ζωδια για ελεύθερους 30/11 Τετάρτη

imerisies-provlepseis-paraskeyi-2-5

ζωδια για ελεύθερους 30/11 Τετάρτη

ζωδια κριός
Είστε σαν ένας άλλος μικρός Έρωτας κι εσείς αυτή την περίοδο, που ρίχνετε τα βέλη της αγάπης ανά το σύμπαν! Το βέβαιο είναι ωστόσο ότι ακόμη και ο μυθικός θεός του Ολύμπου χρειαζόταν ένα μικρό διάλειμμα ενίοτε. Κάντε το τώρα εσείς, αφήνοντας λίγο το τόξο σας για να ξεκουραστείτε.

ζωδια ταύρος
Κάτι θα σας κεντρίσει τις ευαίσθητες χορδές σας αυτές τις μέρες, για το γεγονός ότι είστε αδέσμευτοι. Μην πέσετε στην παγίδα κανενός να νιώσετε ανεπαρκείς ή ανικανοποίητοι. Να ξέρετε ότι έχετε τραβήξει το ορθότερο μονοπάτι, αυτό που δεν δέχεται εκπτώσεις με κάτι λιγότερο από αυτό που σας αξίζει.

 

ζωδια δίδυμοι
Έφτασε η στιγμή να δείτε με πιο πρακτική ματιά τα θέματα που αφορούν το ρομαντικό πεδίο της ζωής σας. Σκεφτείτε συνειδητά πού δαπανάτε μεγάλο μέρος της ενέργειάς σας. Όσο στερεότυπη κι αν σας φανεί μια λίστα με τα υπέρ και τα κατά των δράσεών σας, σε αυτή τη φάση θα σας βοηθήσει πολύ να δείτε την ευρύτερη εικόνα.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Μην δεχθείτε σε καμία περίπτωση να συμβιβαστείτε σε κανέναν και τίποτα αυτή την περίοδο, αν δεν γεμίζει την καρδιά σας. Να είστε βέβαιοι ότι αν κάτι είναι σωστό, θα το νιώσετε αμέσως. Στο μεταξύ δεν έχει τίποτα κακό η αναμονή, καθώς η αληθινή αγάπη χρειάζεται τον χρόνο της.

ζωδια λέων
Τα ρομαντικά παιχνίδια δεν είναι κάτι που συνάδει με την ιδιοσυγκρασία σας. Γιατί να μπείτε σε τέτοιες διαδικασίες εξάλλου, αν έχετε όλα τα φόντα να αναστατώνετε τα πλήθη χωρίς προσπάθεια; Αν αντιληφθείτε ότι ένα άτομο προσπαθεί να σας παρασύρει στο προσωπικό του δράμα, αρνηθείτε κάθετα.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια παρθένος
Αν δεν έχετε συνειδητοποιήσει την αιτία που νιώθετε κάπως διχασμένοι τον τελευταίο καιρό, είναι γιατί το μυαλό και το συναίσθημά σας μάχονται μεταξύ τους και σας τραβούν προς δύο αντίθετες κατευθύνσεις. Αν αναρωτιέστε τώρα πώς θα μπορούσατε να τα συμβιβάσετε, η συμβουλή για εσάς είναι να μην το κάνετε. Το ρομάντζο από φύση του, δεν χωράει σχεδιαγράμματα και οργάνωση!

ζωδια ζυγός
Χρειάζεται άμεσα να κάνετε μια ουσιαστική βουτιά στα πιο μύχια κίνητρά σας όσο αφορά το ρομάντζο. Αυτό θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε σε ποιους τομείς πρέπει να κάνετε κάποιες αλλαγές, στις οποίες θα προχωρήσετε με μεγάλη επιτυχία. Φροντίστε μόνο να μην χάσετε την ισορροπία, ανάμεσα σε αυτά που σας ενδιαφέρουν και την προθυμία σας να είστε γενναιόδωροι με την καρδιά σας.

ζωδια σκορπιός
Μην υποτιμάτε ποτέ την πιθανότητα να έχετε την ικανότητα να επιφέρετε μαγεία οποιαδήποτε μέρα το αποφασίσετε! Μπορεί ο καιρός να ψυχραίνει, όμως η ατμόσφαιρα που σας περιβάλλει θερμαίνεται όλο και πιο πολύ. Μπορείτε να μετατρέψετε κάτι συνηθισμένο σε κάτι πύρινο και όμορφο, αν το τολμήσετε.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια τοξότης
Ίσως νιώσετε λίγο κακοδιάθετοι σήμερα, κι αυτό δεν πρέπει να το προσπεράσετε ως αποδεκτό. Αφιερώστε λίγο από το χρόνο σας για να ανακαλύψετε τη ρίζα του, ίσως καταφέρετε να αντιληφθείτε μια ευρύτερη εικόνα που παραβλέπατε ασυνείδητα. Αφήστε το μυαλό σας να περιπλανηθεί.

ζωδια αιγόκερως
Ο χρόνος είναι με το μέρος σας αυτή την περίοδο, γι’ αυτό διατηρήστε την τακτική του να παρακολουθείτε όσα συντελούνται γύρω σας. Μην ενδώσετε σε τίποτα λιγότερο από το όραμα που έχετε για το ρομαντικό πεδίο της ζωής σας, γιατί ξέρετε πολύ καλά ποιοι είστε και τι ζητάτε.

ζωδια υδροχόος
Τα συναισθήματά σας έχουν φουσκώσει τόσο, που νιώθετε την απειλή να ξεχειλίσουν ανά πάσα στιγμή. Αλήθεια, γιατί τα περιορίζετε; Αφήστε τα να εκφραστούν, και το πιο πιθανό είναι να εκπλαγείτε από την υποστήριξη και την ενθάρρυνση που θα λάβετε – ακόμη κι από τις πιο ανέλπιστες πηγές!

ζωδια ιχθύες
Ποτέ δεν θα υπογράφατε ένα νομικό έγγραφο, χωρίς να διαβάσετε με πολλή προσοχή μέχρι και όλα τα ψιλά γράμματα. Αυτό είναι το σωστό και πρέπον, όπως σωστό είναι να υιοθετήσετε την ίδια τακτική και όσο αφορά το ρομάντζο. Φροντίστε να έχετε τη συνολική εικόνα, πριν εμπλακείτε σε καταστάσεις που αργότερα ίσως μετανιώσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις