ζωδια για ελεύθερους 28/11 Δευτέρα

astrologia-ilios-skorpios-23.10.14

ζωδια για ελεύθερους 28/11 Δευτέρα

ζωδια κριός
Οπλιστείτε με την έντονη γοητεία σας και ανεβάστε τη θερμοκρασία. Τα άστρα σας υποστηρίζουν να αποκτήσετε σχεδόν όλα όσα λαχταράτε, κι αυτό περιλαμβάνει και τα άτομα που σας ενδιαφέρουν. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να κουνήσετε με χάρη τα επιδέξια δάκτυλά σας.

ζωδια ταύρος
Πολεμήστε την όποια κρίση τεμπελιάς σας προσεγγίζει, με ένα από τα χαρακτηριστικά σας σχέδια. Βγείτε από το σπίτι και κάντε μια βόλτα στα μαγαζιά, βρεθείτε με τους φίλους σας για καφέ ή μάθετε πού υπάρχει κάποια γιορτή στην πόλη. Κάπου έξω σας περιμένει μια καλή διασκέδαση και ίσως μια πολύ καλή και ενδιαφέρουσα γνωριμία.

 

ζωδια δίδυμοι
Η μέρα σήμερα ενδείκνυται τόσο για προσωπικές συναντήσεις όσο και για να κάνετε βόλτες στα μαγαζιά ώστε να προετοιμαστείτε για τα γιορτινά σας ψώνια. Βρεθείτε με μια μεγάλη κι εξίσου δραστήρια παρέα, και πειραματιστείτε με τις επιδεξιότητές σας στο φλερτ.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Η μέρα σήμερα δεν είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσάς, γι’ αυτό δεν ενδείκνυται να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο και ειδικά στο ρομαντικό πεδίο. Καλύτερα να επικεντρωθείτε στον εαυτό σας, να διασκεδάσετε με τους φίλους σας και αναβάλετε για αργότερα τις προσωπικές προσεγγίσεις.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Η επιθυμία σας είναι διαταγή για όλους! Τα άστρα τονώνουν το βασιλικό σας κύρος αυτή την περίοδο, κι εσείς έχετε όλο το ελεύθερο να απολαύσετε τη συγκυρία. Αφού όλοι λαχταρούν να εκπληρώσουν ακόμη και το πιο ακραίο καπρίτσιο σας για να πάρουν μια θέση δίπλα σας, αφήστε τους να επιδείξουν την αφοσίωσή τους.

ζωδια παρθένος
Δεν έχετε κανένα λόγο να αισθάνεστε δεσμευμένοι προς οποιονδήποτε ή ο,τιδήποτε. Μία από τις μεγαλύτερες απολαύσεις του να είστε αδέσμευτοι, είναι η ελευθερία σας. Αφήστε το πρόγραμμά σας εντελώς ανοικτό, για να το γεμίσετε ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής.

ζωδια ζυγός
Η αποψινή νύχτα είναι η καλύτερη όλου του μήνα όσο αφορά το ρομαντικό πεδίο, χωρίς να υστερούν βέβαια και οι ώρες της μέρας. Φροντίστε να κανονίσετε οπωσδήποτε ένα ραντεβού για απόψε, γιατί θα είναι όσο πιο καυτό γίνεται! Αν δεν τα καταφέρετε, συναντηθείτε με τους στενούς σας φίλους και βγείτε να σαρώσετε την πόλη.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια σκορπιός
Το όριο που σκέφτεστε να ξεπεράσετε αυτές τις μέρες, δεν είναι τόσο σαθρό και ελαστικό όσο μπορεί να πιστεύετε. Πριν ορμήσετε πάνω του με όλη σας τη φόρα, φροντίστε να είστε απόλυτα βέβαιοι ότι έχετε υπολογίσει όλες τις συνέπειες. Όσο κι αν δεν ταιριάζουν οι καθυστερήσεις στην ιδιοσυγκρασία σας, σε αυτή τη συγκυρία θα ήταν η πιο συνετή πρακτική.

ζωδια τοξότης
Ζείτε αυτό που σας αξίζει! Σας λατρεύουν οι πάντες και όσοι καινούργιοι άνθρωποι γνωρίζετε, θαμπώνονται από την σαγηνευτική αίσθηση του χιούμορ σας και την αυτοπεποίθησή σας. Μην κάνετε λοιπόν καμία έκπτωση σε γνωριμίες!

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια αιγόκερως
Μην επιτρέψετε σε καμία λάθος επαφή να σας χαλάσει τη μέρα – ή και τη νύχτα. Η κατάλληλη στιγμή είναι το παν τις περισσότερες φορές. Και όταν δεν πάει καλά, το σύμπαν έχει κάτι άλλο φυλαγμένο για εσάς. Χαλαρώστε λοιπόν και να έχετε πίστη.

ζωδια υδροχόος
Αγνοήστε το παραδοσιακά όμορφο πρόσωπο που βλέπετε να σας παρατηρεί, και αναζητήστε μέσα στο πλήθος ένα άτομο με πιο παράδοξη εμφάνιση. Τα άστρα λένε ότι αυτή την περίοδο ενδείκνυται για εσάς ένα πιο ασυνήθιστο ταίριασμα, που θα συνοδευτεί από πολλές νέες εμπειρίες.

ζωδια ιχθύες
Μπορεί να ζηλεύετε τις σχέσεις που έχουν άλλοι άνθρωποι στο περιβάλλον σας, όμως εκείνοι από την πλευρά τους ζηλεύουν τη δική σας ελευθερία. Προσφέρετε τα φώτα σας σε όποιον ζητήσει τις συμβουλές σας, ακόμα κι αυτό σημαίνει απλώς να ακούσετε τους προβληματισμούς του.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66