ζωδια σαββατοκύριακο 21–22/05 Α

imerisies-provlepseis-savvato-3-5

ζωδια ωροσκοπιο για όλους Σαββατοκύριακο 21–22/05 Α

ζωδια Κριός
Καλώς ήρθατε νέοι ορίζοντες! Η Πανσέληνος του Σαββάτου στον Τοξότη φωτίζει τον διεθνή σας ένατο Οίκο, δίνοντας σας μια σημαντική πιθανότητα περιπλάνησης. Αυτές οι φεγγαραχτίδες μπορούν να σας χαρίσουν μια τεράστια ευκαιρία να ταξιδέψετε σε μακρινούς τόπους. Να είστε έτοιμοι να περάσετε τα εθνικά σύνορα, με τελευταίας στιγμής ειδοποίηση, Κριάρια- ειδικά καθώς ο κυβερνήτης σας, Άρης, θα βρίσκεται σε στενή γωνία με τη Σελήνη.

Επεκτείνετε την ακτίνα αναζήτησης σας σε όλα όσα κάνετε, καθώς οι ικανοποιητικές διασυνδέσεις που ψάχνετε μένουν εκτός των συνόρων της πόλης σας. Μπόνους: αυτό είναι το πρώτο, από ένα ζευγάρι διαδοχικών Πανσελήνων στον Τοξότη, οπότε μπορεί να υπάρξει μια επανάληψη αυτής της εγκόσμιας ενέργειας στις 20 Ιουνίου. Την Κυριακή, ο Ερμής βγαίνει από τον ανάδρομο κύκλο του και ενδυναμώνει τον δεύτερο Οίκο σας, των χρημάτων, μέχρι τις 12 Ιουνίου. Ξεσφίξτε τις τσέπες σας: η ένταση ξεφουσκώνει στο οικονομικό μέτωπο και στις μέρες που έρχονται θα εξομαλύνετε όποιες συγκρούσεις είχατε με συναδέλφους μέχρι τις 28 Απριλίου. Επαναριθμήστε τον προϋπολογισμό σας για να μπορέσετε να χαρείτε κάποια από τα χρήματα που παλέψατε για να βγάλετε. Επενδύστε στην προσωπική σας ανάπτυξη: κάποιο εργαστήριο, μαθήματα με έναν προπονητή ή ταξιδιωτικές εμπειρίες, μπορούν να ανοίξουν τις πύλες ροής της δημιουργικότητας και των επιχειρηματικών ιδεών.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Ταύρος
Η Πανσέληνος του Σαββάτου στον φλογερό Τοξότη – η πρώτη ενός σπάνιου, συνεχόμενου ζευγαριού – φέρνει την σεξουαλικότητα πίσω κατά πολύ. Τι ανάβει την φωτιά σας, Ταύροι; Ίσως να βάλετε τα δωδεκάποντα σας και να εγκαταστήσετε έναν στύλο στο σαλόνι σας – ή να αλείψετε τη ”μηχανή” σας με λάδια για μασάζ και να της κάνετε ταντρικού διαλογισμού μαλάξεις. Αυτή η Πανσέληνος είναι η κορύφωση των εκδηλώσεων ή των επιθυμιών που αναδεύονται τους τελευταίους έξι μήνες. Οι γκρι ζώνες εξαφανίζονται! (εκτός και αν μιλάμε για τις 50 αποχρώσεις.) Αυτή μπορεί να είναι η μέρα που το «βλεπόμαστε που και που», μετατρέπεται σε «είμαστε επίσημα μαζί». Σιγουρευτείτε πως το πάθος και η εμπιστοσύνη υπάρχουν σε οποιαδήποτε σχέση έχετε σκοπό να κάνετε.

