ζωδια Σαββατοκυριακο Ταυρος 10-11/10

miniaies-erwtikes-zwdio-tayros

ζωδια  ωροσκοπιο για ολους  για Σαββατοκυριακο

ζωδιο ταύρος

Τα χρήματα δεν μπορούν να σας αγοράσουν την αγάπη και το γνωρίζετε. Το Σάββατο, ο πλανήτης της Αφροδίτης θα βρεθεί στον 5ο οίκο σας- τον οίκο που έχει να κάνει με το πάθος στην ζωή σας.

Επίσης την ίδια ημέρα θα σχηματίσει ένα μάλλον πονηρό σχηματισμό τετραγώνου με τον πλανήτη Κρόνο ο οποίο βρίσκεται ακριβώς πάνω από τον 10 οίκο που σχετίζεται με το οικονομικό σας πρόγραμμα. Θα είστε σχεδόν έτοιμοι να δώσετε είτε στο αντικείμενο του ερωτικού σας πάθους είτε στα καλύτερα φιλαράκια σας μια πρωτοφανή και επικίνδυνη , οικονομική ελευθερία από μεριά σας.

zodia-taro-45

 

Επειδή όμως στο τέλος το συνολικό κόστος όλων αυτών των ενεργειών που θέλετε να κάνετε θα τινάξουν τον προ υπολογισμό των εξόδων σας στα ουράνια , ίσως είναι σοφό να επ’ αναθεωρήσετε λίγο το προγραμματισμό σας αυτό. Για παράδειγμα αντί να πληρώσετε για όλα τα έξοδα της βραδιάς, φροντίστε να κεράσετε έναν κύκλο από τα ποτά της παρέας ή κανονίστε το φαγοπότι έτσι ώστε όλοι οι παρευρισκόμενοι να συνεισφέρουν οικονομικώς. Ίσως ακόμη να χρειαστεί να είστε άκρως προσεκτικοί όσο αφορά το τι μοιράζεστε εσείς με τους άλλους και εκείνοι με εσάς.

zodia-zvdia-75

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Δεν αντιλέγω είναι πολύ όμορφο να εκφράζεσαι μέσα από την καρδιά σας αλλά είναι ακόμα καλύτερο να μην σπαταλήσετε χρήματα που ανήκουν στην εταιρία σας και τα οποία σας τα εμπιστεύτηκαν απερίσκεπτα και τελικά χάσετε την δική τους εμπιστοσύνη. Για αυτό ας είστε άκρως λογικοί στην έξοδο αυτή εδώ.

Την Κυριακή, ο ανοιχτόκαρδος Δίας που βρίσκεται στον οίκο της αγάπης θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Πλούτωνα και θα φέρει έναν επ ανασχηματισμό στη ζώνη κινδύνου.

Το γεγονός αυτό θα μπορούσε να σηματοδοτήσει το σημείο καμπής της ερωτικής σας σχέσης , τελειώνοντας με τους δυο σας να εισέρχεστε σε νέα περιπέτεια ζωής μαζί.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

 

Μπορεί επίσης να σας κάνει να προβείτε σε μία εντελώς εκ βαθέων αναζήτηση και αναθεώρηση του εαυτού σας και των μεγαλύτερων ονείρων και επιθυμιών σας.

 

Καλώντας σας να ψάξετε στα βαθύτερα επίπεδα της ψυχής σας, ώστε να ανακαλύψετε αυτά τα πνευματικά εμπόδια που στέκονται ανάμεσα σε εσάς και στο να λάβετε αυτά που πραγματικά επιθυμείτε στη ζωή.

 

Είτε έτσι είτε αλλιώς λοιπόν μία εκρηκτική ανάπτυξη είναι στον ορίζοντα για εσάς γραμμένη από τα ίδια τα άστρα

Διαβαστε αναλυτικα το Σαββατοκυριακο για καθε ζωδιο : κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-yy