ζωδια ωροσκοπιο ημερας 16/03 Τεταρτη

astrologia-30-7-2-8

ζωδια σημερα ωροσκοπιο 16/03 Τεταρτη 

Ενδέχεται να νιώθετε κι εσείς ακόμη κάπως μουδιασμένοι και πνευματικά ταλαιπωρημένοι μετά τα χθεσινά ατέρμονα ουράνια μπερδέματα του Ερμή.

Πολλοι άνθρωποι έχουν βρεθεί με αρκετα μεγαλα προβληματα που ειναι  σε εξέλιξη τις τελευταίες 24 ώρες, καθώς ο αγγελιαφόρος πλανήτης συνευρέθηκε με δύο αστεροειδείς – την Δήμητρα και την Εστία, και ενεπλάκη στην τροχιά του ίδιου του βασιλιά των θεών, του Δία.

 

Επίσης συνάντησε δύο ακόμη εξώτερικους – τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, που αποτελούν συνήθως τα άγρια χαρτιά που ξεπετάγονται χωρίς προειδοποίηση και προκαλούν τεραστίων διαστάσεων αγχωτικές καταστάσεις. Και μπορεί όλα τα χθεσινά γεγονότα να έχουν ήδη περάσει στην ιστορία, η εμφάνισή τους όμως έχει ακόμη τη δυναμική να επιφέρει περίεργες και δυσχερείς επιπτώσεις σε κάθε τομέα.

zodia-taro-45

 

Η Σελήνη βρίσκεται στο φυσικό της περιβάλλον του Καρκίνου και προσπαθεί να εξουδετερώσει τις εντάσεις και τις προστριβές, σχηματίζοντας ένα αρμονικό τρίγωνο με την αξιαγάπητη Αφροδίτη (12:45 μμ) και τον οραματιστή Ποσειδώνα (10:11 μμ). Και οι δύο αυτοί σύντροφοι του φεγγαριού αναδύουν μια πνευματική ευαισθησία, από το περιβάλλον των Ιχθύων που βρίσκονται.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Οι κύριες νέες προκλήσεις πρόκειται να έρθουν από την ανησυχία για θέματα προστασίας, ασφάλειας, ασφαλιστικής κάλυψης, επενδύσεων και σχέσεων μεταξύ αδελφών, επειδή ο Άρης σχηματίζει μια δυσχερή όψη 150 μοιρών με την Εστία (2:39 μμ).

Καθυστερήστε όσο μπορείτε την πιθανή λήψη αποφάσεων για οικονομικά θέματα, για να αποφύγετε να χάσετε την πορεία σας εξαιτίας υπερβολικά εγωκεντρικών συμπεριφορών.

Ενδώστε στη διάθεση για προγονικές εξερευνήσεις και αναζητήσεις βαθιά μέσα στην καρδιά σας, καθώς ο Δίας – που είναι ανάδρομος στην Παρθένο – θα σχηματίσει τρίγωνο με τον δυναμικό πνευματιστή Πλούτωνα (11:07 μμ).

 

 

Αστρολογια δεκανων 16/03 Τεταρτη Α

Αστρολογια δεκανων 16/03 Τεταρτη Β
Ο κυρίαρχος του κάτω κόσμου συντάσσεται συχνά με τις φαινομενικά αμαρτωλές και σκοτεινες σχέσεις επί γης. Όταν όμως ο Δίας και ο Πλούτωνας (αδέλφια μεταξύ τους με τρίτο αδελφό τον Ποσειδώνα), έρχονται αντιμέτωποι μέσω μιας φιλικής μαθηματικής σχέσης, μπορούν να επιτευχθούν πολλά θετικά .

zodia-astra-tarot