Ζώδια Δεκέμβριος 22 σκορπιός Μηνιαίες Προβλέψεις

miniaies-erwtikes-zwdio-skorpios

Ζώδια Δεκέμβριος 22 σκορπιός Μηνιαίες Προβλέψεις .

Ζώδια Δεκέμβριος 22 σκορπιός : Ο Δεκέμβριος σηματοδοτεί μια περίοδο εσωτερικής προόδου και ασυνήθιστων καταστάσεων.

Δεν θα έχει λογική συνέχεια κάθε τέτοια κατάσταση, επομένως δεν θα είναι πάντα σκόπιμο να συνεχίζετε μέχρι τέλους.

Κάποια μυστήρια πρέπει να παραμείνουν μυστήρια – αυτή άλλωστε είναι και η ιδιαίτερη γοητεία τους! Παρόλα αυτά, τα αστέρια δεν επιβάλλουν περιορισμούς στις μεθόδους που έχετε στη διάθεσή σας.

zodia-taro-45

Δεδομένου ότι ο Πλούτωνας , ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, θα είναι κυρίαρχος αυτόν τον μήνα, θα αποκτήσετε μεγαλύτερη προνοητικότητα και αντικειμενικότητα. Αν εξακολουθούν να υπάρχουν δυσκολίες στην αξιολόγηση των περιστάσεων και στην ανάλυση των επερχόμενων γεγονότων, επιβραδύνετε για να εστιάσετε, ώστε να καταλάβετε πού και πώς να προχωρήσετε.

Αυτή τη φορά θα εκπλήξετε τον εαυτό σας και τους άλλους αν πάρετε μια απόφαση με ισχυρή θέληση και κάνετε ένα βήμα μπροστά. Μη φοβάστε το άγνωστο. Να φοβάστε την αναποφασιστικότητα, γιατί οδηγεί σε στασιμότητα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Δεκέμβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Ζώδια Δεκέμβριος 22 σκορπιός Μηνιαίες Προβλέψεις .

Το πρώτο μισό του Δεκεμβρίου υποδηλώνει σταδιακή αύξηση της δυναμικής των γεγονότων.. και πιθανόν να αντιμετωπίσετε καταστάσεις, που δεν θα σας μένει χρόνος για τίποτε άλλο. Οπότε η καλύτερη στρατηγική γι’ αυτήν την περίοδο είναι να αντιμετωπίζετε τα προβλήματα καθώς προκύπτουν. Αν εργάζεστε για τον εαυτό σας, πειραματιστείτε. Να είστε επίμονοι όσον αφορά τη στελέχωση.

Για παράδειγμα, αν υπάρχει κάποιος που «ζορίζει» την ομάδα, θα πρέπει να τον ξεφορτωθείτε. Μη διστάσετε πάνω σ’ αυτό το θέμα, γιατί τα συμφέροντα της ομάδας πρέπει να προηγηθούν. Αν δουλεύετε σε γραφείο, μην αποδεχτείτε την παραμικρή αδικία. Δεν θα έχετε αντίγραφο ασφαλείας, αλλά αν είστε διατεθειμένοι να ρισκάρετε, η νίκη μπορεί να σας δώσει πολλά. Σε ό,τι αφορά τις προσωπικές σας σχέσεις, η αρχή του μήνα θα είναι ήρεμη.

Διαβαστε επισης : Κάρτες Αγγέλων – Aποκαλύπτουν τα μυστικά της Αγάπης

zwdia-tarw-zodia-19

Ζώδια Δεκέμβριος 22 σκορπιός Μηνιαίες Προβλέψεις .

Στα μέσα Δεκεμβρίου όμως, οι προτεραιότητες της ζωής σας θα αλλάξουν. Κάνοντας τη σωστή επιλογή στο μέτωπο εργασίας θα μπορέσετε να μεταβείτε σε εκδηλώσεις προσωπικής φύσης. Οι ελεύθεροι θα έχουν την τύχη να ζήσουν μερικές συναντήσεις-ορόσημα αυτόν τον μήνα. Οι νέες γνωριμίες δεν θα καταλήξουν σε σχέση (αν και δεν είναι ακατόρθωτο), αλλά θα είναι πολύ πιο σημαντικές, όσον αφορά την προσωπική σας ανάπτυξη. Φροντίστε να στραφείτε μέσα σας.

Είναι κρίσιμο για τους οικογενειάρχες να μην επικεντρώνεστε σε όσα έχετε ήδη. Το έτερον ήμισυ, τα παιδιά ή οι γονείς, θα σας δείξουν τη σωστή κατεύθυνση. Δεν πειράζει που μέχρι τώρα δεν δώσατε μεγάλη σημασία. Το σημαντικό είναι να μην χάσετε αυτή την ευκαιρία, τώρα. Προς το τέλος του Δεκεμβρίου θα είναι όλα πιο σταθερά. Μέχρι τότε, θα έχετε πάρει σημαντικές αποφάσεις… και πολλές διαδικασίες θα τεθούν σε κίνηση.

Διαβαστε επισης : Κάρτες Αγγέλων – Aποκαλύπτουν τα μυστικά της Αγάπης

taro-6-9

Ζώδια Δεκεμβριος 22 σκορπιός Μηνιαίες Προβλέψεις .

Αποκτήστε τα οφέλη σταματώντας σε σημαντικά ορόσημα.. και προχωρήστε. Στον εργασιακό χώρο, ανεβάστε τον πήχη ψηλότερα και προχωρήστε προς την υλοποίηση των καινούργιων στόχων σας. Μην φοβάστε το καινούργιο, ακόμα κι αν σας είναι ακόμα ακατανόητο. Ίσως αξίζει να στοιχηματίσετε στην υψηλή τεχνολογία, οπότε σκεφτείτε το.

Στις προσωπικές σας σχέσεις, ένα μικρό όνειρο μπορεί να γίνει πραγματικότητα, αλλά θα πρέπει να είστε επίμονοι. Η περίοδος ενδείκνυται για αυθόρμητες αποφάσεις και για ρομαντικές στιγμές. Μερικές φορές οι περιστάσεις μπορεί να σας παρακινήσουν.. αλλά μην παρασυρθείτε. Είναι καλό που θέλετε να κάνετε το καλύτερο για όλους. Πρέπει όμως να λαμβάνετε υπόψη και τη γνώμη των άλλων, ακόμη κι αν κάνουν λάθος.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Δεκέμβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76