ζωδια ωροσκοπιο ημερας 31/12 Πεμπτη

feng-shui-toy-ploytoy

ζωδια σημερα ωροσκοπιο Πεμπτη 31 Δεκεμβριου

Αν παίξετε σωστά τα χαρτιά σας σήμερα, τότε θα καταφέρετε να ξεφύγετε την δυσμενή ατμόσφαιρά που απλώνεται ολόγυρα μας καθώς ο ουρανός γεμίζει από αρνητικές ευθυγραμμίσεις πλανητών και αστεριών. Οπότε αν θέλετε να υποδεχθείτε τραγουδώντας ευτυχισμένα λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει το νέο έτος 2016 απλά θα πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψη τα ακόλουθα.

Σήμερα τόσο η Σελήνη όσο και ο Δίας θα κάνουν τα πάντα για να ανυψώσουν την ψυχολογία σας ξεκινώντας με την σεληνιακή σφαίρα πρώτα να ερχεται σε παραλληλη θεση και μετά να ενώνεται με τον Βασιλιά των Θεών Δία στις 10.37 π.μ και στις 18.51 μ.μ αντίστοιχα.

2016 ζωδια σε μια ματιά

2016 ωροσκοπιο Χειμωνας – γιορτες

 

Τα δυο καυστικά και πιο επικίνδυνα ουράνια γεγονότα της ημέρας θα συμβούν με διαφορά 14 λεπτών το ένα από το άλλο. Το πρώτο είναι ο παραλληλισμός του πλανήτη Άρη με τον Ποσειδώνα (16.09μ.μ) και το δεύτερο ο καυστικός δεσμός 135 μοιρών ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Ουρανό (16.23 μ.μ). Με τέτοιους φίλους τι να τους κάνει κανείς τους εχθρούς!

zodia-taro-45

Φροντίστε λοιπόν να κρατήσετε μακριά από εσάς άτομα που ξέρετε ότι ζηλεύουν υπερβολικά και ειδικά που ζηλεύουν εσάς ή τις επιτυχίες σας. Κρατήστε επίσης όσο πιο μακριά μπορείτε την αλληλεπίδραση του δεσμού της Αφροδίτης με τον Ουρανό από τις όποιες περίεργες συμπεριφορές καθώς και από τις εξερευνήσεις που αφορούν τα όρια ή την εύρεση πεδίων ανάπτυξης του τομέα της τεχνολογικής ανάπτυξης και προόδου, και του τομέα της μεταφυσικής προόδου.

zwdia-tarw-zodia-19

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Τέλος στις 04.27 τα ξημερώματα της επομενης ο παραλληλισμός του Ερμή με τον Πλούτωνα μπορεί να είναι είτε θετικός , είτε αρνητικός.

Το αποτέλεσμα και η επιρροή που θα έχει αυτό το φαινόμενο στην ζωή σας είναι ολοκληρωτικά στο δικό σας χέρι και στον τρόπο χρήσης της δύναμης που φέρει.

Είτε θα αφεθείτε στην αρνητική του πλευρά με αποτέλεσμα να σας παρασύρει η έντονη αρνητική ενέργεια και να σας κάνει να σκέφτεστε μόνο ότι αρνητικό υπάρχει στην ζωή σας οδηγώντας σας σε μια άσχημη ψυχολογική κατάσταση είτε θα αφήσετε την δύναμη αυτή να ενισχύσει το πείσμα σας , απελευθερώνοντας το από μέσα σας και ακολουθώντας στις όποιες αλλαγές υποδείξει ότι πρέπει να κάνετε ώστε να καταφέρετε να φτάσετε με επιτυχία στην υλοποίηση των στόχων σας`

2016 ζωδια σε μια ματιά

2016 ωροσκοπιο Χειμωνας – γιορτες

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Έπειτα στις 07.35 της επομένης η Σελήνη θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Ερμή. Γεγονός που αποτελεί περισσότερο περιουσιακό στοιχείο και όχι συμπαντική ενέργεια στον τομέα της επικοινωνίας και μετά το σχηματισμού του οποίου έχουμε την έναρξη ενός κενού σεληνιακού κύκλου ο οποίος τελειώνει με την εισχώρηση της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού στις 08.42 της επομένης επίσης.

Τέλος να είστε ευγνώμονες που καθώς η νέα χρονιά ξημερώνει οι οχτώ πλανήτες ξεκινώντας από τον Ερμή και καταλήγοντας στον Πλούτωνα, οι τέσσερις μεγαλύτεροι αστεροειδείς του γαλαξία καθώς και ο Χείρων , όλοι μαζί συγχρονίζονται ώστε να βρίσκονται σε τροχιά ορθης κίνησης μέσα στο ζωδιακό κύκλο.

Εκμεταλλευτείτε λοιπόν την έκρηξη αυτής των δυνάμεων και ενεργειών στο Σύμπαν , ιδίως μιας και οι πλανήτες Ερμής και Δίας μέρα με την μέρα θα ελαττώνουν ταχύτητα καθώς μέσα στην πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου 2016 θα επέλθουν σε ανάδρομη πορεία – ο Ερμής στις 5 Ιανουαρίου 2016 και ο Δίας στις 7 Ιανουαρίου 2016-.

zwdia-zodia-astrologia-65