Όσο χαλαροί και αν αισθάνεστε αυτή τη στιγμή, η καρδιά σας θα εμπλακεί αργότερα. ΥΓ: όποιες φωτιές ανάψετε αυτό το Σάββατο θα κάψουν ακόμα πιο έντονα στις 20 Ιουνίου κατά τη διάρκεια της δεύτερης Πανσελήνου στον Τοξότη για το 2016. Την Κυριακή κάντε ένα βήμα μέσα στον γενναίο, νέο κόσμο. Για τις τρεις προηγούμενες εβδομάδες ο Ερμής ήταν ανάδρομος στο ζώδιο σας, κάνοντας σας σκεπτικούς για το τι σας επιφυλάσσει το μέλλον. Αρκετά ψειρίσατε! Σήμερα ο Ερμής μπαίνει στην ορθή του κίνηση, αφήνοντας ένα περιπετειώδες μονοπάτι μέσα από τον Ταύρο μέχρι τις 12 Ιουνίου. Το να ονειρεύεστε σενάρια μέσα στο κεφάλι σας, δεν θα σας βοηθήσει ποτέ να προβλέψετε τα αποτελέσματα στον πραγματικό κόσμο. Το να αρχίσετε όμως και να βάλετε λίγη δράση πίσω από αυτές τις ιδέες, θα δημιουργήσει ένα κύμα θετικής δυναμικής στη ζωή σας. Επίσης, είναι ασφαλές να πείτε την αλήθεια σας και πάλι – χωρίς να χρειάζονται περεταίρω φίλτρα.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια Δίδυμοι
Το δύο είναι ο μαγικός σας αριθμός αυτό το Σάββατο, χάρη στη φωτεινή Πανσέληνο στον Τοξότη και στον Οίκο των σχέσεων σας. Μπορεί επιτέλους να κλείσετε τη συμφωνία για κάποιο σημαντικό συμβόλαιο, ή να αποφασίσετε να μετατρέψετε ένα χαλαρό φλερτ σε μια σχέση με τα όλα της. Από την άλλη όμως, αυτή μπορεί να είναι η μέρα που θα απομακρυνθείτε από μία χωρίς πάθος σχέση, που δεν πηγαίνει εκεί που θα θέλατε να πάει. Όποια και αν είναι η περίσταση, οι σχέσεις παίρνουν μια τεράστια ώθηση σήμερα, οπότε αφήστε τις να εξελιχτούν, αντί να τις πιέζετε να μείνουν κολλημένες στον ίδιο, ξεπερασμένο ρυθμό.

Δεν χρειάζεται βιασύνη όμως: στις 20 Ιουνίου, θα υπάρξει μια επαναληπτική παράσταση, όταν η δεύτερη Πανσέληνος στον Τοξότη ανάψει στους ουρανούς και ενισχύσει την ενέργεια που ξεκίνησε αυτό το Σαββατοκύριακο. Την Κυριακή, ο κυβερνήτης πλανήτης σας, Ερμής, τελειώνει με τον ανάδρομο κύκλο του και ρέει αρμονικά μέσω του εσωτερικού, μαγεμένου δωδέκατου Οίκου σας μέχρι τις 12 Ιουνίου. Η ομίχλη ξεδιαλύνεται γύρο από τις αβέβαιες σχέσεις και θα αποκτήσετε διαύγεια σχετικά με το τι (ή ποιος) πρέπει να μείνει ή να φύγει. Επιτρέπατε μήπως σε ανθρώπους να ρίχνουν σκιά πάνω από τις φωτεινότερες ιδέες σας; Ξεκαθαρίστε το τοπίο των λύκων – ντυμένων με στολές αρνιών. Ξέρετε ποιοι είναι αυτοί Δίδυμοι: άνθρωποι που πάντα φυτεύουν σπόρους αμφιβολίας, αμφισβητώντας την κάθε σας κίνηση. Συνεχίστε να προστατεύετε τις λαμπρές ιδέες σας, ενώ είναι ακόμα στο στάδιο χρυσαλίδας. Αναπτύξτε τες στα παρασκήνια μέχρι ο Ερμής να μπει στους Διδύμους στις 12 Ιουνίου.

