ζωδια ωροσκοπιο ημερας 19/03 Σαββατο

sxeseis-kerdise-pisw

ζωδια σημερα ωροσκοπιο Σαββατο 19 Μαρτιου

Όχι μόνο έφτασε το τέλος του Ήλιου στους Ιχθύες και η είσοδός του στον Κριό (7:31 πμ της κυριακης), αλλά κηρύσσεται και η λήξη του πιο σπουδαίου μακροκοσμικού ζωδιακού έτους.

Μπορεί οι πιο πολλοί άνθρωποι να ακολουθούμε το ημερολογιακό έτος των 12 μηνών με έναρξή του τον Ιανουάριο. Όμως η αλληλουχία των 12 ζωδίων με την ετήσια αλλαγή από τους υδάτινους Ιχθύες στον τολμηρό Κριό, αποτελεί την θεμελιώδη υπενθύμισή μας για τα κέρδη και τις ζημίες μας, τα επιτεύγματα και τα εμπόδια που στιγμάτισαν τη χρονιά που τέλειωσε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο 

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αρωγός σε αυτή την προσπάθειά μας, είναι μια υποστηρικτική όψη 72 μοιρών του Ήλιου με τον Πλούτωνα (1:34 μμ) και ένα τεράστιο τρίγωνο που θα σχηματίσουν τα ζώδια της φωτιάς. Το συνθέτει η Σελήνη από τον Λέοντα, που συναντά τον Κρόνο στον Τοξότη (6:09 μμ) και τον Ουρανό στον Κριό (11:44 μμ).

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Σε αυτό το διάστημα ενδέχεται να προκύψουν αποκαλύψεις που αφορούν επαγγελματικούς στόχους και εξερευνήσει πέρα από τα τετριμμένα. Ωστόσο κάποια αβεβαιότητα μπορεί να περιβάλει με ένα θαμπό νέφος αυτά που πρόκειται να γίνουν.

Αυτό οφείλεται στη Σελήνη – που με τον Ουρανό ως θεμέλιο λίθο του τριγώνου που αναφέραμε – ξεκινά μια μακρά διαδρομή κενού πορείας μέχρι τις 8:40 μμ της Κυριακής, οπότε θα περάσει στην σχολαστική Παρθένο για την μηνιαία της επίσκεψη.

Παρά τις όποιες ανωμαλίες ή παράξενες δραστηριότητες μπορεί να αναδυθούν σε αυτό το 20ωρο χρονικό διάστημα, θα ήταν συνετό για όλους να καθαρίσουμε τη «βάση» μας και να ετοιμάσουμε τους νέους σπόρους για μεταμορφωτικές αλλαγές, που θα τους σπείρουμε τις επερχόμενες μέρες και εβδομάδες.

zodia-astra-tarot