ζωδια ωροσκοπιο ημερας 7/4 Πεμπτη

oneirokritis-aspro-mayro

ζωδια σημερα ωροσκοπιο Πεμπτη 7 Απριλιου

Παράξενες δυνάμεις έχουν βγει για αναζήτηση θηραμάτων μέσα στην καταπονημένη ανθρωπότητα, καθώς η Νέα Σελήνη ενεργοποιείται στις 19 μοίρες του Κριού στις 2:25 μμ.

Η Νέα Σελήνη έρχεται να σπάσει το σάβανο μυστηρίου και τα ξόρκια από τις δονήσεις της σκοτεινής πλευράς του φεγγαριού, ενώ κηρύσσει διστακτικά την έναρξη μιας δυναμικής περιπέτειας Ήλιου και Σελήνης για 29,5 ημέρες. Στη διάρκειά τους το βασικό σχέδιο είναι να σημειωθεί αρκετή πρόοδος σε όσα έχουν ήδη κάποια στην κεκτημένη ταχύτητα.

 

Η Σελήνη θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα (1:26 μμ) και θα έχει μια συζυγία με τον Ουρανό (5:57 μμ). Εξαιτίας αυτών των όψεων εξελίσσεται μια τεράστια μάχη με αόρατα δεδομένα, τα οποία συνήθως θέτουν τις καταστάσεις έξω από τον έλεγχό μας και προσωρινά στη θέση του οδηγού.

zodia-taro-45

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’
Επιπρόσθετα, η μηνιαία συνάντηση της Σελήνης με τον Ουρανό (5:57 μμ) ενδέχεται να επιφέρει επαναστατικές προόδους στο ανώτερο συνειδητό ή να εκπλήξει και να σοκάρει όλο το σύστημα. Να σημειωθεί ότι αυτή η όψη θα είναι και η έναρξη μιας 15ωρης διαδρομής κενού πορείας του φεγγαριού, που θα διαρκέσει μέχρι την είσοδο της Σελήνης στον Ταύρο (9:12 πμ της επομένης).
Συνεπώς, παρά το άγχος και την ένταση που απορρέει από τη Νέα Σελήνη – αλλά και την παραζάλη και τις έντονες πνευματικές εμπνεύσεις που ξεφυτρώνουν καθώς ο Ήλιος έρχεται σε παράλληλη θέση με τον Δία (7:46 πμ της επομένης – θα είναι συνετό να περιορίσετε τα στοιχήματά σας και να κοιτάτε καλά μπροστά σας πριν κάνετε το άλμα.

zwdia-zvdia-taro-00