ζωδια ωροσκοπιο ημερας 30/03 Τεταρτη

zwdia-erwtikes-21-7-14

ζωδια σημερα ωροσκοπιο Τεταρτη 30  Μαρτιου

Ίσως να νιώθετε σήμερα μια αόρατη θεραπευτική παρουσία, να σας καθοδηγεί και να σας κατευθύνει μέσω ονείρων και οραμάτων. Αυτό οφείλεται στη συνάντηση που έχουν η Αφροδίτη με τον Χείρωνα στις 23 μοίρες των Ιχθύων (12:09 μμ), η οποία προσδίδει αρκετή ψυχική ενέργεια.

Ενώ όμως έχετε άμεση – αν και ασυνείδητη- πρόσβαση σε αυτές τις εξαιρετικές αποκαλύψεις, κάποιες ανήσυχες σεληνιακές συνθήκες ενδέχεται να επηρεάσουν τη μνήμη σας.

Αυτό το προκαλεί η σεληνιακή διαδρομή κενού πορείας που άρχισε στον Τοξότη και παραμένει ένας αμφισβητήσιμος παράγοντας, μέχρι η Σελήνη να περάσει στον Αιγόκερω (8:46 μμ).

zodia-taro-45

Επιπρόσθετα είναι πιθανό να νιώθετε ότι σωρεύονται κάποιες εντάσεις, όσο αφορά επαγγελματικές συναντήσεις που θα έχετε σήμερα, ανταλλαγή αλληλογραφίας αλλά και σχέδια για ταξίδια, καθώς ο Ερμής από τον Κριό θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω (5:55 μμ). Θα είναι συνετό να αναμένετε να περάσει η Σελήνη στον δέκατο εκπρόσωπο του ζωδιακού κύκλου, πριν παγιώσετε σημαντικά επαγγελματικά θέματα και επαγγελματικά σχέδια.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Μέσα σε όλη αυτή την αναταραχή και αβεβαιότητα, θα υπάρξουν κάποιες βοήθειες για να ανακτήσετε την ποιότητά σας ως αναπτυσσόμενοι επαγγελματίες και σεβαστοί ηγέτες στον τομέα σας.

Η πρώτη είναι μια ιδιαίτερα αποδοτική κόντρα παράλληλη όψη που θα σχηματίσει ο Ήλιος με την Αφροδίτη (12:02 πμ της επομένης) και μια παράλληλη όψη ανάμεσα στον επεκτατικό Ερμή και τον Δία (5:50 πμ της επομένης).

Στη συνέχεια να αναμένετε κάποιες ενδοσκοπήσεις που θα αφορούν το μέλλον και θα τις νιώσετε να σας κατακλύζουν σαν έντονες αστραπές. Θα τις επιφέρει η παράλληλη θέση που θα βρεθεί ο Ερμής με τον Ουρανό (10:14 πμ της Πέμπτης), μια εντυπωσιακή συνάντηση που λειτουργεί ως προάγγελος της ζωδιακής τους συνάντησης 13 ώρες αργότερα.

zwdia-zvdia-taro-00