ζωδια ωροσκοπιο ημερας 21/03 Δευτερα

astrologia-ilios-skorpios-23.10.14

ζωδια σημερα ωροσκοπιο Δευτερα 21 Μαρτιου

Την περασμένη Πέμπτη και Παρασκευή είχαμε την ενδυνάμωση πολλών θεραπευτικών δονήσεων, καθώς ο Ερμής είχε μια σημαντική συνάντηση με τον Χείρωνα από τους Ιχθύες, ενώ ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης χτύπησε τις πιο συντονισμένες χορδές.

Οι δονήσεις που αναφέραμε επανέρχονται τώρα σε ισχύ, καθώς ο Ήλιος έρχεται σε παράλληλη θέση με τον Χείρωνα (11:20 πμ). Επιπρόσθετα, ενδέχεται να μας κατακλύσει μια ορδή ευφυών αισθήσεων και προαισθήσεων για το μέλλον, καθώς η Σελήνη θα βρεθεί σε παράλληλη θέση με τον Ουρανό (2:57 μμ) και τον Δία (5:33 μμ).

zodia-taro-45

 

Το υποσυνείδητό μας θα συνεχίσει να δέχεται πολλαπλές εμπνεύσεις, χάρη σε μια ευνοϊκή όψη 72 μοιρών που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα (6:38 μμ).

Θα την ακολουθήσει μια μεγέθυνση της χθεσινής εγκάρδιας συνάντησης της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, με αυτή τη νέα συνάντησή τους σε παράλληλη θέση (9:45 μμ).

ζωδια-ταρο-99

 

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Πανσέληνος καραδοκεί στον ορίζοντα της Τετάρτης, γι’ αυτό η σημερινή και η αυριανή μέρα πρέπει να εκληφθούν ως το 48ωρο της προετοιμασίας για το επερχόμενο κύμα κοσμικής διαφώτισης.

Ο Ερμής κινείται ταχύτατα διανύοντας σχεδόν 2 μοίρες τη μέρα, και κρύβει έναν άσσο στο μανίκι του για την είσοδό του στον τολμηρό και ανεξάρτητο Κριό (3:20 πμ της επομένης) μέχρι τις 5 Απριλίου.
Χρυσές ευκαιρίες και καλή τύχη μας γνέφουν μόλις δύο ώρες μετά, κατά τη μηνιαία συνεύρεση της Σελήνης με τον Δία στην Παρθένο (5:28 πμ της επομένης).

zodia-astra-tarot

Ακονίστε τις ικανότητές σας ως μάγοι της οργάνωσης και της αποτελεσματικότητας, παρά το γεγονός ότι η Σελήνη θα περάσει ένα μεσοδιάστημα 25 ωρών κενού πορείας που θα ξεκινησει απο την ωρα που θα σχηματιστει το τριγωνο με τον απόμακρο Πλούτωνα (6:56 πμ της επομένης).

Η Σελήνη θα βγει από αυτή την άβολη νάρκωσή της στις 8:24 πμ της Τετάρτης, όταν θα περασει στο ζωδιο του αέρινου και πρόσχαρου Ζυγου. Αυτή είναι μια περίοδος που ευνοεί την απόλαυση της απόσυρσής μας, συντροφιά με ένα βιβλίο, τα χόμπι μας, τα χειροτεχνήματά μας και τις τέχνες.

zvdia-zwdia-tarw