ζωδια σαββατοκυριακο 05-06/08 B

zwdia-neroy-glwssa-erwta

ζωδια σαββατοκυριακο 05-06/08 B

ζωδια Ζυγός
Δεν υπάρχει η «τέλεια οικογένεια», Ζυγοί και η αντιμετώπιση των δύσκολων στιγμών μπορεί τελικά να κάνει την ομάδα σας ισχυρότερη. Το Σάββατο κάτι κρυμμένο μπορεί να έρθει στο φως, καθώς η Σελήνη και ο συναρπαστικός Πλούτωνας συναντώνται στον προσωπικό τέταρτο Οίκο σας. Ίσως να έχετε μια προαίσθηση για έναν συγγενή ή έναν στενό φίλο, και να νιώσετε την ανάγκη να βεβαιωθείτε ότι είναι εντάξει. Είτε ένα μέλος της οικογένειάς σας ή ένας φίλος να σας εμπιστευτεί κάτι έντονο. Μπορεί επίσης να αποφασίσετε να μετατοπίσετε την ενέργεια στο σπίτι σας, με FengShui ή με ένα τελετουργικό καθαρισμού. Πιάστε το φασκόμηλο!

Την Κυριακή, η ανεξέλεγκτη αυτοέκφραση είναι στο πρόγραμμα της ημέρας. Καθώς η Σελήνη στον Υδροχόο φωνάζει τον μονόκερο από μέσα σας για να παίξει, εξερευνήστε αυτά που σας παθιάζουν και μοιραστείτε τα με τον κόσμο. Το ζωντανό ύφος σας μπορεί να προσελκύσει ένα ρομαντικό ενδιαφέρον με χαρακτήρα ή να ξεκινήσει ξανά μια στάσιμη σχέση. Αυτή η εορταστική Σελήνη μπορεί ακόμη και να σας προτρέψει να κάνετε ένα αυθόρμητο σουαρέ, επειδή έχετε την όρεξη. Μην νιώσετε αναγκασμένοι να το κάνετε στο σπίτι σας. Ένα εστιατόριο με υπαίθριο χώρο, ακόμη και μια κουβέρτα στην παραλία, θα είναι το ίδιο μαγικά.

 

ζωδια Σκορπιός
«Οι βαθιές σκέψεις» από τον Σκορπιό; Το μυαλό σας μπορεί να είναι γεμάτο από σύνθετους ρεμβασμούς το Σάββατο, καθώς η Σελήνη συναντά τον ψυχικό Πλούτωνα στον τρίτο Οίκο του μυαλού. Είναι καιρός να εξαλείψετε τους ξεπερασμένους τρόπους σκέψης ή να μιλήσετε διεξοδικά για μια δημιουργική ιδέα; Κρατήστε ένα σημειωματάριο κοντά σας και αποζητήστε κάποια ηρεμία – αυτό το ενδοσκοπικό κύμα μπορεί να οδηγήσει σε μερικές πραγματικές ανακαλύψεις. Μην βιαστείτε να τις μοιραστείτε, μέχρι να τις επεξεργαστείτε πλήρως. Απολαύστε τις ως το μικρό σας μυστικό.

zodia-taro-45

Την Κυριακή, όταν ένας φίλος σας στείλει SOS για υποστήριξη, χρησιμοποιήστε μια ήπια προσέγγιση αντί να τα πείτε όπως είναι. Κάντε του το τραπέζι με ένα σπιτικό γεύμα ή χωθείτε στον αγαπημένο σας καναπέ σε ένα καφέ. Μην ξεχνάτε: αυτό το άτομο έχει σκουπίσει μερικά από τα δάκρυά σας στο παρελθόν. Η δουλειά σας είναι να ακούσετε, να μην κρίνετε και να μην προσπαθήσετε να λύσετε το πρόβλημα. Εάν αισθάνεστε εξαντλημένοι, φροντίστε τον εαυτό σας πριν από τη συνάντηση. Τεντωθείτε με γιόγκα, γράψτε ή πάρτε έναν υπνάκο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00

