ζώδια για ελεύθερους 30/08 Πέμπτη

zwdia-savvatokyriako-27-29-6

ζώδια για ελεύθερους 30/08 Πέμπτη

Ζώδια Κριός

Όπως συνήθως, αισθάνεστε την ανάγκη να βρίσκεστε σε κίνηση. Τώρα είναι η στιγμή για να απολαύσετε την απόλυτη ακινησία. Βρείτε έναν ασφαλή, ήσυχο χώρο και απλά αφουγκραστείτε τη σκέψη σας. Με αυτόν τον τρόπο μπορεί να βρείτε την απάντηση σε κάποιο θέμα που σας απασχολεί.

Ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Ανυπομονούσατε να δοκιμάσετε κάτι που είναι λίγο έξω από τον χαρακτήρα σας; Τώρα είναι η στιγμή να αδράξετε τη μέρα! Μαζέψτε τους κοντινούς σας ανθρώπους για μια ομαδική έξοδο που θα κάνετε χρόνια να ξεχάσετε – και ειδικά αυτός/ή ο/η χαριτωμένος/η τύπος/κοπέλα που θα γνωρίσετε.

Ζώδια Δίδυμοι

Τα πάντα μπορεί να είναι θολά γύρω σας αλλά εσείς κατορθώνετε να διατηρείτε την προσοχή σας εκεί που πρέπει. Χρησιμοποιήστε αυτό το χρόνο για να σκεφτείτε και να αναλογιστείτε τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε. Όταν όλα ηρεμήσουν, θα είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε δουλειά.

Ζώδια Καρκίνος

Είναι απολύτως εντάξει να χάνεστε πότε-πότε σε ονειροπολήσεις. Αναβάλλετε μερικά καθήκοντα και δουλειές για μια άλλη μέρα και αφήστε το μυαλό σας να περιπλανηθεί όπου θέλει. Μην εκπλαγείτε αν ξεκαθαρίσει μια κατάσταση που σας απασχολούσε πολύ τον τελευταίο καιρό.

taro-zodia-76

Ζώδια Λέων

Αν κάποιος μοιάζει πολύ καλός για να είναι αληθινός, κοιτάξτε για λίγο τις δουλειές σας και δείτε πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση. Δείτε προσεκτικά όλες τις πιθανότητες, και μετά εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας όταν θα έρθει επιτέλους η ώρα να αποφασίσετε για το τι θα κάνετε στη συνέχεια.

Ζώδια Παρθένος

Μπορεί να απογοητευτείτε πολύ αν κάποιος/α αποδειχθεί ότι δεν είναι στο ίδιο μήκος κύματος με εσάς. Να θυμάστε ότι ο καθένας κινείταιμε τους δικούς του ρυθμούς και θα πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας για να τους δώσετε λίγο περισσότερο χρόνο.

Ζώδια Ζυγός

Μπορεί να αισθάνεστε ότι τίποτα δεν πάει όπως το θέλετε σήμερα. Αντί να γκρινιάζετε για τα πάντα, προσπαθήστε να επικεντρώσετε την προσοχή σας στα μικρά πράγματα που φέρνουν χαρά στη ζωή σας. Σύντομα θα επιστρέψετε στον παλιό καλό εαυτό σας.

taro-oroskopio-54

Διαβαστε στο Μεγάλο Ωροσκόπιο Σεπτεμβριος 2018  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζώδια Σκορπιός

Αν μπορείτε να ονειρευτείτε κάτι, μπορείτε και να το πραγματοποιήσετε. Έχοντας αυτό κατά νου, θυμηθείτε όλες τις ονειροπολήσεις που θέλετε να πραγματοποιήσετε. Και μετά κάντε το πρώτο βήμα για να το κάνετε να συμβεί.

Ζώδια Τοξότης

Η σημερινή μέρα ξεκινά αργά, και μπορεί να δυσκολευτείτε να οργανωθείτε. Αντί να το παλεύετε, απλά πάρτε τα πράγματα όπως έρχονται και απολαύστε το! Μπορεί να σας έρθει μια πανέξυπνη ιδέα ενώ περιπλανιέται το μυαλό σας.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζώδια Αιγόκερως

Αν δυσκολεύεστε να εκφράσετε το ενδιαφέρον σας σε κάποιον/α πρόσωπο με πρόσωπο, ίσως ήρθε η ώρα να γίνετε λίγο πιο δημιουργικοί. Ένα μήνυμα γεμάτο φλερτ μπορεί να σας δώσει το χρόνο που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε τηνεπόμενη κίνησή σας.

Ζώδια Υδροχόος

Πολλοί άνθρωποι βασίζονται σε εσάς για να τους υποστηρίξετε και εσείς αισθάνεστε χαρούμενοι για αυτό. Σήμερα, όμως, θα πρέπει να βάλετε τον εαυτό σας σε προτεραιότητα. Κακομάθετε τον εαυτό σας με ένα μανικιούρ-πεντικιούρ, αγοράστε μια ανθοδέσμη για το γραφείο σας, και απενεργοποιήστε το κινητό σας – εκτός αν αυτός που καλεί είναι το τελευταίο σας φλερτ.

Ζώδια Ιχθύες

Μπορείτε να θυμηθείτε την τελευταία φορά που κάνατε κάτι μόνο για τον εαυτό σας; Αν δυσκολεύεστε να θυμηθείτε, ήρθε η ώρα να κάνετε κάτι για να επανορθώσετε την κατάσταση! Κακομάθετε τον εαυτό σας με μια επίσκεψη σε ένα σπα ή κάνοντας κάτι πραγματικά απολαυστικό. Απολαύστε κάθε λεπτό, γνωρίζοντας ότι το αξίζετε.

Διαβαστε στο Μεγάλο Ωροσκόπιο Σεπτεμβριος 2018  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66