ζωδια ωροσκοπιο ημερας 27/03 Κυριακη

erwtas-kanones-stereotypa

ζωδια σημερα ωροσκοπιο Κυριακη 27 Μαρτιου

Κάποιες από τις αρμονικές ουράνιες δονήσεις που σημειώθηκαν χθες, παραμένουν και σήμερα στο προσκήνιο. Επίσης η Κυριακή ξεκινά με την ακμαία λάμψη που θα διασπείρει το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη μέσω του Σκορπιού και των Ιχθύων (10:27 πμ).

Ωστόσο θα υπάρχει και μια αίσθηση αβεβαιότητας ακριβώς την ώρα που θα συντελείται αυτή η όψη, αφού θα είναι η έναρξη μιας ακόμη μακράς διαδρομής κενού πορείας της Σελήνης, που θα διαρκέσει μέχρι τις 9:47 πμ της Δευτέρας.

 

Αυτή η περίοδος 23 ωρών αναμένεται να μας προσφέρει πολλές θετικές ευκαιρίες, προκειμένου να ολοκληρώσουμε εκκρεμότητες σε θέματα που ενδέχεται να είχαν αρχίσει με πολλές φανφάρες μέσα στις λίγες τελευταίες εβδομάδες.

zodia-taro-45

Αρωγοί μας στη διεκπεραίωση παλαιότερων σχεδίων, και μάλιστα με μια έξαρση ενθουσιασμού, θα είναι δύο ακόμη τρίγωνα. Το ένα αφορά τη Σελήνη με τον Χείρωνα (5:46 μμ), και το δεύτερο τη Σελήνη με την Δήμητρα (7:55 μμ).

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Να θυμίσουμε ότι η Δήμητρα και ο Χείρων σχημάτισαν μια ιδιαίτερα υποβοηθητική και επουλωτική όψη πριν 3 ημέρες. Τώρα η Αφροδίτη οδεύει προς τη συνεύρεσή της με τον Χείρωνα και τη Δήμητρα στα τέλη του μήνα. Με την Αφροδίτη να προσεγγίζει ήδη τα δύο ουράνια σώματα, ευνοούνται ιδιαίτερα οι πολιτιστικές αναζητήσεις, μελέτες και συζητήσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Απριλιου  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδ υμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Από τη στιγμή που η «υγρή» Σελήνη στον Σκορπιό γίνει «πύρινη» Σελήνη στον Τοξότη (9:47 πμ της επομένης), απομακρύνετε από το μυαλό σας κάθε συλλογισμό σε σχέση με το παρελθόν και τα προβλήματά του. Στραφείτε σε πολύ πιο ελπιδοφόρες βλέψεις που αφορούν να σαρώσετε σε μελλοντικούς στόχους, στη διάρκεια της σεληνιακής μετάβασης στον ένατο εκπρόσωπο του ζωδιακού κύκλου τις επόμενες δύο μέρες.

zwdia-zvdia-taro-00