ζωδια σαββατοκυριακο 07-08/10 B

imerisies-3314

ζωδια σαββατοκυριακο 07-08/10 B

ζωδια Ζυγός
Όταν βλέπετε κάτι, Ζυγοί, μιλήστε. Δεν είναι ότι μπορείτε να κάνετε κι αλλιώς αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς ο ομιλητικός Ερμής και ο ακτινοβόλος Ήλιος συναντιούνται στον Ζυγό και στον πρώτο Οίκο σας. Τα ένστικτά σας θα πέφτουν μέσα, το τακτ και η καταλληλότητα της στιγμής, όχι τόσο. Αλλά, εν τέλει, είναι καλύτερο να πείτε αυτό που θέλετε, αντί να το κρατήσετε μέσα σας και αργότερα να τρελάνετε όλους τους φίλους σας στο Facebook με το τι θα γινόταν αν. Μην αφήνετε μια ερώτηση χωρίς απάντηση, Ζυγοί! Κάντε ότι καλύτερο μπορείτε για να τις εκφράσετε διπλωματικά, μία από τις υπερδυνάμεις του ζωδίου σας.

Την Κυριακή, η στοργική Αφροδίτη στον δωδέκατο Οίκο σας, του κλεισίματος, πολεμά τον ώριμο Κρόνο, πιέζοντας σας να κάνετε κάτι για τα συναισθηματικά σας απωθημένα. Αυτή είναι η ιδανική ημέρα για να τα αντιμετωπίσετε και να προχωρήσετε. Ίσως ένα πρόβλημα με το άλλο σας μισό ή με έναν συγγενή σας συνεχίζει να εμφανίζεται. Ή ίσως να πρέπει να αντιμετωπίσετε μια παλιά πληγή σας ή μια προδοσία την οποία δεν έχετε ξεπεράσει. Η ψυχοθεραπεία είναι θεόσταλτη τώρα, Ζυγοί, οπότε βρείτε την τόλμη και κλείστε αυτό το ραντεβού. Τουλάχιστον, στραφείτε για υποστήριξη και καθοδήγηση σε έναν άνθρωπο που εμπιστεύεστε.

 

ζωδια Σκορπιός
Κάντε αυτό το Σαββατοκύριακο μια μεγάλη παύση, οργανώστε την αδόμητη ώρα μόνοι ή με παρέα που να κατανοεί την άνετη στιγμή. Με τον Ήλιο και τον νοητικό Ερμή στον δωδέκατο Οίκο σας, μπορεί να έχετε μερικές πολύ καλές ιδέες, ενώ διαβάζετε κείμενα που σας εμπνέουν ή όταν περνάτε από όμορφα σκηνικά με έναν καφέ στο χέρι. Μπορείτε επίσης να κοιτάξετε τα μαθήματα στο τοπικό στούντιο γιόγκα σας. Ένας πολύ καλός εκπαιδευτής μπορεί να κάνει ένα απίστευτο μάθημα, ίσως ένα που τελειώνει με διαλογισμό ή μια ακουστική θεραπεία.

zodia-taro-45

Την Κυριακή, η αρμονική Αφροδίτη στον ενδέκατο Οίκο σας των ονείρων σχηματίζει μια δύσκολη γωνία με τον περιοριστικό Κρόνο στον τομέα της καθημερινότητας, που προτείνει να φέρετε τους φιλόδοξους στόχους σας στην πραγματικότητα. Έχετε ένα πολύ μεγάλο όραμα, και απαιτείται από εσάς να επενδύσετε την ενέργεια που χρειάζεται για να το πραγματοποιήσετε. Μπορεί να έχετε μια λεπτομερή εικόνα του σπιτιού, των διακοπών ή της δουλειάς των ονείρων σας, αλλά έχετε σκεφτεί τα διαδικαστικά; Δεν χρειάζεται να λύσετε τα πάντα μονομιάς, αλλά πρέπει να ξεκινήσετε από κάπου. Σπάστε το σχέδιο σε βήματα, και κάντε ένα την ημέρα για να πραγματοποιήσετε το όνειρό σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Τοξότης
Και θέλατε να διατηρήσετε τα πράγματα απλά και προσωπικά. Με τον ακτινοβόλο Ήλιο και τον καλοσυνάτο Ερμή να συναντιούνται στον όσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο ενδέκατο Οίκο σας, θα πρέπει να μετακινηθείτε σε μεγαλύτερο τραπέζι. Μην αντιστέκεστε στην κοινωνική επέκταση! Αν και μπορεί να μην ακούσετε όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη σχέση ενός φίλου, μπορεί να γίνει μια ενδιαφέρουσα σύνδεση με ένα μέλος της παρέας που βρέθηκε εκεί κατά σύμπτωση. Οι συμπτώσεις αυτές δεν συμβαίνουν καθημερινά, οπότε μην το αφήσετε να περάσει χωρίς να ανταλλάξετε τηλέφωνα.