zwdia-taro-astra

ζωδια Καρκίνος
Προσδεθείτε στο ελλειπτικό σας, Καρκίνοι. Με την Πανσέληνο στον Τοξότη να ανάβει τον έκτο Οίκο σας, της υγιεινής ζωής, μπαίνετε σε ένα ακόμα κύμα ανοιξιάτικης προπόνησης. Κυκλώστε τον επόμενο μήνα για να ξεκινήσετε εντατικά το γυμναστήριο, καθώς στις 20 Ιουνίου θα υπάρξει μια δεύτερη Πανσέληνος στον Τοξότη που θα κραυγάζει για ακόμα καλύτερη υγεία για εσάς. Κάντε την κίνηση ένα ουσιαστικό μέρος της ημέρας σας, προσθέστε περισσότερα φρέσκα, οργανικά προϊόντα στο πιάτο σας και προγραμματίστε όλες σας τις ετήσιες εξετάσεις.

Αστρολογια Ο Ήλιος στους Διδύμους

Πανσεληνος 21/05 Το Ξεκαθαρισμα

Αν σκεφτόσασταν να κάνετε μια αποτοξίνωση, τώρα θα έχετε την πειθαρχία να την φτάσετε στην γραμμή του τερματισμού. Το μόνο πρόβλημα θα είναι πως θα έχετε πολύ δουλειά τον επόμενο μήνα, οπότε φροντίστε η αποτοξίνωση σας να περιλαμβάνει κανονικό, μασώμενο φαγητό, μαζί με αυτούς τους πράσινους χυμούς. Την Κυριακή, ο αγγελιοφόρος Ερμής τελειώνει αποτελεσματικά τον τριών εβδομάδων ανάδρομο κύκλο του, τροφοδοτώντας τον εντέκατο Οίκο σας, της τεχνολογίας και της ομαδικής δουλειάς. Ενημερώστε τα προφίλ σας, φτιάξτε τους υπολογιστές σας, αναπτύξτε ένα blog, μια ιστοσελίδα, ακόμα και μία εφαρμογή για κινητά. Συνδεθείτε, τόσο online, όσο και στον πραγματικό κόσμο. Μπορεί να συνδεθείτε με μία σημαντική ομάδα ανθρώπων ενώ ο Ερμής είναι σε αυτή τη θέση, μέχρι τις 12 Ιουνίου.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια Λέων
Αυτό το Σάββατο το φως της αγάπης σας λάμπει πιο φωτεινό και από νέον πινακίδα σε δρόμο τους Λας Βέγκας. Ευχαριστείστε την Πανσέληνο στο φλογερό Τοξότη και το παθιασμένο πέμπτο Οίκο σας, για αυτή την απευθείας σύνδεση με τις επιθυμίες της καρδιάς σας. Γίνεται απόλυτα σαφές τι (και ποιος) σας ενδιαφέρει – και τι απλά δεν είναι για εσάς πια. Συζητήστε αντί να το κρατάτε μέσα σας. Φόρμες δεν επιτρέπονται αυτό το Σαββατοκύριακο, Λέοντες, πρέπει να λάμψετε. Συν, αυτή η Πανσέληνος μπορεί να σας φέρει μια πολύ αναμενόμενη ευκαιρία για φήμη.

