ζωδια για ελεύθερους 29/04 Σάββατο

ζωδια-ωροσκοπος-2

ζωδια για ελεύθερους 29/04 Σάββατο

ζωδια Κριος
Βρείτε κάποιον που να είναι συμπαθητικός. Πού να ψάξετε; Σκεφτείτε εκδηλώσεις για τα κοινά, για τα ζώα, φιλανθρωπικές εκδηλώσεις. Σίγουρα θα βρεθείτε στη μέση της δράσης και εκεί ακριβώς είναι που θέλετε να είστε. Και όσο είστε σε αυτό το σημείο, ρίξτε μια ματιά να δείτε ποιος άλλος βρίσκεται εκεί για να διασκεδάσετε μαζί του!

ζωδια Ταυρος
Χρησιμοποιήστε την κοινή λογική όταν απαντάτε σε οποιαδήποτε είδους ερώτηση. Η επιτυχία στον ερωτικό τομέα, εξαρτάται από την ικανότητά σας να διακρίνετε τις μικρές διαφορές. Αυτός ή αυτή, μπορεί να λέει ένα πράγμα αλλά το σώμα του/της να φωνάζει κάτι άλλο. Θα γλιτώσετε στον εαυτό σας χρόνο και ενέργεια αν μάθετε να ανταποκρίνεστε σε αυτά τα εξωλεκτικά σήματα.

 

ζωδια Διδυμοι
Ξεκινήστε μια συζήτηση όποτε μπορείτε. Ακόμη και αν φαίνεται κλισέ, εσείς κάντε το έτσι κι αλλιώς. Πρόκειται για έναν τρόπο να επεκτείνετε την έρευνά σας – και μην ανησυχείτε για την αντίληψη του καθενός για το άτομό σας. Κάποιος θα βρει την αυτοπεποίθησή σας ακαταμάχητη.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκινος
Γιατί δεν βάζετε πρώτο τον εαυτό σας; Είναι μία από τις πολυτέλειες που έχετε ως ελεύθεροι – το να επιλέγετε τι θέλετε να κάνετε και να το κάνετε ακριβώς με τον τρόπο που επιθυμείτε. Δεν είναι εγωιστικό, όταν εξερευνείτε τον κόσμο σας και διευρύνετε το πνεύμα σας, ενώ παράλληλα φλερτάρετε με κάθε χαριτωμένο τύπο που βλέπετε. Διασκεδάστε το!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00

ζωδια Λεων
Ο τεράστιος εγωισμός σας θα βάλει σίγουρα εμπόδια στην ερωτική σας ζωή. Γι’ αυτό αντί να είστε τελείως άξεστοι, κάντε μερικά κομπλιμέντα και ξεφορτωθείτε μερικά σεμνά σχόλια για εσάς. Μην εκπλαγείτε εάν κατά τη διάρκεια αυτής της προσπάθειας να «ξεφουσκώσετε» τον εγωισμό σας, προσελκύσετε μια κουστωδία χαριτωμένων τύπων.

ζωδια Παρθενος
Αν σε αυτό το ραντεβού κάτι δεν σας πάει καλά, μην διστάσετε να τα παρατήσετε νωρίς. Δεν υπάρχει λόγος να προσπαθήσετε να κάνετε με το ζόρι κάτι που δεν μπορεί να λειτουργήσει και να «ξοδεύετε» τον εαυτό σας για κάποιον χαμένο σκοπό. Αντί αυτού ξεκουραστείτε, γιατί η τρέλα που θα ακολουθήσει αύριο το βράδυ θα σας μείνει αξέχαστη.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Ζυγος
Είστε η ψυχή του πάρτι, γι’ αυτό μην σταματάτε. Όλοι λατρεύουν αυτή την πλευρά της προσωπικότητάς σας, μην δίνετε μεγάλη σημασία στις λεπτομέρειες. Αν διασκεδάζετε, απλά διασκεδάστε. Μην ανησυχείτε για το αν θα εντυπωσιάσετε τα λάθος άτομα για τους λάθος λόγους.

ζωδια Σκορπιος
Το πιο πιθανό είναι ότι ονειρεύεστε το πόσο καλύτερη θα μπορούσε να είναι η ερωτική σας ζωή, αλλά δεν είστε απόλυτα σίγουροι για το τι θα κάνετε στη συνέχεια. Τι λέτε για αυτό; Μην κάνετε τίποτα! Δώστε στον εαυτό σας τη δυνατότητα να κάνει ένα διάλειμμα και χαρείτε τα απλά πράγματα που έχει να προσφέρει η ζωή: φίλους, διασκέδαση, χαλάρωση. Διαχειριστείτε τα δύσκολα πράγματα αύριο ή την επόμενη μέρα.

ζωδια Τοξοτης
Βάλτε τα μαγικά σας να δουλέψουν για την ερωτική σας ζωή. Εξάλλου είστε ειδήμονες στα μυστήρια και τις μεθόδους της αγάπης. Σκεφτείτε ποιον θέλετε να γοητεύσετε στη συνέχεια ή μάλλον ποιος έχει σειρά να σας σαγηνεύσει!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

ζωδια Αιγοκερως
Είστε ελεύθεροι, ποιο είναι το πρόβλημά σας; Θα έπρεπε να σαγηνεύετε όποιον γνωρίζετε αλλά δεν έχετε φλερτάρει με κανένα εδώ και μέρες – εντάξει, ώρες. Τι συμβαίνει; Κάντε αυτό που πρέπει να κάνετε.

ζωδια Υδροχοος
Νέα θεάματα, ήχοι και γεύσεις θα ενεργοποιήσουν την καρδιά και την δημιουργικότητά σας. Γι’ αυτό αν περιμένατε πώς και πώς να φύγετε από την πόλη, κάντε το σήμερα. Δεν έχετε απολύτως τίποτα να χάσετε, συν του ότι τα άστρα ευνοούν τις σχέσεις από απόσταση. Βάλτε στο πρόγραμμα να γνωρίσετε κάποιον ξεχωριστό.

ζωδια Ιχθυες
Το να πείτε κάτι σαν να προέρχεται από τη δική σας οπτική, μπορεί να προκαλέσει έναν ειλικρινή διάλογο. Εξάλλου κάποιος επιμένει ότι συμφωνεί μαζί σας αλλά δεν κάνει τίποτα για να το υποστηρίξει και εσείς δεν μπορείτε να ανεχτείτε άλλο αυτές τις αηδίες. Θα απαιτήσετε να φτάσει επιτέλους στην ουσία των πραγμάτων ή θα του φερθείτε με επιείκεια;

zwdia-66