ζωδια για ελεύθερους 26/11 Σάββατο

zwdia-aytokinita

ζωδια για ελεύθερους 26/11 Σάββατο

ζωδια κριός
Κάντε κάτι καλό σήμερα, για να δώσετε μια ώθηση στο κάρμα σας. Δώστε προτεραιότητα στις ανάγκες ενός άλλου ατόμου, που μπορεί να είναι ένας φίλος, ένας συνάδελφος ή η μαμά σας. Καθετί που κάνετε σας επιστρέφετε, γι’ αυτό βάλτε το καλό σε κίνηση.

ζωδια ταύρος
Σήμερα καλείστε να βάλετε σε κίνηση τη θετική ενέργεια. Από το να χαμογελάσετε στους αγνώστους στο δρόμο, μέχρι να στείλετε μια χαρωπή φατσούλα σε ένα φιλικό σας άτομο, φορτίζετε θετικά την ατμόσφαιρα. Είναι ελάχιστος ο κόπος που χρειάζεται, για να δημιουργήσετε κάτι όμορφο.

 

ζωδια δίδυμοι
Νιώθετε μέσα σας τον πειρασμό να φουντώνει όσο αφορά την ερωτική σας ζωή, αλλά πρέπει να προσέξετε να μην «δαγκώσετε περισσότερα από όσα μπορείτε να μασήσετε»… Καλό είναι να διατηρείτε ανοικτές τις επιλογές σας, αλλά οι υπερβολές μπορεί να σας συγχύσουν πολύ περισσότερο στο τέλος.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Η σημερινή μέρα θα είναι ιδιαίτερη για την ψυχολογία σας. Είναι από αυτές τις μέρες που βλέπετε και ακούτε γύρω σας τι εστί σχέση, και ευχαριστείτε τα άστρα που είστε αδέσμευτοι! Συνεχίστε να απολαμβάνετε όσα κάνετε, όσο ακόμη μπορείτε…

ζωδια λέων
Είστε γλυκοί και εύπλαστοι σαν λουκουμάκια ή ανήκετε στους γευστικούς και μεστούς σαν το φυστικοβούτυρο; Όπως κι αν νιώθετε, να είστε βέβαιοι ότι αυτή είναι μια περίοδος που σας ευνοεί να εντοπίσετε το ανάλογο ταίρι σας.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αν έχετε γεννηθεί υπ

ζωδια παρθένος
Έχει φτάσει η στιγμή να ξανασκεφτείτε εκείνο το μοναδικό πράγμα, που λέγατε ότι δεν θα κάνατε ποτέ προκειμένου να διεκδικήσετε τον έρωτα. Πολλές είναι οι αφορμές που είχατε τον τελευταίο καιρό, που πρέπει να ώθησαν το σκεπτικό σας στην κατεύθυνση να δεχθείτε ένα ραντεβού στα τυφλά ή ένα «προξενιό» μέσω φίλων.

ζωδια ζυγός
Έτοιμοι, στις θέσεις σας, αρχίστε το φλερτ! Αυτή είναι μια μέρα που θα σας μείνει αλησμόνητη στον τομέα του φλερτ, καθώς τα άστρα σας ευνοούν αν πάρετε τα ρίσκα σας. Δεν έχει σημασία αν θα προσεγγίσετε τα ενδιαφέροντα άτομα που έχετε γνωρίσει μέσω κοινωνικών κύκλων ή στα ηλεκτρονικά σας δίκτυα. Το σημαντικό είναι να δώσετε λίγη περισσότερη σημασία, γιατί όλοι νιώθουν καλά όταν κάνουν και άλλους να νιώθουν καλά.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια σκορπιός
Τελικά αγαπάτε ή δεν αγαπάτε; Όσα λουλούδια κι αν μαδήσετε για να το ανακαλύψετε, την τελική απάντηση θα πρέπει να την δώσετε εσείς. Αν δεν μπορείτε να καταλήξετε, δοκιμάστε και τη γνωστή παλιά τακτική του να καταγράψετε τα υπέρ και τα κατά του ατόμου που σας προβληματίζει. Αν είστε ειλικρινείς, κάτι παραπάνω θα ανακαλύψετε.

ζωδια τοξότης
Η μέρα σήμερα σας καλεί να εκφράσετε τις ελπίδες και τις ευχές σας όσο αφορά το ρομαντικό πεδίο. Δεν έχει σημασία αν θα τις καταγράψετε σε ένα ημερολόγιο, θα τις συζητήσετε με ένα φιλικό άτομο ή θα τις εκφράσετε επιτέλους στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Το σημαντικό θα το νιώσετε μόλις τις βγάλετε από μέσα σας, και καταλάβετε πόσο πιο πολύ τις προσεγγίσατε.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αν έχετε γεννηθεί υπ

ζωδια αιγόκερως
Φυσικά και είναι σημαντικό να σας απασχολεί η ερωτική σας ζωή. Όμως τι θα σας προσφέρει η ενέργεια που αναλώνετε στη σκέψη, αν τίποτα δεν συνοδεύεται και με πράξεις; Είναι καλό να μπορείτε να καταλάβετε πότε πρέπει να αφήνετε τα πράγματα να κυλήσουν και λίγο από μόνα τους.

ζωδια υδροχόος
Δεν αποκλείεται να έχετε κάνει μια νέα γνωριμία τον τελευταίο καιρό και η άποψή σας είναι ότι πρόκειται για το ακριβώς αντίθετο από εσάς και όσα αναζητάτε. Ωστόσο ποτέ δεν πρέπει να αποκλείετε μια πιθανή ερωτική συνύπαρξη, αν δεν δώσετε μια ευκαιρία για να δείτε πώς εξελίσσεται. Ίσως να υπάρχει κάποιος λόγος που ισχύει ακόμη η φράση «τα ετερώνυμα έλκονται».

ζωδια ιχθύες
Οι σχέσεις, ακόμη και αυτές που βρίσκονται ακόμη στην έναρξή τους, πρόκειται να περάσουν κάποιες δυσκολίες αυτή την περίοδο. Αν βρίσκεστε στο κατώφλι του να προχωρήσετε περαιτέρω μια γνωριμία – ή να κάνετε το παρακάτω βήμα σε μια σχέση – τα άστρα σας συμβουλεύουν να αφήσετε λίγο ακόμα χρόνο να κυλήσει.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις