ζωδια ωροσκοπιο ημερας 5/4 Τριτη

zwdia-shmera-erwtikes-201014

ζωδια σημερα ωροσκοπιο Τριτη 5 Απριλιου

Είναι μια καλή στιγμή στην καταγραφή του κοσμικού ημερολογίου να υπενθυμίσουμε ότι όσο αφορά τις ηλιακές και πλανητικές όψεις που σημειώνονται μέσα σε μια μέρα, οι επιδράσεις τους δεν εξαφανίζονται στις επόμενες 24 ώρες.

Αντίθετα μάλιστα, συνεχίζουν να έχουν κάποιες λειτουργίες κάτω από το ραντάρ του συνειδητού, οι οποίες είναι ιδιαίτερα δυναμικές. Όλα αυτά σημαίνουν ότι οι κατεργαριές που προήλθαν από τις συνευρέσεις των τελευταίων 24 ωρών μεταξύ Άρη – Πλούτωνα και Ήλιου – Δία, εξακολουθούν να κεντρίζουν τις ανθρώπινες ψυχές.
Στο μεταξύ, στη 1:34 μμ ξεκινά μια 20ωρη διαδρομή κενού πορείας της Σελήνης στους Ιχθύες που θα λήξει στις 9:47 πμ της επομένης. Στη διάρκειά της θα υπάρξει η φιλοπόλεμη επαφή 135 μοιρών ανάμεσα στις θεότητες της επικοινωνίας και των μεταφορών Ερμή και Δία (1:18 πμ της επομένης), η οποία θα προσφέρει μία επιπλέον δόση μαζικής αβεβαιότητας.

 

Κάποια νότα ομαλότητας αγωνίζεται για αναγνώριση στον επαγγελματικό τομέα, στη διάρκεια ενός αρμονικού τριγώνου 120 μοιρών στα ζώδια της φωτιάς ανάμεσα στον Ήλιο και τον Κρόνο (7:10 μμ).

zodia-taro-45

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Οι δονήσεις της αγάπης θα λάβουν λίγη ενδυνάμωση στις 7:52 μμ με την είσοδο της Αφροδίτης στον Κριό μέχρι τις 29 Απριλίου. Επίσης ενίσχυσης θα τύχουν οι επουλωτικές δυνάμεις και η δημιουργική ευφυία, όταν η Σελήνη θα έχει τις μηνιαίες συναντήσεις της με τον Χείρωνα (9:51 μμ) και την Δήμητρα (4:32 πμ της επομένης).

Η είσοδος του Ερμή στον Ταύρο (2:11 πμ της επομένης) υποδεικνύει ότι υπάρχει η ανάγκη να χειριστούμε τα επαγγελματικά θέματα με πιο προσγειωμένο και λογικό τρόπο. Αυτή είναι μια φάση που ευνοεί την εξερεύνηση στον τομέα των τεχνών, της χειροτεχνίας και των χόμπι, καθώς η Σελήνη θα έρθει σε παράλληλη όψη με την Αφροδίτη (7:34 πμ της επομένης).

Προσπαθήστε να συνδυάσετε το δυναμισμό στη σκέψη με την σπλαχνική κατανόηση, όταν η Σελήνη θα βγει από την κενού πορεία της στους Ιχθύες και θα περάσει στον Κριό (9:47 πμ της επομένης. Στη συνέχεια το φεγγάρι θα κινηθεί πρόσω ολοταχώς για να ενωθεί με τη θεά της αγάπης και της ομορφιάς Αφροδίτη (11:02 μμ της Τετάρτης).

zodia-astra-tarot