ζωδια ωροσκοπιο ημερας 8/5 Κυριακη

zwdia-erwtikes-7-8-14

ζωδια σημερα ωροσκοπιο Κυριακη 8 Μαιου

Αν νιώθετε να λαμβάνετε κάποιες έντονες δονήσεις ενός τεράστιου κοσμικού κύματος, που πρόκειται να σαρώσει τις ακτές της χώρας σας, της πόλης σας, της γειτονιάς σας και του σπιτιού σας, τότε η ικανότητά σας να αφομοιώνετε σωματικά τις ουράνιες αλλαγές είναι απαράμιλλη!

 

Αυτό που αισθάνεστε είναι η αλλαγή πορείας από ανάδρομη σε ορθόδρομη, του γίγαντα Δία. Γι’ αυτό φροντίστε να φανείτε συνετοί και να αποφύγετε την έναρξη οποιουδήποτε μεγάλου εγχειρήματος τώρα.

Ειδικά μάλιστα με τη Σελήνη στους ασταθείς Διδύμους να στήνει μάχιμες σχέσεις τετραγώνου με τον Ποσειδώνα από τους ιχθύες (2:19 μμ) και τον Δία στην Παρθένο (4:52 μμ).

zodia-taro-45

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Η μηνιαία αντίθεση της Σελήνης με τον Κρόνο στον Τοξότη (7:33 μμ) είναι άλλος ένας λόγος να περιοριστείτε σε πολύ συντηρητικές απόψεις και συμπεριφορές για αυτές τις 24 ώρες. Ωστόσο ενδείκνυνται οι περίπατοι στα ανοιξιάτικα μονοπάτια της μητέρας φύσης, χάρις σε ένα αρμονικό τρίγωνο που θα αναπτυχθεί ανάμεσα στον Ήλιο από τον Ταύρο και τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης στην Παρθένο (2:22 πμ της επομένης).

Η προσέγγιση των πραγμάτων με την αρχή «ας περιμένουμε να δούμε» είναι η ενδεδειγμένη, καθώς η υποστηρικτική συμμαχία 60 μοιρών που θα πραγματοποιήσει η Σελήνη με τον διαισθητικό Ουρανό (7:16 πμ της επομένης), θα είναι και η έναρξη ενός δυσοίωνου κενού πορείας του φεγγαριού μέχρι τις 8:25 μμ της Δευτέρας, όπου η Σελήνη θα περάσει στη φυσική της κατοικία του Καρκίνου.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις της εβδομαδας για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot