ζώδια για ελεύθερους 01/09 Σάββατο

erwtikes-14414

ζώδια για ελεύθερους 01/09 Σάββατο

Ζώδια Κριός

Τα οράματα για το μέλλον δεν είναι κάτι που συμβαίνει μόνο στα μυθιστορήματα! Αν τις επόμενες μέρες έχετε εξαιρετικά ζωντανά όνειρα, δώστε προσοχή. Αν το τελευταίο σας φλερτ εμφανίζεται σε αυτά, είναι πολύ πιθανόν ότι θα εμφανιστεί και όταν θα είστε ξύπνιοι.

Ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Οι σχέσεις είναι ένα συνεχές πάρε-δώσε σε ίσα μέρη πάνω-κάτω. Σκεφτείτε τις προηγούμενες σχέσεις σας – είναι βέβαιο ότι έχετε προσφέρει πολλά, αλλά σας είναι δύσκολο να αποδεχτείτε να πάρετε κάτι. Να θυμάστε ότι σας αξίζει να πάρετε πίσω όση αγάπη προσφέρετε!

Ζώδια Δίδυμοι

Το μυαλό σας είναι επικεντρωμένο σε πνευματώδη πράγματα τώρα, αλλά καλό θα ήταν πότε-πότε να σηκώνετε το κεφάλι σας και να ρίχνετε μια ματιά τριγύρω. Μήπως σας κοιτάζει αυτός ο συμφοιτητής σας στη βιβλιοθήκη; Ίσως ήρθε η ώρα να ξεσκονίσετε τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες.

Ζώδια Καρκίνος

Τα συναισθήματα σας βρίσκονται σε υπερδιέγερση και μπορεί να αισθάνεστε λίγο αφηρημένοι. Προσπαθήστε να επικεντρωθείτε στα τρέχοντα ζητήματα και να βγάλετε τη μέρα. Αργότερα, βρείτε χρόνο για να ξεκαθαρίσετε τι πραγματικά αισθάνεστε. Τηλεφωνήστε σε κάποιο φίλο ή γράψτε στο ημερολόγιο σας. Αύριο θα είστε όπως πριν.

taro-zodia-76

Ζώδια Λέων

Μπορεί να είναι δύσκολο για εσάς να είστε υπομονετικοί με κάποιο καινούργιο σας φλερτ , όταν εσείς θέλετε να γίνονται όλα άμεσα. Σε αυτή την περίπτωση, υπάρχει κάτι για το οποίο αξίζει να περιμένετε. Κρατήστε το μυαλό σας απασχολημένο με άλλα πράγματα και πριν το καταλάβετε, το φλερτ σας θα αρχίσει να κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις για να σας πλησιάσει!

Ζώδια Παρθένος

Πρέπει να βγείτε από τη ρουτίνα σας και να αναμείξετε λίγο τα πράγματα. Αντί να πηγαίνετε στα αγαπημένα σας μέρη, δοκιμάστε να πάτε κάπου που δεν έχετε ξαναπάει. Μια αλλαγή περιβάλλοντος και μερικά καινούργια πρόσωπα θα σας βοηθήσουν να φέρετε την ποικιλία πίσω στη ζωή σας.

Ζώδια Ζυγός

Η κατάσταση με κάποιο φλερτ σας είναι τεταμένη, αλλά μάλλον θα επιλυθεί σήμερα. Αν δείτε τα πράγματα από τη δική τους οπτική θα σας βοηθήσει να φτάσετε σε νέα επίπεδα κατανόησης. Είναι πολύ καλύτερο να ξέρετε τι πραγματικά συμβαίνει πριν βγάλετε οποιοδήποτε συμπέρασμα.

ζωδια-ταρο-99

Διαβαστε στο Μεγάλο Ωροσκόπιο Σεπτεμβριος 2018  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζώδια Σκορπιός

Είστε πάντα μπροστά σε ό,τι αφορά τις νέες τάσεις, οπότε αυτό μπορεί να μην σας εκπλήξει ιδιαίτερα. Η πρόγνωση για τα ραντεβού σας δείχνει ότι θα είστε το αστέρι της βραδιάς. Όταν αυτός/ή ο/η χαριτωμένος/η τύπος/κοπέλα έρθει και σας ζητήσει ραντεβού, απλά χαμογελάστε με νόημα αφού το είχατε ήδη προβλέψει.

Ζώδια Τοξότης

Περάστε περισσότερο χρόνο κοιτώντας τα μηνύματα στο διαδικτυακό σας προφίλ και απαντώντας σε ότι σας φαίνεται ελκυστικό. Η ενέργεια σας διευκολύνει τα πράγματα για νέες γνωριμίες. Έχετε αρκετή αυτοπεποίθηση, και οι άλλοι προσελκύονται έντονα από εσάς.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζώδια Αιγόκερως

Ένας πρώην συνάδερφος μπαίνει πάλι στη ζωή σας – και αυτή τη φορά δε σκέφτεται μόνο τη δουλειά. Αδειάστε το πρόγραμμά σας όσο περισσότερο μπορείτε για να συναντηθείτε μαζί του/της. Μπορεί αυτή τη φορά να είστε και οι δύο στην ίδια φάση.

Ζώδια Υδροχόος

Ό,τι και αν ήταν αυτό που σας συγκρατούσε στην ερωτική σας ζωή εξαφανίστηκε και ο νέος σας εαυτός είναι έτοιμος να απογειωθεί. Ανοίξτε τα φτερά σας και χαρείτε κάθε καινούργια δυνατότητα που έρχεται στο δρόμο σας.

Ζώδια Ιχθύες

Αν δεν μπορείτε να γνωρίσετε καινούργια άτομα με τον παλιό καλό τρόπο, μη φοβηθείτε να κάνετε κάποιες αλλαγές. Ζητήστε νέες ιδέες από τους φίλους σας και δοκιμάστε κάτι καινούργιο όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Μην εκπλαγείτε αν ξαφνικά βρεθείτε με ένα ασφυκτικά γεμάτο πρόγραμμα!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66