ζώδια για ελεύθερους 11/08 Σάββατο

ζωδια-ωροσκοπος-2

ζώδια για ελεύθερους 11/08 Σάββατο

Ζώδια Κριός

Βρίσκετε μια διέξοδο από μια δύσκολη κατάσταση σήμερα, οπότε μην ανησυχείτε για το πώς θα το εξηγήσετε. Ακριβώς τη στιγμή που τα πράγματα χειροτερεύουν, η έμπνευση σας έρχεται για να σας ξελασπώσει. Να είστε υπομονετικοί και να έχετε τα μάτια σας ανοικτά.

Ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Η τύχη είναι με το μέρος σας σήμερα. Συστηθείτε σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους – είστε προορισμένοι να γνωρίσετε τουλάχιστον ένα σέξι, ενδιαφέρον άτομο. Ζητήστε το τηλέφωνό τους και κανονίστε ραντεβού. Είστε ακαταμάχητοι!

Ζώδια Δίδυμοι

Ευτυχώς για σας, ο εγωισμός σας έχει πέσει σε χειμερία νάρκη τώρα. Χωρίς αυτή τη φωνή στο κεφάλι σας, μπορείτε να εστιάσετε την προσοχή σας σε μια καινούργια ερωτική πιθανότητα. Να είστε μετριόφρονες και να αφήσετε τα πράγματα να εξελιχθούν με τον δικό τους ρυθμό.

Ζώδια Καρκίνος

Πριν στείλετε αυτό το σέξι μήνυμα, δείτε το ξανά με κάποιον στενό σας φίλο. Αν το παρακάνετε τώρα, μπορεί να αποβεί καταστροφικό για μια πολύ υποσχόμενη σχέση. Θα ωφεληθείτε περισσότερο αν επιδείξετε χιούμορ και γλυκύτητα.

taro-zodia-76

Ζώδια Λέων

Το άγχος είναι ό,τι χειρότερο για σας τώρα. Είστε σέξι, αλλά το άγχος αποστραγγίζει κάθε ρανίδα της ενέργειά σας. Να φροντίζετε τον εαυτό σας: Κοιμηθείτε καλά, κάντε γυμναστική και να τρώτε σωστά. Μην ξεχνάτε επίσης να πίνετε αρκετό νερό!

Ζώδια Παρθένος

Αυτό το διάστημα, δεν σας ενδιαφέρει ιδιαίτερα το τι σκέφτονται οι άλλοι για εσάς. Το πιθανότερο είναι ότι τους λέτε ακριβώς αυτό που σκέφτεστε. Είναι μια πολύ καλή στιγμή για να θέσετε κάποια όρια. Έχετε περισσότερη δύναμη από όση νομίζετε!

Ζώδια Ζυγός

Μην βγείτε έξω αν δεν έχετε προετοιμαστεί κατάλληλα. Αν καταλήξετε να κάνετε μια μεγάλη συζήτηση για σοβαρά, θέματα, θα μείνετε ικανοποιημένοι. Σπάστε τον πάγο πριν ακόμη γνωρίσετε τον/την σέξι τύπο/κοπέλα της βραδιάς.

zodia-88

Διαβαστε στο Μεγάλο ωροσκόπιο Έκλειψη 11/08  αναλυτικες προβλεψεις  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζώδια Σκορπιός

Θα πρέπει να συγκροτήσετε λίγο τη ζωή σας και να θέσετε ρεαλιστικούς στόχους. Ωστόσο, μην σταματήσετε να κάνετε φιλόδοξα όνειρα – αν θέλετε να γράψετε αυτό το μυθιστόρημα, να ταξιδέψετε σε όλο τον κόσμο ή να κάνετε ανακαίνιση στο σπίτι σας, μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε καθοδήγηση και στην ερωτική σας ζωή.

Ζώδια Τοξότης

Προσπαθήστε να μην εμφανίζεστε υπερβολικά διαθέσιμοι προς το παρόν. Περιμένετε λίγο και απλά αφήστε την κατάσταση να ξεδιπλωθεί. Αν απαντήσετε αμέσως σε αυτό το e-mail ή σε αυτό το τηλεφώνημα, μπορεί να περάσετε λάθος μηνύματα. Πάρτε το χρόνο σας και βρείτε την καλύτερη απάντηση – δεν θα πάνε πουθενά!

ζώδια για ελεύθερους 11/08 Σάββατο

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζώδια Αιγόκερως

Θα πρέπει να επιτύχετε μια ισορροπία μεταξύ τελειότητας και πραγματικότητας. Μπορεί να είστε υπερβολικά μπλεγμένοι στα ιδανικά σας, οπότε προσπαθήστε να διευρύνετε τα κριτήρια σας. Κρατήστε το μυαλό σας ανοιχτό έτσι ώστε να μην σας ξεφύγει το ιδανικό ταίρι.

Ζώδια Υδροχόος

Μια αλλαγή προοπτικής ανοίγει πολλές νέες ευκαιρίες. Θα αρχίσετε να ανακαλύπτετε ερωτικές περιπέτειες εκεί όπου άλλοτε δεν αισθανόσασταν τίποτα περισσότερο από ανία. Μην εγκαταλείπετε – όταν κλείνει μια πόρτα, ανοίγει ένα παράθυρο.

Ζώδια Ιχθύες

Είστε ακαταμάχητοι όταν είστε λίγο αβέβαιοι σχετικά με αυτά που λέτε. Κάποιος/α σας παρακολουθεί με ευχαρίστηση καθώς προσπαθείτε να μουρμουρίσετε κάτι σε μια συζήτηση. Μην αισθάνεστε αμηχανία – τα πάτε μια χαρά!

Διαβαστε στο Μεγάλο ωροσκόπιο Έκλειψη 11/08  αναλυτικες προβλεψεις  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66