Δεν θέλετε να είστε έτοιμοι για το κοντινό σας; ΥΓ: θα υπάρξει και δεύτερο μέρος της ερωτικής σας ιστορίας ή της στιγμής σας στο προσκήνιο στις 20 Ιουνίου, όταν μία σπάνια, δεύτερη Πανσέληνος στον Τοξότη θα ανάψει πάλι στον ουρανό. Την Κυριακή πηγαίντε στο καθαριστήριο το κουστούμι σας και ετοιμαστείτε να παίξετε μπάλα. Ο Ερμής τελειώνει με των τριών εβδομάδων ανάδρομο κύκλο του στον Οίκο της καριέρας σας και αναζωπυρώνει την εσωτερική σας φλογα . Επικές ευκαιρίες για επιτυχία ξεπηδούν από τώρα μέχρι τις 12 Ιουνίου, αν συμμετάσχετε σε στρατηγικές κοινωνικοποιήσεις. Ακυρώστε τα σχέδια σας και κατευθυνθείτε προς τα πάρτι που συχνάζουν τα λιοντάρια της βιομηχανίας και όλη η αφρόκρεμα. Η σχέση σας με κάποιον σημαντικό άνθρωπο, επιστρέφει σε χαλαρούς ρυθμούς πάλι. Ζητήστε συγγνώμη, αγκαλιαστείτε και επικεντρωθείτε στο μέλλον.

zodia-astra-tarot

 

ζωδια Παρθένος
Πολύ κοντά και πολύ προσωπικά – εκεί προτιμάτε να περάσετε το Σάββατο σας, χάρη στην Πανσέληνο που φωτίζει τον τέταρτο Οίκο, της οικειότητας. Έχετε εύκαιρα τα χαρτομάντιλα, επειδή οι ειλικρινείς συνομιλίες που θα μοιραστείτε μπορούν να σας οδηγήσουν σε κλάματα. Μία σημαντική γυναικεία φιγούρα βγαίνει μπροστά, επίσης και μπορεί να θέλει να συμμετάσχετε σε κάποιο πρότζεκτ ή κάποιο ταξιδιωτικό σχέδιο. Η οικογένεια και το σπίτι σας μαγεύονται επίσης από το ξόρκι της Σελήνης. Μπορεί να εμπνευστείτε να αναμορφώσετε το χώρο σας έτσι ώστε να εξυπηρετεί καλύτερατις ανάγκες του σημερινού τρόπου ζωής σας. Για τους Παρθένους που ψάχνουν να μετακομίσουν, το σπίτι των ονείρων τους μπορεί να εμφανιστεί μέσα στον επόμενο μήνα – ειδικά επειδή το 2016 περιλαμβάνει ένα σπάνιο δίδυμο από Πανσέληνους στον Τοξότη: αυτό το Σάββατο και ξανά στις 20 Ιουνίου.

Αστρολογια Ο Ήλιος στους Διδύμους

Πανσεληνος 21/05 Το Ξεκαθαρισμα

Την Κυριακή, ο κυβερνήτης σας, Ερμής, βγαίνει από τον ανάδρομο κύκλο του και βάζει τέλος σε όλα τα αντιφατικά μηνύματα και τις μπερδεμένες γραμμές που αντιμετωπίσατε τις τελευταίες τρεις εβδομάδες. Η αλήθεια δεν ήταν ακριβώς πασιφανής από τη στιγμή που ο Ερμής γύρισε ανάδρομος στις 28 Απριλίου. Ενώ είναι γνωστό πως έχετε υπολογισμένη στρατηγική κατά καιρούς, η ειλικρίνεια και η αυθεντική έκφραση είναι αυτά που έχουν πραγματική αξία για εσάς. Ευτυχώς, μπορείτε να είστε ξανά ανοιχτό βιβλίο από την Κυριακή – και ακόμα καλύτερα, τα λόγια σας δεν θα παρερμηνεύονται. Επίσης, φροντίστε το διαβατήριο σας να είναι ενημερωμένο και τα μπουκαλάκια για τα ταξίδια σας έτοιμα να γεμίσουν με τα αγαπημένα σας προϊόντα. Λέγεται πως μια ευκαιρία, από κάποια μακρινή απόσταση, μπορεί να εμφανιστεί τελευταία στιγμή από τώρα, έως και τις 12 Ιουνίου. Απλά πηγαίνετε!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia