ζωδια ωροσκοπιο ημερας 01/04 Παρασκευη

oneirokritis-aspro-mayro

ζωδια σημερα ωροσκοπιο Παρασκευη 1 Απριλιου

Σήμερα προσπαθήστε να κρατήσετε τις Πρωταπριλιάτικες φάρσες στο ηπιότερο δυνατό ποσοστό, προκειμένου να αποφύγετε αργοπορημένες ανταποδώσεις από τις πλανητικές όψεις που έχουν προηγηθεί μεταξύ Ερμή και Ουρανού αλλά και Σελήνης με τον Πλούτωνα.

Η κοσμική ενέργεια αυτή τη χρονική στιγμή είναι περισσότερο δύστροπη και νευρική παρά καταπραϋντική. Ωστόσο η συνάντηση που θα έχει η Αφροδίτη με την Δήμητρα στις 25 μοίρες των Ιχθύων (7:08 μμ), χαρακτηρίζεται αρμονική και παραγωγική και κερδίζει τις εντυπώσεις για αυτές τις 24 ώρες.

Στο μεταξύ, η ανθρωπότητα φαίνεται να ωθείται προς μια πορεία μετ’ εμποδίων που την απομυζά. Αυτό οφείλεται αρχικά σε μια κόντρα παράλληλη θέση ρίσκου που θα έρθει ο Ερμής με τον συχνά ασαφή Ποσειδώνα (1:39 μμ).

zodia-taro-45

Ταυτόχρονα η Σελήνη στον Αιγόκερω σχηματίζει μια υποστηρικτική όψη 60 μοιρών με την Αφροδίτη στους Ιχθύες, με την οποία ξεκινά ένας αβέβαιος 9ωρος κύκλος κενού πορείας στις 7:40 μμ που θα διαρκέσει μέχρι τις 4:38 πμ της επομένης.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Στο μεταξύ ο Ήλιος σχηματίζει μια δυσχερή όψη 150 μοιρών με την λάτρη της ειρήνης και της αρμονίας Ήρα (11:28 μμ), η Αφροδίτη και η πονόψυχη Εστία κονταροχτυπιούνται μέσω μιας πανούργας όψης 45 μοιρών (5:55 πμ της επομένης), ενώ ο Ερμής με τον Άρη ανταλλάσσουν αιχμηρά χτυπήματα σε μια δυναμική συνεύρεση 135 μοιρών (6:54 πμ της επομένης).

 

Διαβαστε τις ερωτικες μηνιαιες προβλεψεις Απριλιου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η όποια προσπάθεια αυτή τη στιγμή να κερδίσουμε έδαφος, ενδέχεται να αποδειχθεί κατ’ αρχήν εξουθενωτική και στη συνέχεια να οδηγήσει σε απογοητευτικές λοξοδρομήσεις. Το πιο συνετό είναι να ολοκληρώσουμε τις όποιες παλιές εκκρεμότητες και να μείνουμε σε αναμονή για λίγο, πριν περάσουμε στους νέους μας σχεδιασμούς.

Καλοδεχθείτε την άφιξη της Σελήνης στον αέρινο Υδροχόο της προσφοράς, όμως διατηρήστε μια επιφυλακτική στάση, εξαιτίας της τραχιάς απόρροιας που θα έχουν οι επερχόμενες αψιμαχίες μεταξύ της Αφροδίτης με την Εστία και του Ερμή με τον Άρη.

zwdia-zvdia-taro-00