ζωδια ωροσκοπιο ημερας 13/01 Τεταρτη

genia-paidiwn-indigo

ζωδια σημερα ωροσκοπιο Τεταρτη 13  Ιανουαριου

Κρατήστε δίπλα στο κομοδίνο σας ένα σημειωματάριο για να καταγράψετε τα όποια όνειρα- οράματα θα δείτε καθώς και τις όποιες εκτός σώματος εμπειρίες βιώσετε σήμερα καθώς η Σελήνη θα προβεί στην μηνιαία της ένωση με τον πλανήτη Ποσειδώνα στο ζώδιο του Ιχθύ στις 15.18. μ.μ , την στιγμή μάλιστα που ο Ήλιος σχηματίζει έναν έντονο δεσμό 45 μοιρών με τον Ποσειδώνα στις 17.38 μ.μ.

Συντονιστείτε λοιπόν με την πνευματική σας δύναμη της θέλησης και την διανοητική σας αυτοσυγκέτρωση – γεγονός που φέρνει στην ζωή μας ευγενική σήμερα η παράλληλη κίνηση της Δήμητρας με τον Πλούτωνα στον ουρανό στις 21.36 μ.μ

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

zodia-taro-45

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Επανακτήσετε όποια ποσότητα αυτοπεποίθησης χάσατε την στιγμή που ο Ερμής ξεκίνησε την ανάδρομη πορεία του διάρκειας τεσσάρων μηνών, 7 του Γενάρη 2016 καθώς ο Ήλιος και ο Δίας άνοιξαν μία πηγή ευφορίας , μέσω της τηλεπαθητικής τους επικοινωνίας η οποία απορρέει από τον μεταξύ τους σχηματισμό 120 μοιρών στα ζώδια της Γης, 00.50 μετά τα μεσάνυχτα σήμερα

zodia-astra-tarot

Θεωρήστε τέλος τον πλανήτη Αφροδίτη ως έναν προσωπικό συμπαντικό φύλακα άγγελο σας, της αγάπης και της κατανόησης , σε αντίδραση των ενεργειών που απορρέουν από την όψη τετραγώνου που σχηματίζει η ίδια με τον Χείρωνα (02.27 μετά τα μεσάνυχτα) και με την Σελήνη στις 08.55 της επομένης το πρωί.

Η καλή φύση της Αφροδίτης γίνεται ιδιαίτερα αισθητή κατά τον παραλληλισμό της με τον Ήλιο στις 07.21 το πρωί της επομένης. Το αποτέλεσμα είναι οι γύρω υπάρχουσες θεραπευτικές ενέργειες του Σύμπαντος να προσθέτουν ένα χαλαρωτικό άγγιγμα συναισθημάτων στην ενέργεια που απορρέει η μηνιαία σύζευξη Σελήνης -Χείρωνα 08.23 της επομένης. Προσπαθήστε επομένως να μάθετε όσα περισσότερα μπορείτε σχετικά με τους Σαμάνους, τους καθοδηγητές του Σύμπαντος, την διδασκαλία της Αρκάνας, απόκρυφες διδασκαλίες, την δύναμη της Πυραμίδας, τους ιερούς χορούς, τα μάντρα, την συχρονικότητα, τα αισθήματα που προκαλεί το φαινόμενο του deja vu.

zodia-zvdia-oroskopio-11