ζωδια ωροσκοπιο ημερας 06/06 Δευτερα

kerato-7-logoi-na-fugeis

ζωδια σημερα ωροσκοπιο Δευτερα 6 Ιουνιου

Μήπως έχετε την αίσθηση ότι είστε ανάμεσα σε αυτούς που τράβηξαν το πιο κοντό ξυλαράκι όσο αφορά την συμπαντική ενέργεια, αυτές τις πρώτες μέρες του Ιουνίου; Τώρα λοιπόν θα έχετε κι εσείς μια εξαιρετική ευκαιρία να ανακτήσετε ένα μέρος της δόξας σας.

Αιτία γι’ αυτό θα είναι η πρώτη Ανώτατη Συνάντηση του Ήλιου με την Αφροδίτη από τις 25 Οκτωβρίου του 2014. Η όψη αυτή θα σχηματιστεί στις 17 μοίρες των Διδύμων στις 12:40 πμ της Τρίτης.

 

Θα έχει μάλιστα την στήριξη μιας παραλλήλου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με την Αφροδίτη (2:48 πμ της επομένης) στις 23 μοίρες βόρεια του Ουράνιου Ισημερινού, αλλά και μιας συνεύρεσης που θα έχουν πάλι ο Ήλιος και η Αφροδίτη ακριβώς πάνω στον Ηλιοκεντρικό Βόρειο Δεσμό της Αφροδίτης. Αυτή είναι μια καίρια ζωδιακή θέση – κλειδί, κατά την οποία η τροχιά της Αφροδίτης και η τροχιά της Γης διασταυρώνονται στο ηλιακό μας σύστημα.

zodia-taro-45

Αυτή η τριπλή ισχύς (λόγω των τριών όψεων) που απορρέει από τον Ήλιο και την Αφροδίτη, αποτελεί μια εξαιρετικά σπάνια συγκυρία. Σε πρακτικό επίπεδο ενέργειας, αναμένεται να δώσει ιδιαίτερη ώθηση σε όλων των ειδών τους δεσμούς αγάπης, στις κοινωνικές δραστηριότητες, στα οικονομικά σχέδια αλλά και σε όλες τις τέχνες.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Για το λόγο αυτό θα είναι καλό για όλους να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να εκμεταλλευτούμε και να αξιοποιήσουμε αυτούς τους τέλειους και μοναδικούς για φέτος ουράνιους σχηματισμούς.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και θα σχηματίσει ένα ευνοϊκό τρίγωνο με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύες (2:48 πμ της επομένης), την ίδια ώρα που ο Ήλιος θα σχηματίζει την παράλληλο με την Αφροδίτη. Αυτός ο συνδυασμός θα ευνοήσει ιδιαίτερα την φαντασία, την ψυχική αναζήτηση αλλά και την φροντίδα των οικογενειακών δεσμών.

zwdia-agnh

Ωστόσο λίγο αργότερα, κάποιες πιθανά εχθρικές δυνάμεις θα θελήσουν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Η Αφροδίτη και ο Ήλιος θα κάνουν δυσχερείς συναντήσεις 150 μοιρών με τον ηγέτη του Κάτω Κόσμου Πλούτωνα (7:14 πμ της επομένης και 9:03 πμ της επομένης αντίστοιχα). Διατηρήστε και ενδυναμώστε την πίστη σας και κρατήστε την καρδιά σας αισιόδοξη, γιατί αυτές οι ρυθμιστικές όψεις ενδέχεται να απειλήσουν την ψυχική σας ισορροπία.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw