ζωδια Σαββατοκυριακο Ζυγος 12-13/09

miniaies-erwtikes-zwdio-zygos

ζωδια Σαββατοκυριακο Ζυγος 12-13/09

ζωδιο ωροσκοπος ζυγός

Είστε στα πρόθυρα μιας νέας αρχής , αγαπημένοι μου Ζυγοί.

Πριν όμως πείτε απόλυτα “ναι στο νέο” πρέπει πρώτα να κλείσετε κάθε θέμα που σχετίζετε με το “παλαιό” εκατό τοις εκατό. Η Σελήνη επισκέπτεται τον οίκο σας που σχετίζετε με την ολοκλήρωση το Σάββατο, καθώς παίρνει όψη αντίθεσης με τον (για σας) θεραπευτή Ποσειδώνα.

zodia-taro-45

Το να αφήσεις ολοκληρωτικά το παρελθόν και να το σβήσεις από το παρόν σου είναι απίστευτα δύσκολο, είτε πρόκειται για προσωπικά υλικά αγαθά, είτε για κάποια διαπροσωπική σχέση, είτε για κάποιες περιοριστικές πεποιθήσεις σας.

Όμως από την στιγμή που ξεγράψατε το θέμα αυτό οριστικά από το βίο σας, ίσως και να αναρωτιέστε ακόμα γιατί κρατήσατε για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα το θέμα αυτό υπαρκτό.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

zwdia-agnh

 

Η ενεργειακή έντασή που θα νιώθετε το Σάββατο είναι μικρή συγκριτικά με αυτή της Κυριακής που η ηλιακή έκλειψη και η Νέα Σελήνη (και τα δύο φαινόμενα πάνω στο ζώδιο της Παρθένου) , γυρίζουν τον διακόπτη και σας βάζουν στο σωστό για σας συμπαντικό σας μονοπάτι μονομιάς.

Δεν θα σας δοθεί σχεδόν καθόλου χρόνος προσαρμογής μιας και ήδη είστε έτοιμοι και προετοιμασμένοι να υποδεχθείτε νέες ευκαιρίες, νέες εμπειρίες και μια νέα αρχή ζωής πολύ γρήγορα.

Αυτή η ηλιακή έκλειψη είναι η πρώτη που θα υλοποιηθεί από μία σειρά ηλιακών εκλείψεων που θα υπάρξουν μεταξύ του τώρα και του έτους 2017, κάτι που θα ανοίξει ένα νέο πνευματιστικό ή καλλιτεχνικό κεφάλαιο στη καθημερινότητα σας.

Αν έχετε σχέση , τότε να περιμένετε τη φλόγα του έρωτα να ανάψει ξανά και έντονα αυτή τη φορά μεταξύ εσάς και του συντρόφου σας μιας και όλες οι προηγούμενες παρεξηγήσεις, οι παλιές πληγές και τραγωδίες εξαφανίστηκαν. -Μνησικακία φύγε από δω, σε διατάζω-……..

 

ζωδια Σαββατοκυριακο αναλυτικα ολα τα ζωδια