ζωδια Τοξότης
Ξεχωριστοί λογαριασμοί, παρακαλώ! Το Σάββατο η Σελήνη συναντά τον αγχωτικό Πλούτωνα στον Οίκο των χρημάτων σας, το οποίο θα μπορούσε να προκαλέσει κάποια ανησυχία για τα χρήματα. Μην νιώσετε αναγκασμένοι να πληρώσετε για τα ποτά ενός φίλου, ενώ εσείς παραγγείλατε μόνο καφέ στην έξοδό σας. Εάν το υπόλοιπό σας στην τράπεζα δεν είναι αυτό που θέλατε να είναι, μην χωθείτε σε έναν τρομακτικό βούρκο ανησυχίας. Αντ’ αυτού, χρησιμοποιήστε αυτή την ημέρα εστίασης για να βρείτε μια έξυπνη λύση. Μιλήστε με τους φίλους σας και κλείστε ίσως μια συνεδρία με έναν σύμβουλο. Με τον Πλούτωνα – που εστιάζει στις λεπτομέρειες – στο προσκήνιο, σαρώστε τις καταστάσεις τραπεζών και πιστωτικών καρτών σας και δείτε πού θα μπορούσατε να περιορίσετε κάποια έξοδα για να επιτρέψετε περισσότερη ροή.

Να είστε ανοιχτοί στην καλοσύνη των ξένων την Κυριακή. Οι περιστασιακοί φίλοι μπορεί να γίνουν η καλύτερη παρέα για φεστιβάλ, μέλη της μπάντας σας ή επιχειρηματικοί συνεργάτες, καθώς η Σελήνη στον Υδροχόο αποκαλύπτει κοινό έδαφος. Κρατήστε το πρόγραμμά σας ανοιχτό και ευέλικτο, ώστε να μπορείτε να περνάτε από αυθόρμητες συναντήσεις χωρίς να αφήνετε κανέναν να περιμένει. Σαρώστε το τοπικό ημερολόγιο πριν οδηγήσετε 50 χλμ για να διασκεδάσετε. Η διασκέδαση συμβαίνει και πιο κοντά στο σπίτι σας από όσο πιστεύετε, ακόμα κι αν πρέπει να ξεκινήσετε το πάρτι εσείς, Τοξότες.

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτοσκοπιο Αυγουστου 2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768ζωδια Αιγόκερως
Προειδοποίηση έντασης! Το Σάββατο η Σελήνη συντονίζεται με τον ισχυρό Πλούτωνα στον Αιγόκερω, δίνοντάς σας περισσότερη αλαζονεία από αυτή που συνειδητοποιείτε. Η παρουσία σας γεμίζει το δωμάτιο – και μάλιστα μπορεί να εκφοβίζει μερικές από τις πιο ντροπαλές ψυχές στο πλήθος. Δεν χρειάζεται να θαμπώσετε τα φώτα σας, Αιγόκεροι, απλά επεκτείνετε τα φιλικά vibes και προσελκύστε τους ανθρώπους σε συνομιλία. Με τον μυστικιστικό Πλούτωνα στο μείγμα, να είστε περισσότερο άμεσοι αντί να ρίχνετε υπαινιγμούς ή να πιέζετε για μια κρυφή ατζέντα. Εάν χρησιμοποιήσετε το ιδιαίτερο χάρισμά σας για να δημιουργήσετε ένα σενάριο κερδοφόρο για όλους, μπορεί να κάνετε ό,τι θέλετε στον κόσμο. Λίγοι θα είναι σε θέση να αντισταθούν στις δυνάμεις της πειθούς σας!

Τα αστέρια της Κυριακής κρούουν το αίτημα για αυτοφροντίδα. Κάντε ένα μασάζ ή πιείτε ένα ποτήρι πράσινου χυμού. Σήμερα επικεντρωθείτε στη δημιουργία βιώσιμων ρουτινών, που υποστηρίζουν την ευημερία σας μακροπρόθεσμα. Κάντε δέκα λεπτά πρωινό διαλογισμό, βάλτε ένα μπουκάλι νερό στην τσάντα σας, κάντε τακτικά διαλείμματα για τέντωμα. Εάν το πρόγραμμά σας σάς στρεσάρει, κόψτε ταχύτητα. Ίσως αυτό σημαίνει να αναβάλετε μια προγραμματισμένη επίσκεψη που θα έτρωγε το μεγαλύτερο μέρος του Σαββατοκύριακού σας. Χαλαρώστε, ξεκουραστείτε, αναζωογονηθείτε!

