ζώδια για ελεύθερους 24/04 Τετάρτη

evdomadiaies-erwtikes-provlepseis-28-4-5

ζώδια για ελεύθερους 24/04 Τετάρτη

Ζώδια Κριός

Αισθάνεστε άβολα για το πώς θα πάτε το φλερτ που έχετε στο επόμενο επίπεδο; Αντί να ανησυχείτε για το τι πρέπει ή τι δεν πρέπει να κάνετε, απλώς τολμήστε το. Μη χάνετε χρόνο!

Ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Καλώς ήρθατε στον κόσμο της μελαγχολίας. Οι κακές μέρες δεν είναι κάτι καινούργιο, αλλά σήμερα είναι χειρότερα από ποτέ! Αντί να σπαταλάτε τις ώρες σας μελαγχολώντας, αποσπάστε το μυαλό σας διαβάζοντας ένα βιβλίο ή βλέποντας την αγαπημένη σας ταινία.

Ζώδια Δίδυμοι

Όταν παρακάμπτετε ένα βιβλίο και διαβάζετε κατευθείαν το τέλος χάνετε μια καλή ιστορία, οπότε γιατί να κάνετε το ίδιο και στις σχέσεις σας; Αφήστε την ιστορία να εξελιχθεί με το δικό της ρυθμό. Αν επισπεύσετε την ερωτική πλοκή μπορεί να σας ξεφύγουν κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες που αξίζει να θυμάστε.

ιαβαστε στις Ανάδρομες Πορείες Κρόνου  Πλούτωνα τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Ζώδια Καρκίνος

Η μέρα είναι γεμάτη πάθος σήμερα, οπότε εκμεταλλευτείτε τον έρωτα κάποιου/ας προς εσάς. Δεν μπορείτε κάθε μέρα να ζήσετε ένα ειδύλλιο σαν και αυτόν που περιγράφουν τα ερωτικά μυθιστορήματα. Να μην έχετε αναστολές και να είστε δημιουργικοί.

Ζώδια Λέων

Ενώ αρχικά το νέο σας φλερτ σας φαινόταν γεμάτο αυτοπεποίθηση τώρα αρχίζετε να αναρωτιέστε μήπως τελικά είναι εγωκεντρικοί και εγωιστές. Πολύ σύντομα θα βγει στην επιφάνεια ο αληθινός τους χαρακτήρας.

Ζώδια Παρθένος

Η αναζήτηση για τον/την τέλειο/ασύντροφο μπορεί να κρατήσει πολύ αν οι στόχοι σας δεν είναι ρεαλιστικοί. Μην είστε υπερβολικά αυστηροί με τα κριτήρια που αφορούν την εξωτερική εμφάνιση και την οικονομική κατάσταση. Ο χαρακτήρας τους είναι αυτός που θα πρέπει να σας απασχολεί περισσότερο.

chartomantia-098

Ζώδια Ζυγός

Σήμερα είναι εντάξει να φερθείτε κάπως πιο εγωιστικά και να αφιερώσετε λίγες παραπάνω ώρες στον εαυτό σας. Ενδώστε σε ένα καταναλωτικό όργιο και αγοράστε μερικά καινούργια σέξι ρούχα ή αλλάξτε το κούρεμα σας ώστε να ταιριάζει καλύτερα με την εικόνα που θέλετε να βγάλετε προς τα έξω.

Ζώδια Σκορπιός

Το όραμά σας για την ιδανική σχέση μπορεί να μην είναι τόσο ουτοπικό όσο νομίζετε. Να έχετε στο μυαλό σας τους στόχους σας για την ερωτική σας ζωή όταν καταγράφετε τα κριτήρια που θέλετε να έχει ο/η επόμενος/η ερωτικός/ή σας σύντροφος. Δεν είναι κακό να έχετε στάνταρ. Το αξίζετε!

Ζώδια Τοξότης

Το να είστε αδέσμευτοι δε σημαίνει ότι θα εγκαταλείψετε τα εγκόσμια. Μερικές φορές είναι καλό για την ψυχή να περνάτε λίγο χρόνο μόνοι σας για να επεξεργαστείτε έργα και σχέδια που θέλατε να ολοκληρώσετε χωρίς να σας αποσπούν την προσοχή από τον στόχο σας τυχόν κοινωνικές εκδηλώσεις.

zodia-astra-tarot

Ζώδια Αιγόκερως

Οι αντιληπτικές σας ικανότητές μπορεί να αμφισβητηθούν. Μην αφήνετε ασήμαντους περισπασμούς να σας εμποδίσουν από το να θυμάστε σημαντικές λεπτομέρειες. Οι άλλοι βασίζονται σε εσάς για να τους μεταφέρετε συγκεκριμένες πληροφορίες. Κρατήστε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοικτά.

Ζώδια Υδροχόος

Είστε η χαρά της ζωής και είναι λογικό να αισθάνεστε άνετα μπροστά σε κοινό. Ωστόσο, καλό θα είναι να έχετε στο μυαλό σας ότι όταν βγαίνετε ραντεβού δεν παίρνετε μέρος σε ακρόαση για κωμωδία. Να είστε ο εαυτός σας χωρίς να αισθάνεστε διαρκώς ότι πρέπει να λέτε ανέκδοτα για να γεμίσετε τα κενά.

Ζώδια Ιχθύες

Παρόλο που οι λεπτομέρειες δεν είναι ξεκάθαρες, είστε ευχαριστημένοι με νέα που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε ένα διασκεδαστικό εγχείρημα που ανυπομονείτε να ξεκινήσετε. Προχωρήστε και αφεθείτε στον ενθουσιασμό που σας προσφέρουν οι προοπτικές μιας ενδιαφέρουσας περιπέτειας. Δεν θα το γρουσουζέψετε!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw