ζώδια για ελεύθερους 12/08 Κυριακή

erwtikes-14414

ζώδια για ελεύθερους 12/08 Κυριακή

Ζώδια Κριός

Με τόσο καλές ικανότητες αποπλάνησης σήμερα, καλά θα κάνετε να ξεκινήστε από νωρίς! Δείτε αν κάποιοι συνάδερφοι ή φίλοι σας θέλουν να σας κάνουν παρέα σε μια βόλτα στην πόλη απόψε και αξιοποιήστε στο έπακρο τις δυνατότητές σας.

Ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Δεν σκέφτεστε και πολύ μακροπρόθεσμα τώρα και αυτό είναι καλό για εσάς. Όταν συζητάτε με αυτό το άτομο, σκεφτείτε για το αν πραγματικά ευχαριστιέστε την παρέα του και όχι αν είστε έτοιμοι να κάνετε σχέση μαζί του!

Ζώδια Δίδυμοι

Προσπαθήστε να σκέφτεστε περισσότερο τους άλλους σήμερα, αλλιώς θα είναι δύσκολο να συνεχίσετε την ερωτική σας αναζήτηση. Θυμηθείτε – είπατε στο τελευταίο σας φλερτ ότι θα του τηλεφωνήσετε ή χρωστάτε ένα μήνυμα σε αυτόν/αυτή τον/την σέξι τύπο/κοπέλα; Σημειώστε τα όλα.

Ζώδια Καρκίνος

Βγείτε έξω από το καβούκι σας σήμερα! Αν αποφασίσετε να ξεκινήσετε μια συζήτηση με κάποιον/α σέξι άγνωστο/η ή να στείλετε μήνυμα στα προφίλ τριών ατόμων που έχετε επιλέξει από τα sites γνωριμιών, τα πράγματα θα αρχίσουν να γίνονται πιο εύκολα για εσάς.

taro-zodia-76

Ζώδια Λέων

Η σημερινή μέρα είναι αφιερωμένη στους φίλους σας. Αφήστε για λίγο στην άκρη την αναζήτηση του τέλειου συντρόφου (για τώρα) και απλά περάστε λίγο χρόνο για να μάθετε τα νέα των φίλων σας – και όσο μοιράζεστε τα όνειρά σας, τις αστείες ιστορίες σας και τα σχέδια σας, η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει.

ζώδια για ελεύθερους 12/08 Κυριακή

Ζώδια Παρθένος

Σήμερα θα έχουν μεγάλη σημασία οι λεπτομέρειες, οπότε δώστε προσοχή! Τσεκάρετε (ναι, και δεύτερη φορά) τηλέφωνα και μέρη συνάντησης, βεβαιωθείτε ότι γράψατε σωστά αυτή τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να κοιτάτε συχνά το ρολόι σας.

Ζώδια Ζυγός

Αν αισθάνεστε την ανάγκη να εξωτερικεύσετε τις σκέψεις, τις ελπίδες και τα όνειρά σας, είναι μια πολύ καλή στιγμή για να το κάνετε. Δοκιμάστε ένα ήσυχο δείπνο με κάποιο κοντινό σας πρόσωπο – θα σας κάνει πολύ καλό να μοιραστείτε αυτά που θέλετε να πείτε.

taro-oroskopio-54

Διαβαστε στο Μεγάλο ωροσκόπιο Έκλειψη 11/08  αναλυτικες προβλεψεις  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζώδια Σκορπιός

Οι μικρολεπτομέρειες μπορεί να έχουν μεγάλο αντίκτυπο σήμερα, οπότε δώστε προσοχή. Σημειώστε προσεκτικά το μέρος που θα συναντηθείτε και ελέγξτε όλα σας τα e-mail για ορθογραφικά λάθη!

Ζώδια Τοξότης

Πάρτε μαζί την ατζέντα σας σήμερα – τίποτα δεν σας τρελαίνει περισσότερο από τη βαρεμάρα. Δοκιμάστε μια επαγγελματική συνάντηση για πρωινό, ένα ραντεβού για γεύμα με φίλους και ένα δείπνο με ένα διαδικτυακό φλερτ. Ξεχειλίζετε από ενέργεια!

Ζώδια Αιγόκερως

Η πρακτική σας πλευρά επιμένει να προσέξετε σήμερα. Μην κάνετε πολλά έξοδα, όσο και αν θέλετε να εντυπωσιάσετε το καινούργιο σας φλερτ και τακτοποιήστε όλες σας τις δουλειές και τις υποχρεώσεις σας πριν βγείτε να διασκεδάσετε.

ζώδια για ελεύθερους 12/08 Κυριακή

zodia-zvdia-75

Ζώδια Υδροχόος

Πολλές δυνατές σχέσεις βασίζονται στα κοινά ενδιαφέροντα – και τον τελευταίο καιρό δίνετε μεγάλη σημασία στην πνευματική σας καλλιέργεια. Παρακολουθήστε ένα διαγωνισμό ποίησης ή μια ταινία σινεφίλ. Ο τέλειος σύντροφος μπορεί να κάθεται δίπλα σας!

Ζώδια Ιχθύες

Μειώστε λίγο τις απαιτήσεις σας σε σχέση με τον ιδανικό σας σύντροφο – είναι σχεδόν αδύνατον να βρείτε κάποιον που να τα συνδυάζει όλα! Έχουν πραγματικά τόση σημασία πράγματα, όπως το χρώμα μαλλιών και το σχήμα των φρυδιών; Καλά θα κάνετε να αφήσετε κάποια περιθώρια αν θέλετε να βρείτε τον έρωτα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66