Ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 07-13/10 Αφήστε την Καρδιά να σας οδηγήσει

sxeseis-desmeysi

Ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 07-13/10 Α

Ζώδια Κριός

Στις 10 Οκτωβρίου η συναισθηματική Σελήνη και ο ονειρικός Ποσειδώνας συναντιούνται. Από τη ζώνη της πνευματικότητάς σας θα απογειώσουν τα δημιουργικά σας ένστικτα. Θα νιώθετε πιο ευφάνταστοι και πιο εσωστρεφείς, γι’ αυτό καλά θα κάνετε να στραφείτε στο είδος έκφρασης που νιώθετε θεραπευτικό. Απολαύστε την αγαπημένη σας καλλιτεχνική διέξοδο (όπως το γράψιμο ή τη ζωγραφική).

Έπειτα, στις 12 Οκτωβρίου, η συναισθηματική Σελήνη στο ζώδιό σας σχηματίζει αντίθεση με τον Άρη. Από τον έβδομο οίκο σας των σχέσεων, η όψη σας δυσκολεύει στις σχέσεις σας με συναδέλφους και φίλους. Μπορεί να νιώθετε ότι τα σχέδιά σας αντικρούονται. Μπορεί επίσης να είστε κυκλοθυμικοί, ευερέθιστοι, ανυπόμονοι… Και πιθανώς θυμωμένοι, αν νιώθετε ότι μιλάτε διαφορετική γλώσσα. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε; Βασιστείτε στη διπλωματία και στην υπομονή σας, γιατί αυτά θα φέρουν την αρμονία.

zodia-taro-45

Ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 07-13/10 Α

ζώδια Ταύρος

Η ρομαντική Αφροδίτη θα βρίσκεται στον έβδομο οίκο σας των σχέσεων, από τις 8 Οκτωβρίου έως την 1η Νοεμβρίου. Μπορεί να λαχταράτε ακόμα περισσότερο χρόνο με το ταίρι σας ή έναν καλό φίλο. Θα αποδειχθεί ιδιαίτερα παραγωγικό το να δουλέψετε μαζί για έναν κοινό στόχο, ειδικά σε κάτι που επιτρέπει την κοινωνικοποίηση και τη δημιουργική έκφραση.

Γύρω στις 13 Οκτωβρίου, η Πανσέληνος είναι στον δωδέκατο Οίκο σας της πνευματικότητας. Θα χρειαστείτε ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα για να επικεντρωθείτε στον εαυτό σας. Το πρόβλημα είναι ότι μπορεί να αγγίζατε τα όρια της εξάντλησης. Γι’ αυτό μην νιώθετε ενοχές αν επικεντρωθείτε στον εαυτό σας για λίγο. Είναι το κλειδί για να διατηρήσετε το ηθικό σας, τα κίνητρα και την ενέργειά σας. Ο γνωστός εαυτός σας θα επιστρέψει πολύ σύντομα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

ζωδια Δίδυμοι

Κάντε ό,τι μπορείτε για να απομονώσετε τον εαυτό σας από προβολές και εκρήξεις ευαισθησίας των άλλων, στις 10 Οκτωβρίου. Τότε η συναισθηματική Σελήνη ζευγαρώνει με τον Ποσειδώνα στον δέκατο οίκο σας της καριέρας. Η σύγχυση θα βασιλεύει, γι’ αυτό ίσως είναι καλύτερα να κάνετε ένα βήμα πίσω από διαπροσωπικές και επαγγελματικές καταστάσεις που γίνονται περίπλοκες. Δεν πειράζει αν επικεντρωθείτε στις δικές σας ανάγκες αυτή τη στιγμή.

