ζωδια σημερα ωροσκοπιο 05/06 Κυριακη

oneira-krifi-simasia-oneirwn

ζωδια σημερα ωροσκοπιο Κυριακη 5 Ιουνιου

Όσοι είναι πιστοί αναγνώστες της καθημερινής καταγραφής των πλανητικών κινήσεων, θα έχουν προσέξει ότι από υπάρχουν κάποια διαστήματα που το σύμπαν αναστέλλει για λίγο την συνεχή παροχή προκλητικών όψεων για το ανθρώπινο είδος.

Σε αυτές τις φάσεις συμπεριφέρεται στους γήινους με έναν πιο εγκάρδιο και πολιτισμένο τρόπο (όσο οξύμωροι κι αν ακούγονται αυτοί οι χαρακτηρισμοί για το σύμπαν…).

Η σημερινή μέρα θα είναι μια από αυτές τις φάσεις, καθώς από το μεσημεράκι θα νιώσουμε μια ώθηση στην παραγωγικότητά μας αλλά και μια οξυδέρκεια στα πιο βασικά γνωστικά μας πεδία.

zodia-taro-45

Αυτό το πιο αισιόδοξο κλίμα οφείλεται στην Σελήνη που βρίσκεται στους Διδύμους, και θα σχηματίσει μια υποστηρικτική συμμαχία 60 μοιρών με τη θεά της παραγωγής Δήμητρα (11:47 πμ) και τον Ουρανό (7:49 μμ). Να σημειωθεί ότι και η Δήμητρα και ο Ουρανός βρίσκονται στον θετικό Κριό.

Ωστόσο παράλληλα η Σελήνη θα μπει σε έναν 10ωρο κύκλο κενού πορείας, που θα ξεκινήσει στις 7:49 μμ και θα διαρκέσει μέχρι τις 6:42 το πρωί της Δευτέρας, όταν η Σελήνη θα περάσει στη φυσική της κατοικία που είναι ο υδάτινος Καρκίνος.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Αυτό θα είναι ένα χρονικό διάστημα που δεν αποκλείεται να μας κάνει να παρεκκλίνουμε από την πορεία μας, θολώνοντας κάπως τους ουσιαστικούς μας στόχους. Και καθώς αυτό το κενό πορείας θα εξελιχθεί το βραδάκι της πρώτης Κυριακής του Ιούνη, θα ήταν καλό να κάνουμε κάθε προσπάθεια για να είμαστε πιο δεκτικοί και στοργικοί, και να στραφούμε με τέτοια διάθεση στις διαπροσωπικές μας σχέσεις.

Αρχίστε να ετοιμάζεστε και να εξοπλίζεστε για μια ιδιαίτερα δυναμική Ανώτερη Συνεύρεση ανάμεσα στον Ήλιο και την Αφροδίτη, που είναι προ των πυλών. Πρόκειται για μια πολύ ευνοϊκή όψη, που αναμένεται να μας λούσει με δέσμες ακτίνων φωτός, που θα μας προτρέψουν να ενισχύσουμε τους δεσμούς αγάπης, την δημιουργική μας έκφραση, την καλλιτεχνική ενασχόληση, τις κοινωνικές μας σχέσεις αλλά και κινήσεις για την απόκτηση χρημάτων.

zodia-astra-tarot