρομαντική σας επαφή δεν κυλά με τον τρόπο που περιμένατε. Μήπως έχει έρθει η στιγμή να αναθεωρήσετε κάποια πράγματα; Μην μένετε μετέωροι ή απαθείς, από εσάς εξαρτάται αν θα λήξετε αυτή την επαφή ή θα δώσετε μια ώθηση για να δείτε πού μπορεί να πάει.

ζωδια παρθένος
Γιατί κάθεστε άπραγοι κάθε φορά που βρίσκεστε κοντά σε ένα άτομο που σας τραβά την προσοχή; Δεν έχετε να χάσετε τίποτα με το να διασχίσετε την μεταξύ σας απόσταση και να πείτε ένα «γεια». Ακόμη και απάντηση να μην πάρετε καν, θα έχετε κάνει την κίνησή σας.

ζωδια ζυγός
Όλοι έχουν μέσα τους κάποια απομεινάρια και πικρίες από το παρελθόν. Τα άστρα λένε σήμερα σε εσάς ότι έχει φτάσει η στιγμή να τα εξωτερικεύσετε και να τελειώνετε με αυτά. Αποφασίστε εσείς τον τρόπο που θα κινηθείτε, προκειμένου να ελευθερωθείτε και να βρείτε τη γαλήνη σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια σκορπιός
Αυτή την εποχή έχουν μεγάλη σημασία τα μικρά πράγματα: ένα κρυφό χαμόγελο που μοιραστήκατε με κάποιον, τα σχέδια διασκέδασης με φίλους, μια γλυκιά χειρονομία που κάνατε για κάποιον χωρίς λόγο. Όταν θα καταφέρετε να κάνετε τόσο όμορφα τα μικρά και ασήμαντα, τα σπουδαία και σημαντικά θα διευθετηθούν από μόνα τους.

ζωδια τοξότης
Η επόμενη ρομαντική κίνηση για την οποία εύχεστε μέρα και νύχτα διακαώς, είναι μακριά ακόμη προς το παρόν. Να μην ξεχνάτε όμως ποτέ ότι το σύμπαν έχει τους λόγους του για τους ρυθμούς που ακολουθεί. Εσείς συνεχίστε να επιδεικνύετε την ετοιμότητά σας, παραμένοντας υπομονετικά υπέροχοι.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια αιγόκερως
Έρευνα, στοιχεία και σχέδια, όλα είναι γραμμένα στα άστρα και εξαρτώνται από αυτά. Τι σημαίνει αυτό για την παρούσα ρομαντική σας πορεία; Μάθετε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το άτομο που σας ενδιαφέρει, εντοπίστε το και κάντε την κίνησή σας για να κανονίσετε μια συνάντηση.

ζωδια υδροχόος
Κάποιες φορές μπορεί να είναι εξαιρετικά πρώιμο να λέτε σε μια καινούργια σας γνωριμία τις ανάγκες και τις προσδοκίες σας. Ωστόσο αυτή η τακτική σας προφυλάσσει από το να χάνετε άσκοπα τον χρόνο σας. Αναζητήστε όμως μια ισορροπία ανάμεσα σε αυτά τα δύο, και προσεγγίστε διακριτικά και ευγενικά.

ζωδια ιχθύες
Η επιλογή είναι δική σας: μπορείτε να κάθεστε και να κοιτάτε στον αιώνα τον άπαντα, είτε να πάρετε την απόφαση και να κάνετε το μεγάλο άλμα. Τι θα πάθετε δηλαδή αν για μια φορά ξεπεράσετε τις ανασφάλειές σας και πάρετε ένα ρίσκο στο ρομαντικό πεδίο; Ενώ μπορεί να κερδίσετε πάρα πολλά, δεν έχετε τίποτα να χάσετε.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66