ζωδια ωροσκοπιο ημερας 3/4 Κυριακη

feng-shui-toy-ploytoy

ζωδια σημερα ωροσκοπιο Κυριακη 3 Απριλιου

Κατ’ αρχήν προσπαθήστε να αξιοποιήσετε τη σημερινή χαλάρωση της κοσμικής σφοδρότητας. Θα είναι αρκετές οι μέρες μέσα σε αυτό το μήνα που θα επιφέρουν μια σειρά ουράνιες σκανταλιές.

Άρα αυτό το 24ωρο είναι αναλογικά μια ανάπαυλα στη φύση. Η Σελήνη από τον Υδροχόο δημιουργεί μια εποικοδομητική όψη 60 μοιρών με τον Ουρανό (3:57 μμ), η οποία προωθεί την πρόοδο προηγμένων μελετών της επιστήμης και της μεταφυσικής.

Ένας δεσμός 45 μοιρών που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα (9:33 μμ) θα επιχειρήσει να μας βγάλει για λίγο από την αναταραχή των ημερών, προκειμένου να πάρουν άλλη μια ώθηση οι ικανότητές μας για επίλυση προβλημάτων με την άφιξη της μηνιαίας συνάντησης της Σελήνης με την Αθηνά (10:51 μμ).

zodia-taro-45

Αξιοποιήστε αυτή τη φάση για να υιοθετήσετε νέους τρόπους ενδυνάμωσης του ανοσοποιητικού σας συστήματος, ενώ ταυτόχρονα μπορείτε να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε με επιτραπέζια παιχνίδια και παιχνίδια καρτών ή λέξεων.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζονται οι διαπροσωπικές σχέσεις στη διάρκεια μιας φάσης κενού πορείας της Σελήνης στον Υδροχόο, που ξεκινά στις 2:17 πμ της Δευτέρας και θα παραταθεί μέχρι να αλλάξει θέση το φεγγάρι και να μπει στους υδάτινους Ιχθύες (8:47 πμ της Δευτέρας).

Ολοκληρώστε όποιες εκκρεμότητες μπορείτε μέσα σε αυτές τις 6 ώρες της σεληνιακής μετάβασης, όμως μην αρχίσετε καμία μεγαλεπήβολη εργασία που θα απαιτήσει χρόνο και προσπάθεια για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Το πιο συνετό θα ήταν να αναζητήσετε γαλήνη και ηρεμία στη διάρκεια της αυριανής μέρας, καθώς στη συνέχεια αναμένεται να «χτυπήσουν το κατώφλι μας» κάποιες μπόρες υπό την αιγίδα των άστατων δεσμών που θα σχηματίσουν ο Άρης με τον Πλούτωνα και ο Ήλιος με τον Δία.

zwdia-zvdia-taro-00