ζωδια ωροσκοπιο ημερας 18/03 Παρασκευη

astrologia-171014-synodos-ermi-afroditi

ζωδια σημερα ωροσκοπιο Παρασκευη 18 Μαρτιου

Όπως αναφέρθηκε επισταμένως στη χθεσινή καταγραφή του ημερολογίου, ο Ερμής και ο Χείρων διαχέουν στην ατμόσφαιρα ψυχική σοφία που μπορεί να ευεργετήσει αμέτρητους ευφυείς ανθρώπους.

Προηγήθηκε ο Ερμής που εντάχθηκε στην ενέργεια του άξονα των Δεσμών της Σελήνης, και τώρα ακολουθεί ο Χείρων με τη σύμπραξή του με τον Νότιο Δεσμό στους Ιχθύες σε αντίθεση με τον Βόρειο Δεσμό στην Παρθένο (8:24 μμ). Υπό αυτό την όψη, οι δυνάμεις ίασης είναι σε πλήρη έξαρση, ενώ πληγές και πόνοι από το παρελθόν μπορούν να σημειώσουν σημαντική βελτίωση.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο 

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Όσο αφορά την κίνηση της Σελήνης, η διαδρομή κενού πορείας στον Καρκίνο φτάνει στο τέλος της στις 10:56 πμ, με την άφιξη στον ευερέθιστο Λέοντα. Αφήστε ελεύθερο τον λεόντειο βρυχηθμό σας και την εξουσιαστική σας παρουσία να γίνουν αισθητά σε κάθε είδους παιχνίδια, αθλήματα, γραφικές τέχνες και κοινωνικές δραστηριότητες.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Επίσης, ενισχυτική στην επίλυση προβλημάτων και στην κατάστρωση στρατηγικών, αναμένεται να είναι η συνάντηση 60 μοιρών που θα έχει η Αθηνά με τον Ουρανό (12:19 μμ).

Η βασική αντιξοότητα στο να σημειωθεί πρόοδος είναι μια πιθανά ανησυχητική και κάπως προκλητική όψη 135 μοιρών που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ουρανό (10:44 μμ).

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο ανα δεκαημερο γεννησης

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Όποτε συναντώνται αυτά τα δύο ουράνια σώματα μέσω μιας απαιτητικής γεωμετρικής όψης, μπορούμε να περιμένουμε να αναπάντεχο και αρκετές συναισθηματικές εκρήξεις στην ψυχική υπόσταση του ανθρώπινου είδους.

Ας εκμεταλλευτούμε τη δεύτερη όψη – κλειδί που θα σχηματίσει σήμερα ο Χείρων, μια κόντρα παράλληλη συνάντηση με τον Ήλιο (5:51 πμ). Τα πάντα μπορούν να αποκτήσουν τώρα προοπτική και να απολαύσουμε μια εγκάρδια συνάντηση το βραδάκι με όλους όσους αγαπάμε.

zodia-astra-tarot