ζωδια ωροσκοπιο ημερας 19/05 Πεμπτη

sxeseis-kerdise-pisw

ζωδια σημερα ωροσκοπιο Πεμπτη 19 Μαιου

Οι ευαίσθητες και θηλυκές ποιότητες που διαθέτει το σύμπαν αναμένεται να σημειώσουν μεγάλη άνθιση. Η αιτία γι’ αυτό είναι οι ελιγμοί που πραγματοποιεί η Σελήνη στα πραγματικά δραστήρια ρεύματα του ποταμού των μυστηρίων και της μυστικοπάθειας που χαρακτηρίζουν τον οίκο του Σκορπιού.

Οι τομείς που αφορούν τις τέχνες αλλά και το βασίλειο της μόδας, του στυλ και της ομορφιάς θα ξεχειλίσουν από δύναμη, χάρη σε μια όψη έμπνευσης 72 μοιρών που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα στις 12:57 μμ.

 

Αρωγός στην ενίσχυση των ίδιων θεμάτων θα είναι και η Σελήνη, η οποία ετοιμάζεται για την μηνιαία συνάντησή της με την συνήγορο του ωραίου Ήρα (2:42 μμ).

zodia-taro-45

Η πρόοδος σε θέματα εναλλακτικής ιατρικής αλλά και των ολιστικών θεραπειών θα κεντρίσει το ενδιαφέρον, στη διάρκεια μιας υποστηρικτικής συμμαχίας 60 μοιρών που θα έχει η Αφροδίτη με τον διδάσκαλο κένταυρο Χείρωνα (3:29 πμ της επομένης).

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Παράλληλα κατευθυνθείτε σε βιβλία ή κλασικές ταινίες που αφορούν την επιστημονική φαντασία, όταν η Σελήνη θα έρθει σε θέση τριγώνου με τον Ποσειδώνα (9:32 πμ της επομένης).

Αστρολογια Ο Ήλιος στους Διδύμους

Πανσεληνος 21/05 Το Ξεκαθαρισμα

Ας φροντίσουμε όλοι να προετοιμάσουμε το κλίμα για την ερεθιστική Πανσέληνο που θα σχηματιστεί το Σάββατο. Έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι ενεργοποιεί τους Διδύμους και τον Τοξότη, και πραγματοποιείται μόλις μία μέρα πριν ο Ερμής κάνει την αλλαγή στην πορεία του και γυρίσει από ανάδρομος σε ορθόδρομος.

zwdia-zvdia-taro-00