Την Κυριακή, σχεδιάστε την εβδομάδα σας για να έχετε καλύτερη παραγωγικότητα. Με την κοινωνική Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον δομημένο Κρόνο, κοιτάξτε στα μάτια την δυαδική φύση σας, Κένταυροι. Το ένα σας μισό προσκολλάται εμμονικά στον στόχο, ενώ το άλλο μισό θέλει την ελευθερία να πετάξει. Κρατήστε κενά στο πρόγραμμα της εβδομάδας σας για ραντεβού, ποτά και καφέδες με συνεργάτες. Αλλά εξασκηθείτε στις ατάκες σας. Τι θα πείτε όταν ένας φίλος απ’ την δουλειά πεταχτεί και αρχίσει να μιλάει για το Σαββατοκύριακο του ή όταν τηλεφωνήσει η αδελφή σας για να σας πει για την οικογενειακή επιχείρηση, εκεί που έχετε βρει τον ρυθμό σας; Χρειάζεστε καλύτερα όρια στις ώρες του γραφείου, έτσι ώστε να μην δουλεύετε όλη την ημέρα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra

ζωδια Αιγόκερως
Και θέλατε να αφήσετε τη δουλειά στο γραφείο, Αιγόκεροι. Με τον Ήλιο και τον προσανατολισμένο στην λεπτομέρεια Ερμή να ανταλλάσσουν φιλικά πυρά στη ζώνη της καριέρας σας, θα πηγαινοέρχεστε από τον καναπέ στο γραφείο. Πρώτα, θα πειράζετε μια πρόταση στην παρουσίαση σας. Έπειτα, χωρίς να το καταλάβετε, θα αλλάξετε θέση σε όλες τις διαφάνειες και θα πρέπει να ξανακοιτάξετε τα διαγράμματα. Είστε τελειομανείς, και είναι ανώφελο να το αρνηθείτε. Αλλά αν διαπιστώσετε ότι αρχίζετε να παθαίνετε εμμονή, ζητήστε τη γνώμη κάποιου που εμπιστεύεστε τυφλά. Το καλό είναι καλό!

Το κλείσιμο είναι στο μυαλό σας την Κυριακή, χάρη στο τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου. Μια καινούργια δουλειά, φιλία ή ερωτική σχέση μπορεί να χτυπάει την εξώπορτα σας, αλλά εσείς απλώς δεν μπορείτε να ξεπεράσετε την παλιά, μέχρι να κλείσετε το θέμα. Το να βρεθείτε για να πείτε αντίο ή να στείλετε ένα μεγάλο email μέσα από την καρδιά σας, μπορεί να έχει τα αντίθετα αποτελέσματα, ωστόσο, ανοίγοντας άλλον ένα κύκλο δραμάτων. Δοκιμάστε να γράψετε ένα γράμμα με τον παλιομοδίτικο τρόπο, αλλά αντί να το ρίξετε στο γραμματοκιβώτιο, κάψτε το σε μια αποχαιρετιστήρια τελετουργία.