Στις 12 Οκτωβρίου, η ρομαντική Αφροδίτη θα είναι στον έκτο οίκο σας της ευεξίας. Υπό την αντίθεσή της με τον Ουρανό στη ζώνη της πνευματικότητάς σας, μπορεί να κάντε μια αλλαγή στο γεμάτο σας πρόγραμμα. Το απρόσμενο μπορεί να είναι μια αρρώστια ή η αντιμετώπιση του άγχους σε σχέση με κάποια δέσμευση. Ό,τι κι αν είναι, είναι μια στιγμή που μπορείτε να στραφείτε στην καρδιά σας και να την αφήσετε να σας οδηγήσει.

xartomanteia

ζώδια Καρκίνος

Η προσανατολισμένη στις σχέσεις Αφροδίτη, θα είναι στον πέμπτο Οίκο σας του ρομαντισμού από τις 8 Οκτωβρίου έως την 1η Νοεμβρίου. Θα θέλετε να αφήσετε τη δουλειά και να δώσετε προτεραιότητα σε διασκεδαστικές δραστηριότητες. Το ένστικτό σας σάς λέει να εκφραστείτε και να περάσετε χρόνο με τους αγαπημένους σας. Όσο περισσότερο τα κάνετε αυτά, τόσο πιο ολοκληρωμένοι θα νιώθετε.

Στις 12 του μήνα, ο προσανατολισμένος στη δράση Άρης θα είναι στον τέταρτο οίκο σας της οικογενειακής ζωής. Θα σχηματίζει αντίθεση με τη συναισθηματική Σελήνη στον δέκατο Οίκο σας της καριέρα σας. Νιώθετε διχασμένοι και πιεσμένοι από τις προσδοκίες της δουλειάς και της οικογένειάς σας. Επικεντρωθείτε στα σημαντικά που έχετε να κάνετε κι έπειτα στρέψτε την προσοχή σας στη γυμναστική για να αντιμετωπίσετε το άγχος.

Διαβαστε στο Μεγαλο Ερωτικό Ωροσκόπιο Οκτωβριου τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

κρυσταλλομαντεία

ζωδια Λέων

Μπορεί να νιώθετε ένταση και να δυσκολεύεστε να συγκεντρωθείτε στις 7 Οκτωβρίου. Τότε ο επικοινωνιακός Ερμής στον τέταρτο οίκο σας της οικογενειακής ζωής, σχηματίζει αντίθεση με τον Ουρανό στον δέκατο Οίκο σας της καριέρας. Μπορεί να είναι ενοχλητικό, θα θέλετε να κατορθώσετε πράγματα και επαγγελματικά και προσωπικά… Αλλά η νευρικότητα θα σας δυσκολέψει ακόμα περισσότερο. Κάντε ό,τι μπορείτε για να ρίξετε τους ρυθμούς. Ένα βήμα πίσω μπορεί να φαίνεται αντιφατικό, αλλά μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να διατηρήσετε την ενέργειά σας μακροπρόθεσμα.

Στις 10 Οκτωβρίου, όμως, η συναισθηματική Σελήνη και ο ονειρικός Ποσειδώνας θα είναι στον όγδοο οίκο σας της σεξουαλικής οικειότητας: Θα βρείτε την καινοτομία και τη φαντασία σας. Ενδώστε στην επιθυμία σας για απόδραση από την καθημερινότητα και παρασυρθείτε.

Ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 07-13/10 Α

ζώδια Παρθένος

Η κοινωνική Αφροδίτη περνά από τον τρίτο οίκο σας από τις 8 Οκτωβρίου έως την 1η Νοεμβρίου. Τώρα θα θέλετε ακόμα περισσότερο να ανταλλάξετε ιδέες – και να βρείτε διανοητική διέγερση από φίλους, εραστές και συναδέλφους. Μπορεί να απολαύσετε σύντομα ταξίδια και συζητήσεις με τα αδέλφια σας: Κανονίστε μια διήμερη απόδραση σε ένα συναρπαστικό κοντινό μέρος. Επίσης, προσπαθήστε συνειδητά να ανταλλάσσετε δημιουργικές ιδέες με τους συναδέλφους σας τώρα.

Γύρω στις 13 του μήνα, η Πανσέληνος σχηματίζεται στον όγδοο Οίκο σας. Θα μπορείτε να δείτε πολύ καθαρά τους τομείς στους οποίους σας λείπει η ανταποδοτικότητα. Αντιμετωπίστε το τώρα, για να δημιουργήσετε πιο ικανοποιητικούς δεσμούς στο μέλλον.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66