ζωδια Σαββατοκυριακο Παρθενος 12-13/09

miniaies-erwtikes-zwdio-parthenos

ζωδια Σαββατοκυριακο Παρθενος 12-13/09

ζωδιο ωροσκοπος παρθένος

Αισθάνεστε μήπως υπερβολικά ενεργητικοί ή …. συνεχώς στα όρια σας;

Το Σάββατο η περίεργη οψη της Σελήνης στο ζώδιο σας απέναντι στον σκοτεινό Ποσειδώνα μπορεί να σας δημιουργήσει κάποιες περίεργες εσωτερικές δονήσεις εκνευρισμού.

zodia-taro-45

Μπορεί να είστε ιδιαίτερα διαλεκτικοί αλλά στα όρια του συγκριτικού διαλόγου, και πολύ πιθανό εάν δεν καταφέρετε και δεν προσπαθήσετε να κρατήσετε τα νεύρα σας και όλο σας το είναι, σε κάποια πειθαρχία, να πληγώσετε με τα λόγια σας τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ξέρω ότι στην πραγματικότητα δεν ξέρετε γιατί αισθάνεστε όπως αισθάνεστε , όμως πρέπει να προσέχετε πολύ τα λόγια σας και τον τρόπο έκφρασης μιας και ακόμα και η διάθεση σας θα είναι κάπως ζωηρή προς τους άλλους.

 

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

zodia-astra-tarot
Η καλύτερη ημέρα όμως για εσάς προσωπικά τους Παρθένους ίσως η καλύτερα ημέρα ολόκληρου του έτους είναι η Κυριακή: και η ηλιακή έκλειψη αλλά και η Νέα Σελήνη θα σχηματιστούν στο δικό σας ζώδιο και αυτό θα είναι για εσάς μία εντελώς προσωπική νέα αρχή, αρχίζοντας εκ νέου και με άλλα δεδομένα- εκ του μηδενός εξαγνισμός λοιπόν.

Την ημέρα αυτή, μπαίνουν τα θεμέλια λοιπόν της καινούρια σας ζωής και των αλλαγών που φέρει, όπως επίσης και της νέας επιχειρηματικής σας ενεργοποίησης είτε σε ένα σόλο πρότζεκτ ή σε μία προσωπική επιχείρηση για το ακόλουθο εξάμηνο.

Επίσης μιας και στο ζώδιο σας η προηγούμενη ηλιακή έκλειψη πραγματοποιήθηκε το 2008 , προετοιμάστε τον εαυτό σας για σπουδαία νέα ή μια ανεπάντεχη εργασιακή προσφορά η οποία θα αλλάξει την τωρινή πορεία της ζωής σας ολότελα. Απλά , σας ζητώ να κρατάτε συνεχώς τα μάτια σας ανοιχτά για τα όποια σημάδια σας στέλνει το σύμπαν. Καλύτερο γενέθλιο δώρο δεν θα μπορούσατε να είχατε τελικά δεχτεί….

ζωδια Σαββατοκυριακο αναλυτικα ολα τα ζωδια 

astrologia-zwdia-oroskopio-67