Ζώδια Δεκέμβριος 22 καρκίνος Μηνιαίες Προβλέψεις

miniaies-zwdio-karkinos

Ζώδια Δεκέμβριος 22 καρκίνος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Ζώδια Δεκέμβριος 22 καρκίνος : Ο Δεκέμβριος είναι σχετικά ήρεμος μήνας για τους Καρκίνους.. κατά καιρούς μάλιστα και στοχαστικός.

Δεδομένου ότι ο Άρης κυριαρχεί τώρα στην ουράνια σφαίρα, αυτό θα αντισταθμίσει την όποια αρνητικότητα σχετίζεται με καταστάσεις σύγκρουσης.

Η Σελήνη, κυβερνήτης του ζωδίου σας θα είναι σημαντικά αποδυναμωμένη σε σχέση με την προηγούμενη περίοδο, γι’ αυτό πρέπει να προσέχετε τις επιθυμίες σας και τις μεθόδους πραγματοποίησής τους.

zodia-taro-45

Τα άστρα συμβουλεύουν να είστε πιο προσεκτικοί. Αυτό ισχύει τόσο για τις προσωπικές σας σχέσεις όσο και για τις επαγγελματικές σας διαπραγματεύσεις. Ο μήνας θα έχει τεράστιες δυνατότητες.. όμως μπορείτε εύκολα να τις χάσετε εξαιτίας μιας κακιάς στιγμής. Αξίζει όμως να σημειωθεί πως στα πλεονεκτήματα του μήνα, είναι η απουσία παρεμβολών στις περισσότερες περιπτώσεις και η δυνατότητα επιλογής μιας απλούστερης και πιο απλής διαδρομής.

Η αρχή του Δεκέμβρη μπορεί να βοηθήσει, ώστε να προχωρήσουν οι προσωπικές σας σχέσεις σε ένα νέο επίπεδο. Οι οικογενειάρχες θα προσεγγίσετε αυτό το θέμα, αλλά κάποια στιγμή μπορεί να βρεθείτε σε αδιέξοδο. Για να αντιμετωπίσετε αυτήν την πρόκληση, θα πρέπει να αξιοποιήσετε τις εμπειρίες και τις συμβουλές της παλαιότερης γενιάς.

zwdia-66

Ζώδια Δεκέμβριος 22 καρκίνος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Στη σφαίρα του ρομαντισμού, είναι λογικό για τους ανύπαντρους Καρκίνους να ακολουθήσουν τη θεωρία, πριν προχωρήσουν στην πράξη. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο χρόνος δεν θα είναι ο αντίπαλός σας, επομένως δεν χρειάζονται βιασύνες.

Οι αρχές του μήνα δεν ευνοούν την επίλυση παγκόσμιων οικονομικών ζητημάτων, αλλά τη λύση μικρών εργασιών, με γρήγορο τρόπο. Μην επιμένετε σ’ αυτό που δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε άμεσα. Σύντομα οι συνθήκες θα αλλάξουν και θα δείτε την κατάσταση από διαφορετική οπτική γωνία.

Το δεύτερο μέρος του μήνα υποδηλώνει μια μεγάλης κλίμακας αλλαγή σε θέματα προσανατολισμού της ζωής – όχι για εσάς, αλλά για τους γύρω σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Δεκέμβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Ζώδια Δεκέμβριος 22 καρκίνος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Παρόλα αυτά, θα σας επηρεάσει σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από ό,τι νομίζετε. Να είστε προσεκτικοί. Αν έχετε δική σας επιχείρηση, συντονιστείτε με τους συνεργάτες σας για να πετύχετε τον στόχο σας. Το προσωπικό θα είναι σημαντικό, αλλά δεν μπορείτε να εμμένετε στα προβλήματα των άλλων, χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες προώθησης των δικών σας συμφερόντων. Αναθέστε την εξουσία σε κάποιον άλλον και στραφείτε αμέσως σ’ ένα νέο έργο! Να ξέρετε όμως πως η ευθύνη, θα εξακολουθεί να βαραίνει εσάς. Αν εργάζεστε σε γραφείο, μην σκέφτεστε τις συνέπειες των ενεργειών σας.

Σκεφτείτε μόνο πώς να πετύχετε τον στόχο σας. Όλα έχουν ένα τίμημα και πρέπει να θέσετε τις σωστές προτεραιότητες για να μην το πληρώσετε υπερβολικά. Οι συμβουλές από το εξωτερικό περιβάλλον δεν θα βοηθήσουν, αλλά οι δικές σας ανησυχίες, θα οδηγήσουν στην πιο ευνοϊκή απόφαση για εσάς.

Διαβαστε επισης : Κάρτες Αγγέλων – Aποκαλύπτουν τα μυστικά της Αγάπης

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζώδια Δεκέμβριος 22 καρκίνος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Μην κάνετε εναλλαγή εργασιών, πολύ γρήγορα. Αντίθετα, δώστε στον εαυτό σας και στους άλλους χρόνο, για να καταλάβετε τι συμβαίνει. Το τελευταίο 10ήμερο του Δεκεμβρίου θα είναι τόσο σημαντικό…. όσο σημαντικό θα αποφασίσετε να το κάνετε για τον εαυτό σας και τους άλλους.

Δεν αναμένονται σημαντικές αλλαγές σε θέματα εργασίας, αλλά θα υπάρξουν ενδιαφέρουσες συναντήσεις που θα μπορούσαν να αλλάξουν κάτι στο μέλλον. Απλά ενεργήστε ανάλογα με τις περιστάσεις. Έχετε μια λύση για οποιαδήποτε κατάσταση… και τώρα χρειάζεται απλώς να την ανακτήσετε από το αρχείο εμπειριών σας.

Διαβαστε επισης : Κάρτες Αγγέλων – Aποκαλύπτουν τα μυστικά της Αγάπης

zodia provlepseis

Ζώδια Δεκεμβριος 22 καρκίνος Μηνιαίες Προβλέψεις .

Σε ό,τι αφορά τις προσωπικές σας σχέσεις, το βασικό είναι να μην περάσετε την κόκκινη γραμμή. Δεν υπάρχει κανείς που θα σας το επισημάνει αυτό…θα πρέπει να το καταλάβετε μόνοι σας. Όσον αφορά τη δουλειά, μην προσπαθείτε να είστε παντού.

Αυτό κανείς δεν μπορεί να το πετύχει. Είναι πιο σημαντικό να βρίσκεστε εκεί, που αποδώσετε τα μέγιστα. Δεν χρειάζεται πλέον να δίνετε έμφαση στην επικοινωνία. Προβλέψτε την κατάσταση και δράστε. Η επιτυχία σας περιμένει!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Δεκέμβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988