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Οκτωβριου  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια Υδροχόος
Εκδρομή για το Σαββατοκύριακο; Ή τι λέτε να μείνετε σπίτι και να ξεκουραστείτε, αν δεν μπορείτε να φύγετε; Με τον Ήλιο και τον περίεργο Ερμή στον νομαδικό ένατο Οίκο σας, η ανακάλυψη είναι ο στόχος, είτε εξερευνάτε μια νέα περιοχή είτε παριστάνεται τον τουρίστα στην πόλη σας. Είστε ο ερευνητής του ζωδιακού, και αυτή η όψη διεγείρει την έμφυτη (και διανοητική) περιέργειά σας. Κλείστε εισιτήρια σε μια σειρά ομιλιών ή γραφτείτε σε ένα μάθημα επίγνωσης. Τι έχει το πρόγραμμα αυτού του κέντρου που είναι λίγο πιο έξω από την πόλη;

Την Κυριακή, το δύσκολο τετράγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Κρόνο μπορεί να σας κάνει να νιώθετε ότι πρέπει να επιλέξετε ανάμεσα στην αυτονομία σας και σε μια σχέση σας. Μια περίπλοκη κατάσταση στο σπίτι ή μια δουλειά μπορεί να σας κάνει κλειστοφοβικούς. Δεν χρειάζεται να πάρετε ακραία μέτρα. Στοχεύστε στην ισορροπία. Κάντε το σαφές ότι θα δεσμευτείτε πλήρως, αρκεί να έχετε το χώρο να είστε ελεύθεροι, εντός ορίων, βέβαια. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι θα παρατήσετε τους φίλους ή τον ερωτικό σας σύντροφο για να εξαφανιστείτε όποτε εσείς θέλετε. Να είστε ξεκάθαροι όταν συμφωνείτε σε κάτι για να αποφύγετε τις παρεξηγήσεις αργότερα.

zwdia shmera

ζωδια Ιχθύες
Πρωινό στο κρεβάτι; Βέβαια, Ιχθύες, και τι λέτε να μείνετε εκεί μέχρι το μεσημέρι; Με τον Ήλιο και τον ερωτικό Ερμή να συναντιούνται στον δελεαστικό όγδοο Οίκο σας όλο το Σαββατοκύριακο, η διασκέδαση βρίσκεται πίσω από τις κλειστές πόρτες. Οι Ιχθύες σε σχέση θα απολαύσουν μαραθώνιους παιχνιδιού και χαζολογιών ως ζευγάρι. Καμία κουβέντα για πρακτικά θέματα, παρακαλώ! Είναι ιδανικότερη ημέρα για να εκτιμήσετε τα καλύτερα χαρακτηριστικά του ταιριού σας, αντί για να μιλήσετε για ανακαίνιση του μπάνιου ή με ποιανού την οικογένεια θα περάσετε τις γιορτές. (Ξενέρωμα!) Τα αδέσμευτα ψαράκια μπορεί να απολαύσουν διαδικτυακές συζητήσεις με ένα δυνητικό εραστή. Αλλά βγείτε έξω το σούρουπο! Αυτή η όψη θέτει τις βάσεις για ωραίες βραδινές βόλτες.

Την Κυριακή τα άστρα ζητούν καλύτερη ισορροπία ανάμεσα σε δουλειά και παιχνίδι, λόγω ενός τετραγώνου ανάμεσα στην προσανατολισμένη στους ανθρώπους Αφροδίτη και στον περιοριστικό Κρόνο. Υπάρχουν μόνο εικοσιτέσσερις ώρες μέσα στην ημέρα, Ιχθύες, και τώρα είναι η ώρα να δείτε σοβαρά πώς θα φτιάξετε ένα εφικτό πρόγραμμα. Ενώ μπορεί να προτιμάτε τον αυθορμητισμό, το να κρατήσετε χρόνο για τους αγαπημένους σας θα σας εξασφαλίσει περισσότερες ποιοτικές στιγμές. Όταν βρεθείτε μαζί τους, βάλτε το τηλέφωνό σας στη σίγαση και εκτός του οπτικού σας πεδίου. Και με την ίδια λογική λειτουργείστε στην επαγγελματική σας ζωή. Αφήστε τα θέματα που δεν αφορούν την εργασία σας, όσο είστε στη δουλειά, για να μεγιστοποιήσετε την παραγωγικότητά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia