ζωδια ωροσκοπιο ημερας 4/4 Δευτερα

ζωδια σημερα ωροσκοπιο Δευτερα 4 Απριλιου

Σταματήστε τα πάντα!

Όπως αναφέρθηκε επισταμένως και στη χθεσινή καταγραφή, το σύμπαν έχει πρόθεση για άσχημες συμπεριφορές.

Ο Άρης έρχεται σε παράλληλη θέση με τον Πλούτωνα (12:00 μεσημέρι), ενώ παράλληλα τα δύο μεγαλύτερα ουράνια σώματα του ηλιακού μας συστήματος – ο Ήλιος και ο Δίας – περιπλέκονται σε μια ένθερμη μάχη μέσω μιας δραστικής όψης 150 μοιρών (1:20 μμ). Οποιεσδήποτε εγωιστικές συμπεριφορές, θυμοί και υπερβολές ακόμη και για κάτι καλό, το πιο πιθανό είναι να μας οδηγήσουν στο σπιτάκι του σκύλου με την ουρά στα σκέλια.

zodia-taro-45

Μπορεί η ευαισθησία, η συμπόνια, η συγκρατημένη κατανόηση που επιφέρει η Σελήνη από τους Ιχθύες, να μπορέσει να μας κρατήσει μακριά από προβλήματα στον τομέα των σχέσεων.

Όμως η σεληνιακή τροχιά που σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη (10:02 πμ της επομένης) και συναντιέται με τον ενίοτε χαοτικό Ποσειδώνα (2:43 πμ της επομένης), θέλει να υπενθυμίσει να είμαστε προσεκτικοί και συντηρητικοί σε όλα τα θέματα.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Ένα τρίο όψεων θα καλλιεργήσει την αίσθηση της ελπίδας, ότι η καλή θέληση μπορεί να διαπρέψει ακόμη και μέσα από προσωρινές αντιξοότητες.

Αρχικά η Αφροδίτη θα σχηματίσει έναν δεσμό έμπνευσης 72 μοιρών με τον Πλούτωνα (8:57 πμ της επομένης), στη συνέχεια η Σελήνη θα σχηματίσει τη μηνιαία αντίθεσή της με τον ευνοημένο Δία (9:35 πμ της επομένης), και η Ήρα θα συναντήσει την Εστία μέσα μιας διαφωτιστικής αντίθεσης από τον Σκορπιό στον Ταύρο (9:38 πμ της επομένης).

zwdia-zvdia-taro-00