ζωδια Σαββατοκυριακο Κριος 10-11/10

miniaies-erwtikes-zwdio-krios

ζωδια  ωροσκοπιο για ολους  για Σαββατοκυριακο

ζωδια κριός

Θα νιώθετε ότι θα πρέπει να είστε λίγο πιο προετοιμασμένοι καθώς και να έχετε απόλυτο έλεγχο της υγείας σας , ολο αυτο το διαστημα αλλά ιδιαιτερα το Σαββατοκυριακο αυτό . Το Σάββατο ο πλανήτης της ομορφιάς Αφροδίτη , η οποία έχει εισχωρήσει στον 6ο οίκο του ζωδίου σας , σχηματίζει  όψη τετραγώνου με τον θολό Πλούτωνα στον ουρανό.

 

Γεγονός το οποίο θα σας φέρει αντιμέτωπους με διάφορα ψυχικά -πνευματικά προβλήματα ή εμπόδια. Αρχικά μην αφήσετε τα όποια γλυκίσματα ή κεράσματα που σίγουρα θα συναντήσετε μπροστά σας , να γίνουν εμπόδιο και να καταστρέψουν το πλάνο για την αποκατάσταση ή ενδυνάμωση της υγείας σας.

zodia-taro-45

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Πιστέψτε πως αν όντως κρατήσετε το πρόγραμμα αυτό , και αντισταθείτε σε αυτούς τους διατροφικούς πειρασμούς , η αρχή  του νέου έτους θα σας βρει πανέτοιμους στην νέα σας φόρμα σωματική ψυχική πνευματική και φυσικά δύναμης.
Είστε τυχεροί , που την Κυριακή η φιλική γωνία που θα δημιουργηθεί ανάμεσα στον Πλούτωνα και τον αισιόδοξο πλανήτη Δία, επάνω στην ζώνη επαναφοράς της σωματικής σας αντοχής και δύναμης, θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τα όποια υποσυνείδητα μπλοκαρίσματα υπάρχουν μέσα σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

 

Μπορεί να σας αρέσει να κάνετε ότι πρέπει και είναι αναγκαίο όταν πρόκειται για τον ίδιο σας τον εαυτό , όμως εδώ το να καταφέρεται από  το απλά να απέχετε από ότι μπορεί να σας δημιουργήσει προβλήματα στην υγεία σας ,  να γίνεται κάποιος πραγματικός γνώστης πάνω στον τομέα της σωστής και υγιεινής ζωής, είναι κάτι που θα σας οδηγήσει σε ανώτερα επίπεδα στον τομέα αυτό.

 

Οπότε αντί να μείνετε στην αποχή , προσπαθήστε να εγγραφείτε σε κάποιο κλαμπ δραστηριοτήτων ή να παρακολουθήσετε σεμινάρια διδαχής και χρήσης διατροφικών γνώσεων και μεθόδων.

 

Γνώσεις που θα μπορείτε να εντάξετε στην καθημερινότητα σας από δω και πέρα και να μην έχετε ποτέ ξανά να αντιμετωπίσετε αυτό το πρόβλημα.

 

Διαβαστε αναλυτικα το Σαββατοκυριακο για καθε ζωδιο : κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia