ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 03-09/09 Β

evdomadiaies-erwtikes-provlepseis-18-25-5

ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 03-09/09 Β

ζώδια Ζυγός

Ποιος μπορεί να αντισταθεί στο ερωτικό χαμόγελό σας και στην χαλαρή σας εμφάνιση; Κανείς, τουλάχιστον όχι στην αρχή της εβδομάδας. Θα γοητεύετε τους πάντες τη Δευτέρα και την Τρίτη. Την Τετάρτη και την Πέμπτη, μπορεί να είστε γενναιόδωροι με την προσοχή σας αλλά θα είστε προσεκτικοί με τα λεφτά σας. Χρησιμοποιήστε αυτή την οικονομική σχολαστικότητα για να κάνετε ένα έξυπνο πλάνο.

Την Παρασκευή και το Σάββατο, είστε πέρα ως πέρα ο εαυτός σας και με τον θετικό τρόπο. Έχετε πολλά να πείτε και περιτριγυρίζεστε από ανθρώπους που θέλουν να ακούσουν τι έχετε στο μυαλό σας. Την Κυριακή, πάρτε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας.

zodia-taro-45

ζώδια Σκορπιός

Αυτή η εβδομάδα θα ξεκινήσει δύσκολα. Η καρδιά και το μυαλό σας δεν μπορούν να συμφωνήσουν τη Δευτέρα και την Τρίτη και αυτή μπορεί να είναι πιο ιδανική περίοδος για να σκεφτείτε και όχι για να δράσετε (ειδικά αν μπορείτε να συζητήσετε τα πράγματα με φίλους). Η οπτική σας την Τετάρτη και την Πέμπτη θα ξεθολώσει πολύ και θα βρείτε τη χάρη και την αυτοπεποίθησή σας και πάλι. Θα ξέρετε τι θέλετε και πώς να το πάρετε.
Την Παρασκευή και το Σάββατο, θα παρασυρθείτε απ’ τη στιγμή. Κάποιος πειστικός θα θέλει να σας βάλει στα σχέδιά του, αλλά εσείς μπορείτε να βασιστείτε στα ένστικτά σας. Την Κυριακή, ξεκινήστε κάτι νέο.

ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 03-09/09 Β

ζώδια Τοξότης

Ποιος σας αγαπά; Όλοι, απ’ ότι φαίνεται στην αρχή της εβδομάδας. Φίλοι και θαυμαστές θα τρέξουν στο πλευρό σας τη Δευτέρα και την Τρίτη και είναι η ιδανική στιγμή για να εκφράσετε τις επιθυμίες σας. Το ακροατήριό σας θα είναι προσεκτικό. Την Τετάρτη και την Πέμπτη, η κοινωνική διάθεση μπορεί να μετατραπεί σε συστολή. Ίσως ήρθε η ώρα για λίγη ηρεμία και ησυχία για να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας.
Μέχρι την Παρασκευή θα επιστρέψετε στον χαρούμενο εαυτό σας και θα περάσετε καλά ακόμα κι αν τα πράγματα δεν πάνε όπως σχεδιάζατε. Την Κυριακή, κάντε κάτι πραγματικά μοναδικό και αυθεντικό –ακόμα κι αν είναι μια μικρή, συμβολική κίνηση.

Διαβαστε στο Μεγάλο Ωροσκόπιο Σεπτεμβριος 2018  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

ζώδια Αιγόκερως

Η φιλοδοξία σας θα αποδώσει καθώς ξεκινά η εβδομάδα. Η Δευτέρα και η Τρίτη είναι ιδανικές μέρες για να ξεκινήσετε και να ολοκληρώσετε έργα. Μπορεί να μην είναι όλοι στο ίδιο μήκος κύματος αυτή τη στιγμή, αλλά τουλάχιστον θα ξέρουν ότι δεν πρέπει να εμποδίσουν την πορεία σας. Η Τετάρτη και η Πέμπτη θα σας δώσουν χρόνο και προοπτική για να κάνετε ένα βήμα πίσω και να επανεξετάσετε το πού βρίσκεστε –και μπορείτε να βασιστείτε στους φίλους σας για βοήθεια.
Την Παρασκευή και το Σάββατο, πρέπει να παραμείνετε πειθαρχημένοι με τις λεπτομέρειες, αλλά ταυτόχρονα να αφήσετε το μυαλό σας να ανοίξει για να δείτε την ευρύτερη εικόνα. Την Κυριακή, έχετε το μυαλό και τη δύναμη να καταφέρετε τα πάντα.

ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 03-09/09 Β

ζώδια Υδροχόος

Θα κάνετε στενές συνδέσεις καθώς ξεκινά η εβδομάδα. Η Δευτέρα και η Τρίτη είναι κατάλληλες ημέρες για να περάσετε το μήνυμά σας και να κάνετε φίλους. Η Τετάρτη και η Πέμπτη σας κάνουν να κόψετε ταχύτητα και να στραφείτε προς τα μέσα, καθώς οι σκέψεις σας γυρνούν προς την ευρύτερη εικόνα. Κάνετε αρκετή πρόοδο στη δουλειά σας;
Την Παρασκευή και το Σάββατο, οι άλλοι θα περιμένουν από εσάς να πάρετε τα ηνία –και θα είναι διασκεδαστικό! Οργανώστε μια έξοδο ή ένα πάρτι με καινούριους και παλιούς φίλους. Μην προσπαθήσετε να πετύχετε τίποτα την Κυριακή. Απλώς χαλαρώστε και απολαύστε την ημέρα.

taro-zodia-098

ζώδια Ιχθύες

Προσέξτε τις διαμάχες καθώς ξεκινά η εβδομάδα. Οι άλλοι μπορεί να μην είναι με το μέρος σας τη Δευτέρα και την Τρίτη και ακόμα και παλιοί συνεργάτες σας μπορεί να έχουν φιλοδοξίες που έρχονται σε αντίθεση με τα σχέδιά σας. Μην διστάσετε να πετάξετε το παλιό για χάρη του νέου και την Τετάρτη και την Πέμπτη προσέχετε πολύ οποιονδήποτε προσπαθεί να σας εκμεταλλευτεί. Σταθείτε στο ύψος σας και μην κάνετε πίσω!
Αν μπορέσετε να δημιουργήσετε ένα έξυπνο σχέδιο την Παρασκευή και το Σάββατο, η τύχη θα είναι με το μέρος. Τα άστρα θα υποστηρίξουν τις προσπάθειές σας να κάνετε το σωστό. Την Κυριακή, πάρτε τα ηνία. Οι άλλοι θα στραφούν σε σας για να παρέχετε καθοδήγηση ή να τους δείξετε το δρόμο προς κάποιον που μπορεί να το κάνει.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65