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Υδροχόος
Προστατέψτε το πεδίο σας, Υδροχόοι. Το Σάββατο, καθώς η Σελήνη συνδέεται με τον έντονο Πλούτωνα στον σκιερό δωδέκατο Οίκο σας, οι άνθρωποι μπορεί να προσπαθήσουν να σας φορτώσουν τα δικά τους. Μην καταναλωθείτε σε μια δραματική ιστορία κάποιου άλλου, αλλιώς μπορεί να χάσετε ώρες παίζοντας τον θεραπευτή ή σηκώνοντας τα βάρη τους αντί να το κάνουν μόνοι τους. Μπορεί να βρεθείτε σε έναν πνευματικό χώρο επισκόπησης, αλλά όχι απαραίτητα κοινωνικό. Αφήστε ένα πάρτι ή μια εκδήλωση νωρίτερα, αν χρειαστεί. Αυτή θα μπορούσε να είναι μια φανταστική νύχτα για να κουλουριαστείτε με ένα φλιτζάνι τσάι και ένα καλό βιβλίο –δεν απαιτείται η συνομιλία.

Την Κυριακή είστε πίσω στο παιχνίδι, καθώς η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο για δύο επιπλέον ημέρες, αναβιώνοντας το δημιουργικό σας πνεύμα. Ακολουθήστε τη μούσα στην έκφραση που έχετε επιλέξει: γραφή, τραγούδι, ζωγραφική, χορό. Όταν φαίνεστε καλά, αισθάνεστε ακόμα καλύτερα. Μιλήστε με τον κομμωτή σας, κάντε κράτηση για μια κούρα ομορφιάς, δοκιμάστε μερικά φανταχτερά ρούχα. Και γιατί να μην προγραμματίσετε μια φωτογράφηση, ενόσω ετοιμάζεστε;

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Εκλειψης Αυγουστου  2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια Ιχθύες
Κρατήστε τα σάπια μήλα έξω από το καλάθι σας αυτό το Σάββατο, καθώς η Σελήνη και ο σκιερός Πλούτωνας συναντώνται στον Οίκο των συνεργατικών προσπαθειών σας. Μπορείτε να δώσετε σε έναν δύσκολο άνθρωπο τον τίτλο του «καλλιτεχνικά εκκεντρικού», αλλά αυτό δεν θα μειώσει τον αντίκτυπο που έχει στο ηθικό της ομάδας. Είτε τσακώνεται με τους άλλους για κάθε δευτερεύον θέμα είτε εξαπολύει κατηγορίες σε ένα μαζικό email, ο αντίκτυπος μπορεί να είναι πραγματικά τοξικός. Παραμείνετε επικεντρωμένοι στους κοινούς στόχους της ομάδας και δείξτε στους ταραχοποιούς την πόρτα, εάν τραβάνε τους πάντες κάτω.

Τα αστέρια της Κυριακής φωτίζουν τα βαθύτερα συναισθήματά σας. Δεν είναι του χαρακτήρα σας να μένετε ακίνητοι για πολύ, Ιχθύες, αλλά όταν κάνετε μια παύση, συνειδητοποιείτε ότι η διαίσθησή σας αξίζει να ληφθεί υπόψιν. Δημιουργήστε έναν ήσυχο χώρο για να επανασυνδεθείτε με το εσωτερικό σας GPS. Αναπνεύστε βαθιά, διαλογιστείτε, γράψτε – ακόμα καλύτερα εάν μπορείτε να το κάνετε κοντά στο νερό. Και ποτέ δεν ξέρετε: μπορεί να είναι καιρός να κλάψετε ή να ουρλιάξετε, μέχρι να μην μπορείτε να πάρετε ανάσα. Χαλαρώστε και απελευθερώστε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia