ζωδια Σαββατοκυριακο Λεων 12-13/09

zwdio-lewn-ermis

ζωδια Σαββατοκυριακο Λεων 12-13/09

ζωδιο   ωροσκοπος λέων

Μία ασυμφωνία στον τομέα της επικοινωνίας στην εργασία σας θα σας δημιουργήσει έντονο εκνευρισμό, αίσθημα με το οποίο θα ξεκινήσετε και το Σαββατοκύριακο σας.

Ίσως παρεξηγήσατε την πολιτική της εταιρεία σας όσο αφορά την άδεια διακοπών ή τα συμβόλαια που φτιάχτηκαν για κάποιον νέο πελάτη , τελικά δεν ευνοούν την εταιρεία όσο αναμενόταν στα σχέδια σας.

zodia-taro-45

 

Το Σάββατο η Σελήνη θα βρίσκετε στον οίκο που αφορά τα οικονομικά και την εργασία σας, ενώ ταυτόχρονα θα βρίσκετε σε αρνητικό σχηματισμό με τον ομιχλώδη πλανήτη Ποσειδώνα, οπότε μη περιμένετε το εργασιακό σας πρόβλημα να λυθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Πιθανώς όμως τόσο η Ηλιακή έκλειψη όσο και η Νέα Σελήνη στην Παρθένο να καταφέρουν να στείλουν την ενέργεια που απαιτείται ώστε να γυρίσει η όλη αυτή κατάσταση υπέρ σας. Οι Ηλιακές εκλείψεις συνήθως ακολουθούνται από τολμηρές αλλαγές και ευκαιρίες στον επιχειρηματικό τομέα. Οπότε πολύ πιθανόν μία νέα πηγή χρηματοδότησης να εμφανιστεί στην επόμενη γωνία. Είστε όμως έτοιμοι πραγματικά για το ρίσκο μιας νέας επιχειρηματικής περιπέτειας;

zodia-astra-tarot

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

Σίγουρα κάθε νέα επιχειρηματική προσπάθεια κρύβει κινδύνους και ρίσκα αποτυχίας, όμως το γεγονός ότι θα είστε εσείς το αφεντικό του ίδιου σας του εαυτού, τα σκιάζει όλα. Ίσως δεν αντέχετε άλλο στην εργασία σας και θέλετε πια να αλλάξετε την ρουτίνα της ζωής σας. Η εν λόγω έκλειψη ίσως μπορεί να σας φέρει μία συναρπαστική χρηματοοικονομική ανάκαμψη για τους επόμενους έξι μήνες.

Αν η μεγάλη ευκαιρία σας να αλλάξετε τα πάντα έρθει με την μορφή ενός νέου (αγγέλου) επιχειρηματικού επενδυτή είτε με την προσφορά μιας άλλης θέσης εργασίας….. το σίγουρο είναι ότι όταν θα το δείτε θα ξέρετε ακριβώς ότι αυτή είναι και η ευκαιρία σας ώστε να την αρπάξετε….

 

ζωδια Σαββατοκυριακο αναλυτικα ολα τα ζωδια 

astrologia-zwdia-oroskopio-67