ζωδια ωροσκοπιο ημερας 9/6 Πεμπτη

zwdia-trito-dekaimero-oktwvrioy

ζωδια σημερα ωροσκοπιο

Για να απολαύσετε σήμερα μια μέρα που θα νιώθετε να σας γεμίζει, το κλειδί είναι να αποφασίσετε να ξεχάσετε ή να ξεπεράσετε παλιές κακίες που μπορεί να κρατάτε αλλά και συναισθήματα θυμού.

Διαβαστε τα ερωτικα ωροσκοπια του καλοκαιριου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος  ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-taro-45

Αυτό επιτάσσουν οι όψεις της ημέρας, αρχής γενομένης με τον Ερμή που βρίσκεται στον Ταύρο και θα έρθει σε αντίθεση με τον Άρη που βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία στον Σκορπιό (8:02 μμ).

 

Λίγο αργότερα και η Σελήνη από τον ορμητικό Λέοντα θα έχει μια σύντομη σύγκρουση με τον Άρη, μέσω ενός τετραγώνου (8:38 μμ).

Βλέποντας το σύμπαν από την ανθρώπινη πλευρά, η συμπεριφορά του Ερμή και του Άρη προς το είδος μας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί επιθετική. Ωστόσο το μέρος μας και την ευθύνη για την υποστήριξή μας, εμφανίζονται να παίρνουν ο Ήλιος, η Σελήνη, η Αφροδίτη και η Δήμητρα.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Για του λόγου το αληθές αναμένονται τρεις υποστηρικτικές συμμαχίες 60 μοιρών, που αφορούν την Αφροδίτη με την Δήμητρα (2:30 μμ), την Σελήνη με τον Ήλιο (8:41 μμ), και την Σελήνη με την Αφροδίτη (10:16 μμ).

Παράλληλα η Σελήνη και η Δήμητρα αναμένεται να παρεμβληθούν αυτών των όψεων, με ένα αρμονικό τρίγωνο 120 μοιρών (9:42 μμ).

Προετοιμαστείτε για πνευματική δημιουργικότητα σε πολύ υψηλές ταχύτητες υπό αυτές τις τόσο ευοίωνες συγκυρίες.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Θα ήταν επίσης καλό να δώσετε λίγη περισσότερη προσοχή στις διατροφικές και τονωτικές σας ανάγκες, ενώ οι όψεις αυτές ενδείκνυνται για να δώσετε την ευκαιρία στα ιδιαίτερα άτομα του περιβάλλοντός σας να σας εκφράσουν τα αισθήματά τους. Φροντίστε να τους δείξετε κι εσείς πόσο νοιάζεστε γι’ αυτά και τις ανάγκες τους.

Λίγο αργότερα, καθώς η Σελήνη θα σχηματίσει ένα τρίγωνο με τον ειδήμονα στις ριζικές αλλαγές Ουρανό (4:35 πμ της επομένης), προωθούνται οι μελέτες των προηγμένων θεμάτων στις επιστήμες, η μεταφυσική αλλά και η ανώτερη τεχνολογία.

tarw-zwdia