ζωδια ωροσκοπιο ημερας 28/03 Δευτερα

taro-zilia

ζωδια σημερα ωροσκοπιο Δευτερα 28 Μαρτιου

Δείξτε μια ιδιαίτερη προσοχή σήμερα, για δραστηριότητες που μπορεί να απορροφήσουν την ενέργειά σας χωρίς προειδοποίηση. Η άφιξη της Σελήνης στον δραστήριο Τοξότη αποτελεί συνήθως ένδειξη για να χαρείτε παιχνίδια, αθλήματα, λογοτεχνικές αναζητήσεις και εκπαιδευτικές ενασχολήσεις.

Αυτό όμως που μπορεί να εκτροχιάσει πραγματικά την ανέφελη πορεία σας, είναι μια δυσοίωνη όψη 150 μοιρών ανάμεσα στον Ερμή και την Ήρα (4:45 μμ), την οποία θα ακολουθήσει 6 ώρες αργότερα η μηνιαία συνάντηση της Σελήνης με τον Άρη (11:13 μμ).

Όταν η Ήρα και ο Άρης τραγουδούν ταυτόχρονα θλιμμένους ρυθμούς, ενδέχεται να ψυχραθεί λίγο το κλίμα σε σχέσεις κλειδιά, κι αυτό να επιφέρει ανεπιθύμητες εντάσεις.

zodia-taro-45

Ένα τρίγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ήλιο στα ζώδια της φωτιάς (3:13 πμ της επομένης), και μια ραφιναρισμένη αλλά και υποστηρικτική όψη 30 μοιρών ανάμεσα στον Ήλιο και την Εστία (6:28 πμ της επομένης), μπορεί να βοηθήσουν να βάλουμε ένα υπερβολικά άτακτο τζίνι πίσω στο μπουκάλι που ανοίξαμε κατά λάθος.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Καλό θα ήταν να δείξουμε λίγη περισσότερη προσοχή σε αγαπημένα μας άτομα που αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα, καθώς η Αφροδίτη θα ενωθεί με τον άξονα των Δεσμων της Σελήνης στους Ιχθύες (ακριβώς στις 11:39 μμ της Τρίτης).

Αυτή η όψη της Αφροδίτης με τον άξονα της Σελήνης τείνει είτε να ενισχύει είτε να αποκόπτει δεσμούς αγάπης. Γι’ αυτό πρέπει να είμαστε εξαιρετικά επιμελείς με όσα λέμε και κάνουμε, σε ότι αφορά τα θέματα καρδιάς.

zwdia-zvdia-taro-00