ζωδια ωροσκοπιο ημερας 20/03 Κυριακη

feng-shui-toy-ploytoy

ζωδια σημερα ωροσκοπιο Κυριακη 20 Μαρτιου

Η χρονική στιγμή μας καλεί να φανούμε κάπως «αργόσχολοι» σε ότι αφορά θέματα σχέσεων, όσο η Σελήνη από τον Λέοντα εξακολουθεί να βρίσκεται σε κενό πορείας μέχρι να μπει στην εξυπηρετική Παρθένο για τις επόμενες δύο ημέρες (8:40 μμ).

Μόλις το φεγγάρι στην Παρθένο αφυπνίσει την ανάγκη μας να ξεκινήσουμε τις καμπάνιες εκκαθάρισης (εσωτερικές και εξωτερικές), θα αρχίσει να τραβά την προσοχή μας μια άλλη πτυχή των εμπειριών ζωής…

Η ετήσια συνεύρεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα συντελείται φέτος στην 11 μοίρα των Ιχθύων (8:46 μμ). Ίσως οι αρχάριοι ή οι μαθητές της αστρολογίας να μην γνωρίζουν ότι ο Ποσειδώνας είναι η ανώτερη οκτάβα της Αφροδίτης.

zodia-taro-45

Αυτό εν μέρει οφείλεται στο ότι και οι δύο αυτοί πλανήτες συνδέονται με την αγάπη, τα συναισθήματα, τις καλές τέχνες, την γραφιστική, τον αγώνα για ειρήνη και κατανόηση, και την αναγνώριση της ομορφιάς – που όσο κι αν είναι ορατή, αφορά περισσότερο την ιδεαλιστική της φύση.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Επειδή όλα αυτά είναι σε εξέλιξη, όλοι έχουμε μια ζέση να ολοκληρώσουμε εργασίες που εμπίπτουν στην πρακτική της Παρθένου, όπως το ράψιμο, οι επισκευές, η ανακύκλωση, το ξεσκαρτάρισμα, την φροντίδα του κήπου.

Αυτό όμως που θα έκανε σε όλους μας καλό αυτή τη χρονική στιγμή, είναι να απολαύσουμε λίγο τις ομορφιές της ζωής, να ευχαριστήσουμε για όσα μας έχουν δοθεί, και να εκτιμήσουμε τα θετικά και ιδιαίτερα στοιχεία που έχουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι που μας βοηθούν να πορευόμαστε στην κάθε μας μέρα.

zodia-astra-tarot